עבור לתוכן

כדי לאפס את הביוס בלוח NF7 האם מספיק להוציא את הג'אמפר ולהחזיר?

Featured Replies

פורסם

מצטער על השאלה העצלנית הזאת, הייתי בודק אבל הכל מפורק כרגע לכמה מודים שאני עושה

כדי להמשיך אני צריך לדעת אם מספיק רק להוציא את הג'מפר, לחכות כמה שניות ולהחזיר בלי לשים אותו על פינים 2-3?

מישהו יכול לבדוק לי אולי אם זה מאפס לו? תזכרו, רק להוציא ולהכניס, לא להוציא להעביר ולהחזיר

תודה רבה 8)

פורסם

לא

צריך לקצר את הפינים

פורסם

אצלי הלוח NF7-S מתאפס תוך שניה כשאני שם את ג'מפר האיפוס על הפינים 2-3.

שיטות אחרות לא היה לי כוח לנסות, כי יצא לי לאפס הרבה לוחות בצורה כזאת וללא בעיות מיוחדות ;)

פורסם

מצטער על השאלה העצלנית הזאת, הייתי בודק אבל הכל מפורק כרגע לכמה מודים שאני עושה

כדי להמשיך אני צריך לדעת אם מספיק רק להוציא את הג'מפר, לחכות כמה שניות ולהחזיר בלי לשים אותו על פינים 2-3?

מישהו יכול לבדוק לי אולי אם זה מאפס לו? תזכרו, רק להוציא ולהכניס, לא להוציא להעביר ולהחזיר

תודה רבה 8)

כתוב בחוברת בדיוק מה צריך לעשות.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, ברור שלשים את הפינים על 2-3 זה יעבוד, וברור שרשום בחוברת לעשות ככה, אבל אני מחפש קומבינה

אולי זה עובד גם בלי לקצר, מישהו יכול לבדוק??

פורסם

הדרך היחידה (שאני מכיר) שאיתה אפשר לאפס ביוס בלי לקצר היא הוצאת הסוללה וניתוק המחשב מהחשמל... לא ממש נוח ויותר ארוך.

*ראיתי מוד של מישהו מהפורום פה שחיבר לחצן חיצוני וחיבר אותו לפינים ככה שמתי שהוא רצה לאפס ביוס הוא פשוט לחץ עליו.

פורסם
  • מחבר

תגידו, אם אני מחבר ל3 פינים של הביוס מחבר מולקס כזה כמו של המאווררים שמתחברים ללוח (3 פינים) ואליו מחבר דרך חוטים מתג דו מצבי 3 רגליים, אז מצג ראשון של המתג יהיה רגיל, ומצב שני של המתג יהיה על פינים 2-3? ככה זה הולך?

והאם זה בסדר לחבר לפינים של הביוס את המולקס ממאוורר שמתחבר ללוח ? אני יודע שזה נכנס, השאלה אם אין משהו ספציפי לדברים האלה, הוא יעבוד עם המתג?

פורסם
  • מחבר

הנה כזה קונקטור אני רוצה לחבר לביוס ולהחליף בעזרת מתג דו מצבי 3 רגליים בין םינים 1-2 ו2-3 וכך לאפס את הביוס (זה מה שהמתג דו מצבי עושה נכון?)

במידה וכן, הבעייה היחידה שלי היא האם זה קונקטור טוב למטרה שלי, או שיש משהו אחר.

פורסם

אני לא חושב שתהיה לך בעיה עם זה. סה"כ צריך לקצר שני פינים כל חיבור ע"י חומר מוליך יעשה את העבודה. אם אתה שם מתג, תדאג שלא יהיה מצב שתאפס אותו בטעות. זה יכול להיות מבאס.

פורסם

אין צורך במתג שני מצבים.

תלחים שני חוטים לפינים 2-3 ואליהם תחבר מתג "קופץ" (הבנת את הכוונה?). כל לחיצה עליו תאפס את הביוס

פורסם

איך בדיוק אתה חושב שהוא יעשה את זה עם מתג קפיץ?

יש לו 3 פינים

במצב רגיל 1-2 מקוצרים

לאיפוס ביוס הוא צריך לקצר את 2-3 ולדאוג ש1-2 לא יהיה מקוצר

שום מתג קפיץ לא יכול לעשות את זה

מתג קפיץ נועד לסגור מעגל אחד לזמן הלחיצה (פינים 2-3) ואין לו אפשרות לפתוח מעגל אחר (פינים 1-2)

פורסם

חיבור של power LED יתאים בול, רק תצטרך לפרק עוד חיבור כזה בשביל להוציא ממנו חוט בשביל המגע האמצעי.

אם יש לך איזה מארז ישן בסביבה תפרק ממנו.

אני מאמין שהביוס יתאפס ברגע שתוציא את הג'אמפר

מישהו יכול לבדוק??

למה שאתה לא תבדוק את זה ? גם ככה אם מישהו ינסה את זה יש להניח שזה לא יהיה על לוח זהה אז לא תהיה משמעות לתוצאות.

לא לשכוח לנתק את המחשב מהחשמל לאיזו דקה לפני שמתעסקים בג'אמפר.

פורסם
  • מחבר

זהזה עובד עם מתג קפיצי.. נרגילה עשה עם קפיצי החשמלאי הזה.. אבל נראה לי שהוא צריך לנתק את הכבל חשמל מהמחשב ועוד כמה דברים אחרי \לפני שהוא לוחץ על המתג..

בקיצור מתג SPDT דו מצבי,, עם 3 רגליים שמנו יוצאים 3 חוטים שמתחברים לחיבור 3 פין נקבה שבמקרה שלי חיבור מאוורר ללוח כמו שהראיתי בתמונה ועשו את העבודה?

מצב 1 של המצג=פינים 1-2

מצב 2 של המתג=2-3

ואמירם, בקשר לחיבור מהמארז, אני חייב משהו שבא כבר עם חוטים, זה בלתי אפשרי להלחים\לחבר לשם חוטים לחור הקטן הזה אלא אם כן זה חיבור נוח כמו החיבור של הלוח

האם אני יכול להתחיל ככה ^^^ .

פורסם

אבל נראה לי שהוא צריך לנתק מהמחשב של המחשב ועוד כמה דברים

למה התכוונת ? ;D

פורסם
  • מחבר

אופס.. אני כותב מה שעולה לי במוח, אין עריכה פנימית ;D

בכל מקרה נערך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים