עבור לתוכן

מבקשת המלצה לטלפון נייד (לרשת פלאפון ) ולאוזני

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מבקשת המלצה לשני טלפונים ניידים (שמתאימים לרשת פלאפון) ואני מבינה שאין ברירה וחייבים מכשיר דור 3 לרשת פלאפון

הראשון: טלפון נייד הכי פשוט הכי זול, ואם אפשר עם מקשים וספרות גדולים, קל וקטן.

השני: נייד מתקדם יותר, עם WIFI, קטן וקל . אלא אם כן יש פיתרון אחר לגלישה באינטרנט ללא WIFI. בדקתי קצת וקראתי המלצות בעיקר על הספיקה של סמסונג. הבעיה היא שניתן לרכוש את המכשיר רק בפלאפון. מה גם שנראה לי קצת מוגזם לרכוש טלפון נייד ב 100 ש"ח.

אבל הבנתי שאין כל כך ברירה אז חשבתי להקצות עד 1400 ש"ח בערך למכשיר הזה. אלא אם כן יש מכשיר טוב שיכול לבוא במקום נטבוק, ואז אני מוכנה להעלות את התקציב (אם זה יחסוך לי קנית נטבוק)

השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר מיילים וגלישה באינטרנט. מוסיקה וסרטים זה לא עקרוני עבורי.

בנוסף אשמח לקבל המלצה לאזניית בלוטוס - אני מחפשת משהו נוח וקל, לא יקר.

תודה מראש

פורסם

אני לא כ"כ חושב שאפשר להחליף נטבוק בפלאפון אבל זו דעתי האישית בכל אופן. בעניין מכשיר מתקדם אם כל הצרכים זה אימייל וגלישה ב-WIFI אפילו E71 יכול להספיק לך אבל המצלמה לא משהו, אפשר להשיג אותו ביד שניה בסביבות 700 ש"ח אפילו למכשיר במצב טוב. כמובן שהכל תלוי בדרישות ואם יש רצון למכשיר באמת מתקדם, מבוסס אנדרואיד אפילו, עם מצלמה איכותית וגלישה באמת טובה באינטרנט אז 1400 ממש לא יספיקו. לגבי מכשיר פשוט לרשת דור שלישי אפשרי לקנות 3120 שמציע כמה דברים נחמדים ועולה כ-600 ש"ח בחנויות פרטיות (אפשר למצוא בכ-400 ביד שניה)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

מסכימה איתך שאי אפשר ממש להחליף נטבוק בפלאפון, אבל לשימושים שלי מחוץ לבית נראה לי שזה עדיף מאשר להסתובב עם נטבוק. מה שחשוב לי זה גלישה באינטרנט (גם ברשת אלחוטית וגם בדאטה) , ספיקר טוב.

לגבי התקציב - נראה לי מטורף להשקיע מאות ואלפי שקלים בטלפון, אבל אם זה באמת יחליף את הצורך שלי בנטבוק, אז אני מוכנה להשקיע עד 2000 ש"ח, אבל רק אם מדובר במכשיר מוצלח ושווה את ההשקעה.

הייתי מאוד רוצה ספיקה אבל אני מבינה שאפשר לרכוש זאת רק דרך פלאפון עצמה וזה כרגע לא משתלם לי.

פורסם

אם לא מפריע לך לקנות יד שניה - אפשר למצוא גם אייפון 3G וגם נקסוס ב-2000 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים