עבור לתוכן

פלאפון למחשב ע"י Bluetooth

Featured Replies

פורסם

היי

לאחותי יש פלאפון של נוקיה דגם לא משוכלל מידי , אתם יודעים דור 3 אבל הפשוטים בעיקר בשביל צרכים בסיסים.

הערכה של הפלאפון שלה לא כוללת קבל להעברת נתונים אבל אני יודע שיש אפשרות להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון ולהיפך דרך ה Bluetooth .

השאלה שלי היא איך עושים את זה ? מה בדיוק מתקינים במחשב, תוכנה , דרייבר ... ?

תודה

פורסם

אתה צודק. יש דונגל קטן שבעצם מקשר בעזרת BT בין המחשב לטלפון. מדובר על מכשיר בגודל של מטבע של חמישה שקלים, בארץ עולה בסביבות 30-40 ש"ח ובחו"ל באתר Deal Xtreem למשל אפשר למצוא אותו כולל משלול לישראל בערך בדולר-דולר וחצי. אם לאחותך יש זמן לחכות (שבוע-שבועיים) עד שזה יגיע מחו"ל - הרווחת. אם לא תוכל לקנות בארץ. בכל מקרה, אני באופן אישי ממליץ דווקא לרכוש כבל USB ולא דונגל כזה פשוט כי זה יותר נוח ומהיר מ-BT. כבלים גם תוכל לרכוש באחד הדוכנים/חנויות פרטיות שמוכרות מכשירים או לחפשו באתר שנתתי לך, אפשרי שיש שם את הכבל המתאים

פורסם

לפי מה ששאלת אני אניח שיש לך BT במחשב (כמעט בכל מחשב נייד היום יש).

אז ככה אתה נכנס ללוח בקרה שם יהיי סמל בשם Bluetooth אתה נכנס אליו, בטלפון אתה נכנס לתפריט הBluetooth מפעיל אותו ומכוון אותו להיות בר גלוי בדיוק כמו חיבור בין שני טלפוניםעכשיו בתפריט שנפתחה לך במחשב אתה לוחץ על הוסף התקן והמחשב אמור לזהות את הטלפון תחלץ על הטלפון שהוא מצא תתאם בניהם (פשוט לפי ההוראות) וברגע שהמחשב יחובר לטלפון הוא כבר יחפש לבד את הדיירברים והתכנות של הטלפון.

דרך אחרת תוריד מאתר החברה של הטלפון את תוכנת הPC Suite של הטלפון ושם יש אופציה לחבר את הטלפון גם דרך BT.

פורסם
  • מחבר

אני צריך לקנות את ה BT :silly:

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים