פורסם 2010 ביולי 2015 שנים מפרט: ss620Wga-890gpt-ud3h של גיגהבייטamd phenom2X4 955 bemugen 2 קירור למעבדנתקעתי על 39XX המעבד יכול עוד וגם הקרור יכול עוד העלתי מתח למעבד ל1.375 ואפילו ל1.4 אבל עדיין לא הצלחתיהכי טוב שהגעתי זה 39XX ואז הוא נתקע(לא מהתחממות כי במאמץ מלא בOCCTזה הגיע ל45 מעלות)האם זה הלוח אם שמגביל?הורדתי את התדר של הזיכרון ל1066 ואז העלתי וגם אז הוא נתקעבקיצור עזרה חברים!
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים פנומים C2 לא עוברים בדר''כ 3.7 על קירור אוויר וC3 גם בדר''כ לא עוברים 4GHZ ככה שנראה לי שרוב הסיכויים שהגעת לגבול. דברים שאתה יכול לנסות : תעלה מתח ל1.525 תוריד מכפלת HT ככה שמהירות הHT תיהיה מתחת ל1400 תוריד NB FREQ שיהיה מתחת ל1500-1600 תעלה מתח לCPU NB תפעיל ACC על AUTO (נקרא advance core caliberation ) ותעלה קצת מתח לNB ולSB
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים מחבר קודם כל תודה על ההודעהשנית המתח של המעבד באתר היצרן הוא 1.40-0.8 ככה שלא נראה לי כדאי לעבור את המתח ל1.5השאלה שלי היא למה?המעבד עצמו בכלל לא התחמם?איפה אפשר למצוא מתחים מקסימליים לNB וSB של המעבד שלי? או שזה דווקא קשור ללוח אם?תודה רבה בכל מקרה
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים מתחים לSB ולNB אתה יכול להעלות בלי לפחד עד ל+0.2v. זה שהיצרן אומר עד 1.4 זה טוב והכל אבל אתה עושה אוברקלוקינג ואוברקלוקינג זה לעבור את הגדרות היצרן. אל תדאג , ה720BE שלי מחזיק 1.525 כבר שנה וחצי דבש.
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים אגב יש לך טעות בדגם של הלוח, זה GA-890GPA-UD3Hמצטרף למעקב עוד מעט יהיה לי את אותו לוח, ו PHENOM II 965, וגם MUGEN II... למרות שאני גם שוקל לעשות לו UNDERCLOCK ו- UNDERVOLT כשהוא במנוחה במקום ה COOL&QUIET שמוריד אותו רק ל- 800MHZ ולנסות להגיע למתח של 0.6V.
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים פותח התרד על מנת למתוח את המעבד בOC אתה חייב להגיע למתח של 1.5V+-..המלצות היצרן ? מה לגבי התדר המומלץ ? למה אתה לא מקשיב לזה ;D יש שינוי אחרי שינוי מתחים וכו ?
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים מחבר תודה על התגובות אבל פשוט לא היה לי זמן לנסות ורק עכשיו ניסיתי כמה מהעצותהורדתי HT ל1400 העלתי מתח ל1.425 גם למעבד וגם לNB והגעתי ל40XX יציב למדי.אח"כ שיניתי מכפלה השארתי והעלתי את מכפלת הHT לרגיל (10X) העלתי את המתח עד ל1.45 והתוצאה היא 4204 MHZ יציב ונחמד לבנתייםיש לי זיכרונות רגילים של קינגסטון ללא קירור ובלבוש האם OC אצלהם זה בסדר? עד כמה אפשר למתוח אותם?אני אנסה עוד ואעדכן בהתאם תודה רבה על העזרה אמיגוס!ד"א שלומפי הורדתי לו את המתח ל1.175 כיביתי ליבה אחת והוא סחב כמו גדול כשבשיא המאמץ הוא הגיע ל27W(!!!)
