עבור לתוכן

TP-LINK TL-WR841N מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

אני כרגע יושב עם הWRT54GL שלי ומרוצה ממנו מאוד

אבל עכשיו שמתי לב שבעצם בגלל שאני מנוי HOT בחבילת מגה (עזבו את הנושא למה אני איתם וכו', לא מדברים על זה)

מגיע לי בעצם את הראוטר הזה חינם...

השאלה אם כך היא, האם הוא שווה משהו?

פורסם

יש מתנות חינם ?

פורסם

גם אני קיבלתי אותו לפני כמה ימים מהוט. בפרוש מדובר בראוטר טוב למחירו (כ 200 שקל). הוא תומך בתקן N (עד 300M), יש לו 2 אנטנות (מחוברות לגוף הראוטר ולא ניתנות להחלפה), הוא יציב, נוח לשימוש ולהגדרה, לא גדול.

אין מה להגיד שביחס למשהו בחינם הוא ממש טוב.

פורסם

אם זה באמת חינם אז תקח. אם אתה צריך לשלם אפילו קצת אז אל תקח.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה,

מתלבט אם לקחת אותו בהוט ב100 ש"ח, כרגע יש לי edimax br-6204wg ראוטר ישן ויחסית אמין, אך לא יוצא מן הכלל, יש לי בעיות בטווח קליטה ולאחרונה הוא נהיה איטי וצריך לעשות לו ריסט בשביל שהוא יחזור להיות נורמלי.

רציתי לשאול, האם הנתב tp-link wr841n יספק לי טווח קליטה מוגדל למרות שאני ימשיך להישתמש בתקן G ?

האם הוא עמיד מפני חום הקיץ שלנו ואמין?, עמיד בפני הפסקות חשמל וכו? אשמח לדעת ממישהוא שיש לו נסיון איתו לגבי אמינות.

ואם מישהוא מכיר את האדימקס שיש לי, אשמח לקבל השוואה לעומת הטיפי לינק.

ולבסוף, האם שווה 100 ש"ח ?

תודה רבה!.

פורסם

למישהוא נסיון עם הנתב הנ"ל?

פורסם

טוב, כנראה להוט לא הולך עם הראוטר הזה ולאף אחד אין אותו...

פורסם

לי יש אותו אבל אני גר בבית קטן אז קשה לי לענות. גם הפסקות חשמל עוד לא היה לי. אני רק יכול להגיד שהוא מאוד יציב ונדיר שהוא דורש מנוחה, גם בקיץ הנוראי בארץ.

בעיה אחת שיש בו ובהרבה ראוטרים אחרים של החברה זה ההתחברות ב L2TP, הרבה פעמים הא צריך כמה דקות בשביל להתחבר בהשוואה לראוטרים אחרים שמתחברים ישר.

פורסם

האם הם לקחו לך 100 ש"ח על ההתקנה? כי אצלי הם לא מוכנים לרדת מהעניין ולתת לי להתקין אותו לבד

והאם הוא נופל? מחזיק תחת עומס של תוכנות שיתוף כבדות?

פורסם

עדכנתי את ההודעה הקודמת.

לא שילמתי על התקנה, קיבלתי אותו אחרי לחץ רב שהפעלתי כתוצאה מבעיות שנגרמו מה AMBIT המחורבן שלהם. בסוף הביאו מישהו שהחליף לי את המשולב של AMBIT במודם רגיל וראוטר של TPLINK. לא מבין למה הם דורשים 100 שקל על ההתקנה.

אני מוריד הרבה טורנטים, החיבור יציב 100%, בלי נפילות, אפילו לא תזוזה קטנה.

פורסם

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים