עבור לתוכן

לא יאמן ! (בהקשר לפעולת צה"ל בעזה)

Featured Replies

פורסם

במהדורת החדשות של ערוץ 2 דיווח רוני דניאל איך בדיוק חיל האויר פגע במטרות נגד המחבלים. הוא צפה בקלטת ומדד בדיוק דקה אחת הפרש בין מכונית למכונית. ואין אוכלוסייה פלסטינית "חפה מפשע" מסביב למכונית שהתנקשו. בדיוק עוברת מכונית אחרת "חפה מפשע" והמטוסים כלל לא פוגעים בה. מדובר בטבח המוני עצמי שביצעו הפלסטינאים!!!! , או שמכונית טופת מקומית התפוצצה בינהם!!!

זה לא ייאמן ! רוני דניאל נחשב לכתב מהימן ואינו מברק חדשות לפי דורש.

אני קורא לשרי שינוי, להפסיק עם הדמגוגיה הזולה והביקורת המטופשת שלהם נגד צה"ל ופעילותו בשטחים. שרי שינוי התנפלו על התקשורת בהתקפת אמוק נוראית שפוגעת בכושר ההרתעה של ישראל.

פורסם

למה נדמה לי שזו לא הפעם הראשונה שעובדים עלינו... ::)

פורסם

במהדורת החדשות של ערוץ 2 דיווח רוני דניאל איך בדיוק חיל האויר פגע במטרות נגד המחבלים. הוא צפה בקלטת ומדד בדיוק דקה אחת הפרש בין מכונית למכונית. ואין אוכלוסייה פלסטינית "חפה מפשע" מסביב למכונית שהתנקשו. בדיוק עוברת מכונית אחרת "חפה מפשע" והמטוסים כלל לא פוגעים בה. מדובר בטבח המוני עצמי שביצעו הפלסטינאים!!!! , או שמכונית טופת מקומית התפוצצה בינהם!!!

זה לא ייאמן ! רוני דניאל נחשב לכתב מהימן ואינו מברק חדשות לפי דורש.

אני קורא לשרי שינוי, להפסיק עם הדמגוגיה הזולה והביקורת המטופשת שלהם נגד צה"ל ופעילותו בשטחים. שרי שינוי התנפלו על התקשורת בהתקפת אמוק נוראית שפוגעת בכושר ההרתעה של ישראל.

אני ממש מצטער שלא ראיתי את מהדורת החדשות היום.. תוכל לפרט מה בדיוק מראים בקלטת? ע"י מי היא צולמה?

פורסם

זה צולם במצלמה שמתוך המטוס (זה שירה את הטילים)

הם הראו שעברה בדיוק דקה בין הטיל הראשון לטיל השני שנורה והראו שאף אחד פלסטיני

לא היה בסביבה ולכן לא היה טבח ... הפלסטינים טוענים שהרבה נפגעו אבל כאן יש הוכחה .

פורסם

זה צילום של הפעולה שהתרחשה אתמול בערב או של אחת הפעולות שהתרחשו בשעות הבוקר?

פורסם

אתמול בערב.

פורסם
  • מחבר

דן, אני מוכרח לציין שמדובר בפרשה מאוד עצובה של סילוף עובדות מבצעיות בר קיימה.

אנסה להסביר שוב.

אתמול חיל האויר תקף מכונית צה"ל. כל תקיפה מזל"ט מסתובב בשמיים ומטייל ומצלם את האירועים ונותן מודיעין בזמן אמת.

ברגע שמכונית הותקפה, הפלסטינים תיארו כי בדיוק אחרי 4 דקות קהל רב התגודד סביב המכונית ונפגע מטיל נוסף.

אבל העובדות אינן נכונות! בדיוק אחרי 40 שניות !! טיל נוסף ננשלח לעבר המכונית כאשר אין אף אזרח סביב המכונית . מדובר בשערוריה ודברי הבל רב שנובע מייתר מוסריות המציף אותנו בארץ !!!

האזרחים אינם נפגעו כלל מהטילים שנורו ממסוקי צה"ל.

פורסם
  • מחבר

זה פשוט גועל נפש איך ששרי שינוי קפצו וניחמו אבלים. "צריך לפצות אותם..." וכ... הם פשוט יודעים בדיוק איך לפגוע בנו מבפנים.

פורסם

פשוט :kopfpatsch:!

נמאס כבר- גועל נפש.

פורסם

צריך לנצל מקרה זה לצרכי הסברה אינטנסיבית באירופה, ארה"ב ובמיוחד האו"ם.

אבל כרגיל, אנחנו ניתן להזדמנות פז שכזו לשפר את מעמדינו לחמוק >:(

פורסם

את הקלטת היה צריך לפרסם 20 שניות ולא שעות אחרי המתקפה... עוד כשלון של התעמולה העולמית של ישראל

אם היינו יודעים לנהל תעמולה כמו הפלסטינים המצב היה נראה הרבה יותר טוב

פורסם

את הקלטת היה צריך לפרסם 20 שניות ולא שעות אחרי המתקפה... עוד כשלון של התעמולה העולמית של ישראל

אם היינו יודעים לנהל תעמולה כמו הפלסטינים המצב היה נראה הרבה יותר טוב

לשם שינוי אני מסכים איתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים