עבור לתוכן

ראוטר TP-Link 1043ND לא תומך UFI כבלים ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז מה נמשיך להמליץ עליו, אפילו שיודעים שהוא לא תומך ?

• תגובות 36
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר להמליץ, רק להוסיף את הסייג "בעייתי עם L2TP בכבלים".

פורסם

שלום רב.

אכן הנתב WR1043ND של TP-Link לא תומך בחשבונות אינטרנט בכבלים יותר מ 10 מגה ביט לשניה. אולם דבר זה נמצא בטיפול עם עדיפות ראשונה ולקראת סוף החודש הזה (סוף יולי) תצא גרסת קושחה חדשה שמשפרת בצורה משמעותית את הביצועים.

חברת בנדא מגנטיק וחברת TP-Link מתחייבות לתת את השרות והמוצר הטובים ביותר שאפשר, זה כולל תמיכה בשידרוגים ותמיכה טלפונית.

בברכה.

אריק מנסדורף

בנדא מגנטיק

פורסם

מה עם ADSL?

פורסם

עידכון:

קיבלתי מהחברה בסין היום קושחה חדשה לבדיקה

3.12.0 Build 100713 Rel.63940n

התקנתי אותה לפני שעה..

נכון לעכשיו חיבור L2TP עובד טוב עם חיבור 16/1 הוט+נטויזן

נקווה שימשיך ככה :)

כנראה הקושחה תפורסם בעוד מספר ימים באתר שלהם

פורסם
  • מחבר

גם אני קיבלתי והתקנתי הקושחה החדשה

L2TP Russia

עובד ממש טוב

פורסם

אני ממליץ לכולם ללחוץ על הספקיות לתת חיבור ללא חייגן.

הסיפור שלי הוא כזה (כבלים עם מודם טראיון 715):

יום אחד ניסיתי להתחבר עם חייגן וקיבלתי 691, אוקיי סביר שקורה מצב כזה, איפסתי סיסמה בחיייגן, ניסיתי עוד פעם ולא עובד, ניסיתי לראות האם משהו השתנה בחייגן - הכול בדיוק כמו שהיה יממה לפני. התקשרתי לנטוויזן, הם שעה ניסו להבין מה הבעיה, אחרי כמה פעמים ששיניתי סיסמה לא עזר כלום, הנציג התיאש והעביר אותי לחיבור ללא חייגן (אמר חיבור ג'וניפר - למרות שאני לא מבין איך זה קשור לחברת ג'וניפר העולמית), אחרי שקיבלתי סאבנט מוזר מאוד ואייפי סטטי כבר כמה חודשים, (אני יודע שזה הזוי ולא ניראה כ"כ סביר אבל זה נכון ובדקתי כל שבוע), מאז אני גולש על מקסימום רוחב פס 24/7 גם בשבת בערב אני מקבל 100% על מה שאני משלם כאשר אני מוריד קובץ מסוים (אני לא משתף קבצים אלא מעביר קבצים משרת NAS שלי פרטי בפינלנד). אף פעם לא נפלה הרשת ואף פעם לא הרגשתי עומס על הרשת, אני מקבל את כל רוחב הפס שלי מניו זילנד, ניו יורק, ברוב המקומות בעולם שאפשר למצא באתר ספידטסט.נט והפינג שלי בארץ לשרתים בתל אביב שואף ל 10~15 כל הזמן.

אני לא יודע מה הם עשו - אני שמח לדעת אם מישהו יכול להסביר את מה שהם עשו. בכל מקרה אני ממליץ לכולם לבקש חיבור דומה כי הוא אוכיח את עצמו כחיבור מהיר ואמין מאוד.

לכל מי שמעוניין לדעת: הסאבנט שהם הביאו לי הוא

subnet.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים