עבור לתוכן

המלצה בקנית נגן לסרטים(PMP), עד 1500 ש"

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות נגן שעיקר שימושו יהיה לצפייה בסרטים,

הדישות הם מסך לפחות 4 אינטש, אם יש יותר עד 7 נראה לי עדיף ותמיכה בכתוביות בעברית.

ראיתי את הארכוס 5 אצל חבר והוא נראה מכשיר מעולה, אבל ראיתי שיש או דגם עם 250GB או עם 8\16 אבל עם אנדרויד, מה זה נותן והאם עדיף האנדרויד על פני המקום.

אפשרות נוספת שחשבתי עליה זה, Iriver P7, מה דעתכם על הנגן הזה, אולם שווה לקנות אותו ולחסוך כסף, מה דעתכם? והאם הוא תומך בכתוביות בעברית?

תודה רבה!!!

פורסם

האם אתה צריך שהנגן יריץ סרטי HD כבדים מאוד? כי מה שאני יודע זה שאין יותר מדי נגנים, בטח פה בארץ, שמריצים 1080p בצורה חלקה וטובה והרבה גם מסתבכים "רק" עם 720p. על הארכוס במיוחד אני לא יודע לדבר מניסיון. מה שכן, יש המון נגנים סיניים שזאת בדיוק ההתמחות שלהם כי יש שם כמה חברות שמייצרות צ'יפים ייעודים לנושא שמשום מה לא מגיעים לנגנים של החברות הידועות. אח שלי הזמין לא מזמן נגן כזה ולא נתקלתי עוד בשום דבר שהוא לא הריץ והריץ חלק. באופן נורמלי הנגנים האלה לא תומכים בכתוביות טקסט (srt וכו') בעברית אבל כן הצלחתי להריץ על זה בעברית כאשר המרתי לפורמט תמונה (sub/idx).

אם אתה רוצה נגן שמריץ אנדרואיד, יש גם כאלה מבוססי הצ'יפים שהזכרתי, לא יודע להגיד לך כמה הם שווים (אם בכלל), אבל לא תהיה בעיה לבדוק.

פורסם
  • מחבר

כמעט על הסרטים שלי הם לא HD בגלל, וחלקם הקטן באיכות 720P כך שמבחינתי אין משמעות ל-1080P

ותוכל לתת המלצות מדוייקות יותר לגבי דגמים שאפשר להפעיל בהם כתוביות, אם זה עובד עם קובץ SUB זה נראה לי בסדר, זה דיי פשוט להמיר תרגום לקובץ כזה, לא?

ויש מישהו שיודע לגבי הכתוביות ב-P7?

תודה רבה!!!

פורסם

הנגן הזומן מהאתר הבא: www.ownta.com

יש שם מבחר מאוד גדול של נגנים של כל מיני חברות, להרבה מתוכם גם יש סקירות וידאו באנגלית כדי שתוכל להתרשם קצת. לא יכול להמליץ לך על שום נגן אחר מעבר למה שיש לאחי של חברת ramos שפחות או יותר כל הנגנים שלה נחשבים טובים. בקשר לכתוביות, זה תלוי כמובן בין דגם לדגם, גם אם לא תומכים בכתוביות טקסט בעברית תחפפש אם הנגן תומך בפורמט sub/idx (או vobsub) שהוא פורמט תמונה.

באתר www.dealextreme.com יש כמה נגנים שכתוב שהם תומכים בעברית ובתמונות אפילו רואים שאפשר לשים תפריטים בעברית, אבל מדובר בנגנים זולים יותר וגנריים כך שהאיכות מאוד נתונה בספק, ותמיכה ב-HD עוד יותר.

פורסם
  • מחבר

עוד כמה שאלות:

מה דעתכם על הארכוס 7, 8 GB מכשיר חדש עם אנדרויד. עולה רק 200 דולר בארה"ב.

וראיתי הרבה נגנים סיניים על מערכת בפעלה אנדרויד או WINDOWS CE האם אני אוכל להתקין תוגנה שתאפשר לי לראות סרטים עם כתוביות?

וראיתי כמה נגנים כגון זה:

http://mp4nation.net/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=1_2&products_id=415

כתוב שהוא תומך בכתוביות(כתוב שיש תמיכה בקובצי SRT), איך אני יודע אם זה יעבוד גם עם עברית?

תודה רבה!!!

פורסם

בקשר לארכוס: לא מכיר את המכשיר, בקשר לעברית זה כנראה יהיה תלוי במערכת והאם ניתן יהיה להתקין לה תמיכה בעברית (הרי אין מצב שזה יגיע ככה מהמפעל).

בקשר למכשיר שכתבת: אני אישית לא הייתי קונה אותו, בעיקר בגלל הצ'יפ שיש לו. לפני שאחי קנה עשינו מחקר קטן וגילינו שברוב הנגנים הסיניים יש צ'יפים של 3 חברות ומה שיש כאן (sochip) זה הנחות מכולם. עדיף לחפש נגנים מבוססים צ'יפ של rockchip או amlogic. הכתוביות לפי דעתי לא יהיו בעברית, כתוב שהנגן תומך רק בסינית ואנגלית. גם לא רשום אם הנגן תומך בכתוביות בפורמט תמונה. גם את מסך המגע לא הייתי מחשיב במיוחד כפלוס, בד"כ מדובר בנגנים האלה על מסכי מגע מאיכות נמוכה מאוד ולכן הייתי ממליץ דוקא על נגן בעל כפתורים.

כל נגן שתחבר לקנות, אלה הדברים שהייתי ממליץ לך לוודא בקשר אליו:

א. הכי חשוב: תמיכה בפורמטים החשובים לך, גם מבחינת וידאו וגם מבחינת אודיו. אם אתה לא צריך תמיכה ב-HD ולא רואה שתצטרך בקרוב, עדיף שתשקיע במשהו זול יותר.

ב. תמיכה בפורמטים רבים של כתוביות, כולל מבוססות תמונה, כדי להיות בטוח שאפשר לשים עברית גם אם הנגן עצמו לא תומך.

ג. אפשרות הרחבה ע"י כרטיס זיכרון - חובה!

ד. תמיכה ב-OTG מומלצת ביותר, אצלי היא אפילו היתה חובה.

ה. יציאת TV-OUT חובה. בנגן תומך HD גם יציאת HDMI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים