עבור לתוכן

שאלה דחופה מאוד לגבי אייפון בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

נמחק

פורסם

,

פורסם

אתה בדרך לכלא, אל תשכח וזלין...

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בחור, כרגע עשית לי את היום

פורסם
  • מחבר

חחחח אל תשכח וזלין אהבתי חחח אבל ברצינות חברה מה אתם אומרים דיברתי עם הבחור הוא כזה מתחמק הוא פתאום אומר שהוא גם גנב אותו ולא "מצא" מה נראה לכם לחכות ולראות אמרו לי שאין אפשרות שבעולם לאתר אייפון בלי כרטיס סים ראיתי שיש תוכנה לאיתור אייפון אם היא הותקנה באייפון לפני שגנבו לו אותו בלי כרטיס סים יש מצב שהוא זיהה אותו?????? והוא צלצל הרבה זמן אחרי שבוע לפחות נראה לי מוזר...

פורסם

אז מה היה לנו ?

אחד גנב בכיר, שניסה להיפטר מהגנבה תוך כדי רדיפת בצע.

אחד גנב טירון תאב בצע, שגנב מהגנב ומחפש כרגע וזלין.

לרגל תחילת השבוע, אני אסכם בשיעור קטן מהמשנה היהודית:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A0%D7%91_%D7%9E%D7%92%D7%A0%D7%91_%D7%A4%D7%98%D7%95%D7%A8

פורסם

יש המון דרכים לאתר את המכשיר, אחת מהן היא שירות mobile me של אפל, יש לי אותו באפן אישי וזה אכן אומר לך איפה המכשיר ברמה של איזה רחוב...

פורסם

וואו, זה פשוט Priceless...

פורסם

מסוג הת'רדים שאתה לא יודע אם לנעול או להשאיר...

בגלל החום והשיעמום, כנראה אשאיר לבינתיים.

פורסם

אם הוא גנב, לא כדאי לבקש את הכסף שלך בחזרה ולאתר את הבעלים? :s07::nixweiss::kopfpatsch::facepalm:

פורסם

לא חבל שיעלו עליך בעזרת ה-IP ??? ::)

פורסם

מישהו שאני מכיר מהבסיס נתן לי אייפון שאני יעזור לו למכור אותו הוא טוען שהוא מצא אותו אני חושב שהוא גנב אותו.

ברור שהוא גנב אותו, הרי היתה לו האופציה להתקשר להורים ברשימת אנשי הקשר (אמא/אבא) ולהחזיר אותו.

במקום זה הוא בחר להוציא את הסים, לפרמט, ולמכור אותו.

בזמן שהוא יודע שמי שאיבד את זה יסבול מעוגמת נפש, נזק כספי, ואיבוד תוכן ואנשי הקשר.

אני לעומת זאת מצאתי פלאפון נחמד מאוד על המדרכה.

כשראיתי שהוא עובד תקין התקשרתי לאמא של הנערה שאיבדה אותו ליד המכולת.

והלכתי עד הבית שלה כדי להחזיר אותו.

והרגשתי טוב לחיות בעולם שיש בו גם אנשים שמחזירים אבדות.

יש לכם אפשרות לעשות את העולם מקום יותר רע או מקום יותר טוב.

זה בידיים שלכם.

פורסם

כל הכבוד לך. :yelclap:

רק חבל שלאנשים יותר קל ללכת בכיוון האחר. :bash:

פורסם
  • מחבר

שמעו נתנו לי אותו בלי סים בלי כלום נעול כנראה שיחקו עם הסיסמא והתוכנה הזאת mobile me היא יוכולה לאתר מכשיר גם בלי סים??

ואם הוא עבר מספר פירמוטים עדיין אפשר לאתר אותו???

פורסם

חיובי. בנוסף לאפשרות לאיתור יש אפשרות נחמדה של הודעה אוטומטית למשטרה ומסירת המיקום שאותר ע"י התוכנה. אנשים ששילמו 1.99$ לחודש ונחשבים מנויים משלמים של התוכנה יכולים להכניס סיסמא מיוחדת ולשלוח צוות SWAT עד אלייך. תמסור ד"ש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים