עבור לתוכן

לאלה שאוהבים להתעלל במכשירים שלהם, מסך AMOLED בלתי שביר

Featured Replies

פורסם

השאלה היא מה עם שכבת החיישנים למסך המגע, והאם היא תוכל גם לא להיות שבירה לחלוטין...

בלי קשר מדובר במסך מעניין.

פורסם

KOM אכן צודק, אני גם צפיתי בסרטון (אומנם ב"גאדג'טי") ונראה כי המסך טוב והכל, אך עדיין אין פתרון שכולל בחובו גם מסך וגם דיג'יטייזר שהוא גמיש. לעת עתה ועל פי הדיבורים העתידיים של HP נראה כי העתיד יהיה מעניין למסכים הגמישים! מישהו רוצה שמיכת מסך גמיש? או חולצת מסך? ;D

העתיד נראה טוב, העתיד נראה מסך AMOLED גמיש! :xyxthumbs: (כאילו כמו הסלוגן של אורנג')

פורסם

(כאילו כמו הסלוגן של אורנג')

תודה על ההסבר!!!!!!!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

נתחיל בזה שדיג'יטייזר רזיסטיבי זה פילם גמיש לחלוטין, ככה שדיג'יטייזר גמיש כבר יש, ונמשיך בזה שאין שום מניעה שדיג'יטייזר קפסטיבי יורכב על שכבת סילקון במקום על זכוכית.

פורסם

נחמד...

נראה לי שדרך המצא זו התקדמו לעיתונים בעלי מסך.

פורסם

זו ידיעה ישנה.

שים לב שהוידאו הועלה ליוטיוב לפני 9 חודשים...

פורסם

האיכות של המסך לא נראית משהו, זוויות צפייה די מעאפנות. סתכלו על הירוק והתכלת - איך זה משנה צבעים בהתאם לזווית.

פורסם

נפלא, עכשיו אפשר להמשיך להתקדם לNANOSUIT.

ניתן להשתמש במסך הנ"ל כדי להפעיל את מצב ה"בלתי נראה" בעזרת מצלמות בצד הנגדי של כל מסך, ואז הצופה לא יוכל להבחין באדם הלובש את החליפה :)

פורסם

סבבה אחי

פורסם

LMFAOz0rz

פורסם

נפלא, עכשיו אפשר להמשיך להתקדם לNANOSUIT.

ניתן להשתמש במסך הנ"ל כדי להפעיל את מצב ה"בלתי נראה" בעזרת מצלמות בצד הנגדי של כל מסך, ואז הצופה לא יוכל להבחין באדם הלובש את החליפה :)

מצטער לבאס אותך, אבל בני אדם זה דבר תלת מימדי :screwy:

...יש מצב שזה יעבוד על לינדזי לוהאן, though.

פורסם

חחח אחי נראה לי נכנסת יותר מידי לCrysis...

פורסם

יכול להיות שמצאו בשבילי פלאפון ??

אולי סוף סוף אני אמצא מחליף שישאר איתי יותר משנה וחצי ויחסוך לי חזרה לפלאפון החלופי 6230I

פורסם

חחחחח השיר קרע אותי....

אאאמולד!! אמולמולמולמול אמולד!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים