פורסם 2010 ביולי 1915 שנים התחדשתי בנתב הנ"ל אבל ברגע שמישהו עובד ברשת האלחוטית אז העכבר אצלי זז ממממש לאט ולעיתים אפילו נתקע.לפי חיפוש קצרצר ראיתי ששני החולרות עובדים על תדר 2.4 אז מה אני יכול לעשות בדיוק?
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים הם לא אמורים להפריע אחד לשני, יש לי את אותו הסטופ ללא בעיות (וגם את ה- NX1100 וגם את ה- VX אף אחד ללא בעיות).נסה להשתמש בתוכנה של לוג'יטק לסנכרן מחדש את העכבר עם המקלט שלו -http://www.logitech.com/en-us/428/130?softwareid=4338&osid=1§ion=downloads
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים מחבר ניסיתי, עדיין הבעיה קיימת:שאני מנסה להעביר קובץ למחשב שרק לו יש כרטיס רשת אלחוטי אצלי העכבר נתקע או שבקושי זז וגם מהירות ההעברה היא ממש מצחיקה... כמה מאות k לשנייה.
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים אאל"ט, לחיצה על כפתור "CONNECT" ב Dongle של העכבר אמורה לגרום לו להחליף ערוץ, אך ייתכן שגם הסנכרון התוכנתי עושה את אותה פעולה.
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים מחבר ניסיתי להחליף כמה ערוצים (6,1,10,14) ועדיין אותה הבעייה, להמשיך את יתר הערוצים?
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים אין מה להפסיד.[br]פורסם בתאריך: 19.07.2010 בשעה 19:14:46כי אני בדיוק קניתי עכבר אלחוטי והקליטה שלו לא משהו, והוא ידוע שיש לו קליטה טובה, יש מצב שהנתב עושה את זה? אני אכבה את האלחוטי ואני אבדוק חחאבל בעיקרון שינוי ערוצים אמור לעזור, בשביל שהם לא יהיו על אותו ערוץ.נסה רגע בלי העכבר עם iperf תראה מה התוצאות, ואז תשווה שהעכבר מחובר - זה הכלי שיתן לך אינדיקציה הכי טוב.
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים מחבר טוב ניסיתי עם עכבר אחר a4tech גם אלחוטי ושם ניתן לשנות את הערוצים, איתו אין לי בעיות.בקיצור חרטה לוג'יטק.מה שכן עדיין קצב התעבורה איטי להחריד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.