פורסם 2010 ביולי 2015 שנים למישהו יצא לראות דבר כזה בפעולה ? שווה לחבר יותר ממאוורר אחד או שזה סתם יוסיף רעש ולא איכות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים 2 מאווררים (Push-Pull) אכן משפרים את הטמפ'. לדעתי עם יותר מ- 2 מאווררים תהיה הפרעה לזרימת האוויר והתוצאה תהיה פחות טובה מ- 2.
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים מעניין מה קורה ליתוש שנשאב פנימה כשיש 4 מאווררים...אני גם הייתי ממליץ על שני מאווררים אחד מול השני, אחד מכניס אחד מוציא.
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים מחבר דרך אגב , בסוף חיברתי 3 מאווררים על המוגן ועוד אחד על המארז.3 מאווררים דוחפים אוויר פנימה והיציאות הם מהצד של המארז ומלמעלה...[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים נראה יפהיהיה מצויין את תעשה בדיקות טמפרטורה כשהמאווררים במצבים שונים. עם 2 מאווררים אחד מכניס אחד מוציא, וכמו שאתה עשית.
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים כבר נבדק..הוספה של עוד מאוורר לא תביא לשינוי פלאים בטמפ'..אלה הורדה של מעלות בודדות..חיבור של 4 ב"לוקחים" אוויר מהקירור..ישפר בעוד מעלות בודדות אם בכלל..שורה תחתונה..רועש מדי ומסורבל מדי ביחס לביצועים שאתה מקבל..
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים מחבר נראה יפה יהיה מצויין את תעשה בדיקות טמפרטורה כשהמאווררים במצבים שונים. עם 2 מאווררים אחד מכניס אחד מוציא, וכמו שאתה עשית. הייתי מנסה אם לא היה כל כך מסובך לחבר את המאווררים הנוספים... פשוט מעצבן לחבר את הגוף קירור ללוח M ולחבר את המאווררים .
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים הייתי דווקא מחבר את שני המאווררים בשני הצדדים כך שהמאוורר שמוציא אוויר יפלוט אותו ישר לכיוון המאוורר האחורי של המארז ככה יותר חום יצא מהמארז ולא יחמם את שאר המערכת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.