עבור לתוכן

לשמור על יציבות באוברקלוק

Featured Replies

פורסם

אז שידרגתי למוגן 2 - וחיברתי לו 2 מאווררים שמכניסים אוויר אחד מול השני ועוד אחד שמוציא אוויר מהצד..

מתח המעבד עומד על 1.275V מתח ה VVT עומד על 1.31V, התעקשתי להשאר עם HT Enable .

הבעיה היא שכאשר אני פותח פוטושופ במהלך הטעינה של תמונה המחשב מקרטע ז"א קירטוע של תזוזת העכבר..

מה שגם כאשר המחשב מתאמץ אני שומע רעשים מכיוון המעבד של פסססס - ולא ברור לי למה..

הטמפ במנוחה עומדות על 45 ובמאמץ מגיע ל 85 - לזכור שאני באילת :)

אשמח כיוון...

פורסם

אני בספק אם הלג בCS הוא מהמעבד..יש מצב שמערכת ההפעלה זיכרון גורמים לזה..

לפני הOC זה לא היה ?

לגבי הרעש..לא ברור לי התיאור..מה זה פסס ? ניסת לפתוח את המארז לבדוק..שכן מעבד לא משמיע שום רעש...גם לא במאמץ ;D

פורסם
  • מחבר

הקטע מוזר...

העניין עם הרעש מורכב : אני מסוגל להיות יציב ב 4Ghz רק אם HT off - הכל חלק וטוב .

אם אני מפעיל HT - ומריץ תוכנת מאמץ אז המעבד מרעיש (בדוק מהמעבד) וכמובן מתחמם יותר (ל כיוון 85-90 מעלות)

דרך אגב ב 3D Mark Vantage יש תוצאות מעניינות :

4Ghz HT off - 2580cpu point

4Ghz HT on - 3450cpu point

3.8Ghz HT on - 3010cpu point

אני מאמין ש 3.4Ghz HT on שווה ערך ל 4Ghz HT off . (ע"פ 3d Mark Vantage )

לא ידעתי כמה ה 8 נימים במעבד כל כך חשובים!

אני לא מבין איך אנשים שעושים OC כלכך ממהרים לבטל את זה העיקר להגיע לתדר יותר גובהה :nono:

עכשיו שאלה :

יש כאן מישהו שהצליח לייצב מערכת I7 בקירור אוויר עם HT ON ?

פורסם

המעבד לא יכול להרעיש..אולי הזימזום או הרעש שאתה שומע נובע ממייצבי המתח של לוח האם..עקב העומס..

ויש לא מעט אנשים שעובדים עם OC וHT..אבל ידוע שהדבר גורם לחוסר יציבות במצבים מסוימים..

לגבי הביצועים..3DMARK הוא ממד של משחקים..אם תשתמש בSUPER PI תראה שתדר ליבה עדיף.למה ? כי היא משתמש רק באחד..

אם תשתמש בתוכנה שידעת לנצלת ריבוי ליבות אז המצב יהיה הפוך..בגלל זה כל אחד מתאים את הOC והביצועים למה שהוא רוצה..

פורסם
  • מחבר

אז אם אני משתמש בעיקר בפוטושופ ובאינטרנט וקצת COD:MW2 אז מה עדיף?

אני מאמין שפוטושופ ומשחקים יודעים לנצל את ה 8 נימים... אז עדיף לי תדר נמוך יותר?

פורסם

תריץ בנצים ותראה בעצמך...איפה אתה מקבל יורת FPS ואם אתה מרנדר או כל דבר אחר בדוק את זה עם באנצים ותראה..

מה עדיף על מה ? הכל תלוי באפלקציה וכו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים