עבור לתוכן

הרחבת זיכרון תוך שמירה על OC יציב .(צריך עזרה)

Featured Replies

פורסם

האם הלוח תומך בבאס של ה OC הנוכחי ? לדעתי התשובה היא לא.... ?

אם כן, ישנו סיכון מסוים שלא תצליח להגיע לאותו OC גם עם זכרונות שמסוגלים לכך. זאת מכיון שה OC לבאס הזיכרון נמתח במקרה כזה ל 4 סלוטים של הזכרונות, במקום ל 2 כיום.

ראיתי דבר כזה קורה בעבר.

פורסם

זה נכון..אבל אפשרי להתגבר על זה עם הוספת מתח או כיוונים עם התיזמונים השונים..כמובן שתמיד יש יוצא מין הכלל.. :xyxthumbs:

פורסם

adiz - שים לב למפרט בצד, יש לי אותו לוח בידיוק כמו לפותח הדיון, לכן - הכל מניסיון.

בנאדם כמוני מנסה עשרות סוגים של זיכרונות על הלוח שלו(וזה גם מה שעשיתי) לכן אני יכול להגיד לך בוודאות ש99.9% מהזיכרונות הקיימים בשוק הישראלי לא יעשו בעיות עם 2.1V

לא רק זה, הלוח הזה מסתדר יופי על כל זיכרון כמעט.

לכן הוא גם תומך בDDR2 1366+(תיאורתית, אני הצלחתי להגיע איתו ל1350..)

פורסם

adiz - שים לב למפרט בצד, יש לי אותו לוח בידיוק כמו לפותח הדיון, לכן - הכל מניסיון.

בנאדם כמוני מנסה עשרות סוגים של זיכרונות על הלוח שלו(וזה גם מה שעשיתי) לכן אני יכול להגיד לך בוודאות ש99.9% מהזיכרונות הקיימים בשוק הישראלי לא יעשו בעיות עם 2.1V

לא רק זה, הלוח הזה מסתדר יופי על כל זיכרון כמעט.

לכן הוא גם תומך בDDR2 1366+(תיאורתית, אני הצלחתי להגיע איתו ל1350..)

תשים לב למפרט שלי... ;)

אני יכול לומר לך מניסיון שהוספת זיכרון תואם (הוספתי 2 סטיקים מאותו דגם) מוריד את יכולת ה- OC (או לחילופין את יציבות ה- OC הגבוה), אם מדובר בזיכרון לא תואם אז ההשפעה כנראה תהיה יותר משמעותית.

אני לא טוען שפותח השירשור אינו יכול להשאר על 3.8GHz, אך אני כן אומר שתתכן השפעה שלילית על ה- OC (וזה מה שהוא רצה לדעת בין היתר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים