פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר חחחח אל תשכח וזלין אהבתי חחח אבל ברצינות חברה מה אתם אומרים דיברתי עם הבחור הוא כזה מתחמק הוא פתאום אומר שהוא גם גנב אותו ולא "מצא" מה נראה לכם לחכות ולראות אמרו לי שאין אפשרות שבעולם לאתר אייפון בלי כרטיס סים ראיתי שיש תוכנה לאיתור אייפון אם היא הותקנה באייפון לפני שגנבו לו אותו בלי כרטיס סים יש מצב שהוא זיהה אותו?????? והוא צלצל הרבה זמן אחרי שבוע לפחות נראה לי מוזר...
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים אז מה היה לנו ?אחד גנב בכיר, שניסה להיפטר מהגנבה תוך כדי רדיפת בצע.אחד גנב טירון תאב בצע, שגנב מהגנב ומחפש כרגע וזלין.לרגל תחילת השבוע, אני אסכם בשיעור קטן מהמשנה היהודית:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A0%D7%91_%D7%9E%D7%92%D7%A0%D7%91_%D7%A4%D7%98%D7%95%D7%A8
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים יש המון דרכים לאתר את המכשיר, אחת מהן היא שירות mobile me של אפל, יש לי אותו באפן אישי וזה אכן אומר לך איפה המכשיר ברמה של איזה רחוב...
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים מסוג הת'רדים שאתה לא יודע אם לנעול או להשאיר...בגלל החום והשיעמום, כנראה אשאיר לבינתיים.
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים מישהו שאני מכיר מהבסיס נתן לי אייפון שאני יעזור לו למכור אותו הוא טוען שהוא מצא אותו אני חושב שהוא גנב אותו.ברור שהוא גנב אותו, הרי היתה לו האופציה להתקשר להורים ברשימת אנשי הקשר (אמא/אבא) ולהחזיר אותו.במקום זה הוא בחר להוציא את הסים, לפרמט, ולמכור אותו.בזמן שהוא יודע שמי שאיבד את זה יסבול מעוגמת נפש, נזק כספי, ואיבוד תוכן ואנשי הקשר.אני לעומת זאת מצאתי פלאפון נחמד מאוד על המדרכה.כשראיתי שהוא עובד תקין התקשרתי לאמא של הנערה שאיבדה אותו ליד המכולת.והלכתי עד הבית שלה כדי להחזיר אותו.והרגשתי טוב לחיות בעולם שיש בו גם אנשים שמחזירים אבדות.יש לכם אפשרות לעשות את העולם מקום יותר רע או מקום יותר טוב.זה בידיים שלכם.
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים מחבר שמעו נתנו לי אותו בלי סים בלי כלום נעול כנראה שיחקו עם הסיסמא והתוכנה הזאת mobile me היא יוכולה לאתר מכשיר גם בלי סים??ואם הוא עבר מספר פירמוטים עדיין אפשר לאתר אותו???
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים חיובי. בנוסף לאפשרות לאיתור יש אפשרות נחמדה של הודעה אוטומטית למשטרה ומסירת המיקום שאותר ע"י התוכנה. אנשים ששילמו 1.99$ לחודש ונחשבים מנויים משלמים של התוכנה יכולים להכניס סיסמא מיוחדת ולשלוח צוות SWAT עד אלייך. תמסור ד"ש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.