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים ד"א שלומפי הורדתי לו את המתח ל1.175 כיביתי ליבה אחת והוא סחב כמו גדול כשבשיא המאמץ הוא הגיע ל27W נחמד מאוד, אני מחכה בקוצר רוח שהמערכת שלי תגיע :jump: הורדת ל 1.175 כשהוא במצב מנוחה, כן? או שסתם רצית לבדוק כמה נמוך אפשר לרדת... עם איזו תוכנה K10 או RMCLOCK? עריכה: אני מבין שגם במאמץ נשאר עם 1.175...? לא נראה לי הבנת את הכוונה של מה שרציתי לעשות. ומה תדר המעבד שהגעת אליו עם המתח הזה??
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים מחבר יש תוכנה של GB שמורידה את המתח ל1.25 ואת הצריכה של המעבד בחציאולם כאשר המעבד פועל אז הוא חוזר למצב הרגיל וצורך רגיל..וחוזר חלילהאני פשוט הורדתי את המתח של המעבד וכיביתי ליבה אחת המהירות נשארה אותה מהירות שעוןאולם הצריכה הייתה יחסית ממש נמוכהאני לא הבנתי מה שאתה מתכוון לעשות פשוט רציתי לראות עמה נמוך אפשר לרדת איתו כשהמהירות נשארתאותה מהירות אולם המתח והצריכת חשמל נוגעים בקצה הנמוך.זה היה לא כ"כ קשור אליך אבל נגעת בנושא אז שיתפתי
פורסם 2010 ביולי 2315 שנים מחבר לא הוספתי מתח לזיכרון פשוט הזכרון עובד על מהירות 1470 במקום 1333ולכן חשבתי שזה יהיה בעייתייכול להיות שהזכרון עושה חלק מהבעיה?ובגלל אי הוספת מתח בשבילו הוא גורם לקריסת המערכת?
פורסם 2010 ביולי 2315 שנים יש תוכנה של GB שמורידה את המתח ל1.25 ואת הצריכה של המעבד בחציאולם כאשר המעבד פועל אז הוא חוזר למצב הרגיל וצורך רגיל..וחוזר חלילהאני פשוט הורדתי את המתח של המעבד וכיביתי ליבה אחת המהירות נשארה אותה מהירות שעוןאולם הצריכה הייתה יחסית ממש נמוכהאני לא הבנתי מה שאתה מתכוון לעשות פשוט רציתי לראות עמה נמוך אפשר לרדת איתו כשהמהירות נשארתאותה מהירות אולם המתח והצריכת חשמל נוגעים בקצה הנמוך.זה היה לא כ"כ קשור אליך אבל נגעת בנושא אז שיתפתיהבנתי, מה שאני רוצה לעשות זה בערך אותו רעיון, רק קצת יותר קיצוני...בזמנך החופשי תעיין פה, זה עלול לעניין אותך:http://www.tomshardware.com/reviews/processor-power-management,2453.html
פורסם 2010 ביולי 2315 שנים פותח התרד על מנת למתוח את המעבד בOC אתה חייב להגיע למתח של 1.5V+-..המלצות היצרן ? מה לגבי התדר המומלץ ? למה אתה לא מקשיב לזה ;D יש שינוי אחרי שינוי מתחים וכו ? אני ממליץ לפותח השרשור להתעלם מה"המלצה" הזאת. המלצה כזאת של "מנהל" פורום אוברקלוקינג גורמת לי להרים גבה...
פורסם 2010 ביולי 2315 שנים ^כל הרעיון של OVERVLOCK הוא למתוח את המעבד מעבר להמלצות היצרן.תשמור את הרמת הגבות שלך לעצמך... אין ספק שאין לך ידע בעניין.אפילו אם משתמשים ב OVERDRIVE ש AMD מספקת בשביל לעשות אוברקלוק, המחח יהיה מעל המלצת היצרן (AMD).
פורסם 2010 ביולי 2315 שנים כל רעיון האוברקלוק הוא להוציא כמה שיותר מהירות שעון בכמה שפחות מתח... במקרה אני סטודנט להנדסת מחשבים, ובניגוד לכמה אנשים פה, אני יודע על מה אני מדבר... *לפי הפוסט הקודם שלך קיבלתי רושם על טיב ה"ידע" שלך... גם אני פעם הייתי ילד בן 12 שהלתהב לשחק במתחים של הפנטיום 2 שלו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.