עבור לתוכן

עזרה בהקמת רשת אלחוטית בבית

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בבית

תחילה אשמח לדעת איזה ציוד אני יצטרך,כמובן חוץ מראוטר אלחוטי

השימוש ברשת יהיה רק לגלישה באינטרנט

יש לי 5 מגה ובעתיד אני מתכנן להשתדרג ל12 מגה

שתי מחשבים נייחים כאשר במחשב הישן יש כרטיס רשת רגיל ובמחשב החדש יש כרטיס רשת מובנה בלוח אם

קודם כל האם אני יצטרך לקנות כרטיסי רשת אלחוטים? או שאפשר לחבר עם כבר רשת למודם האלחוטי?

ועל איזה רואטר אתם ממליצים

פורסם

איזה תשתית יש לך?

כרטיסי רשת לחיבור אלחוטי יהיו נחוצים רק אם יהיה לך צורך לחבר את המחשבים אלחוטית. כל נתב ביתי היום הוא בעצם "חבילה" של סוויטצ' 4 פורטים וAP אז תמיד אפשר יהיה גם לחבר 4 ציודי קצה בחיבור קווי במקביל.

פורסם
  • מחבר

איזה תשתית יש לך?

כרטיסי רשת לחיבור אלחוטי יהיו נחוצים רק אם יהיה לך צורך לחבר את המחשבים אלחוטית. כל נתב ביתי היום הוא בעצם "חבילה" של סוויטצ' 4 פורטים וAP אז תמיד אפשר יהיה גם לחבר 4 ציודי קצה בחיבור קווי במקביל.

תשתית הוט,מעוניין לחבר את המחשבים אלחוטית,אבל כמו שהבנתי לפחות את המחשב שיושב ליד המודם אפשר יהיה לחבר קווית?

המטרה היא בעיקר לחבר למחשב הנייח בחדר הילדים אינטרנט אלחוטי בלי שום חורים בבית,ושהאינטרנט יתמוך במיהריות הגובהות

איזה כרטיס רשת אלחוטי ממוץ ואיזה מודם מומלץ לזה

פורסם

אל תצוטט תגובות מעליך בבקשה.

אם התשתית היא של הוט רצוי לבדוק אם מדובר בחיבור ללא חייגן או עם. במקרה של חוסר ברירה (כלומר להתקע עם חיבור בחייגן, מה שקורה אצל כמה ספקים) צריך לבדוק קודם כל שהנתב תומך בPPTP/L2TP.

כמו שכתבתי הנתב מגיע כבר עם סוויטצ' ארבע פורטים אז לא תהיה לחבר אליו כבר על התהחלה ארבע מכשירים.

המחשבים שיוחברו אלחוטית לרשת (אין דבר כזה "אינטרנט אלחוטי") צריכים להיות עם מתאם רשת מתאים. במקרה של מחשב נייח יהיה צורך לקנות מתאם כזה.

אם אתה שואל איזה אז כדאי קודם כל לבחון את הקציב שאתה מוכן להשקיע בציוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים