פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר אם אין לך מצלמה טובה תשים את המעגל בסורק ותסרוק ב 600 DPIנוו מה אתם לא יודעים ליקרוא?רשום שאיבדתי את החלק אז איך אני ישים אותו בסורק אם איבדתי אותו?הוא בגודל של נמלה אי אפשר לשמור אותו למשך הרבה זמן בלי לאבד אותו
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים אז נדפקת, לא הצלחתי למצוא רשימת חלקים לדגם ואין לך את ערך הנגד.קח אותן לתיקון ביבואן או במעבדה פרטית =]ולא אהבתי את הגישה, בכל זאת אנשים פה בשביל לעזור לך
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר אז נדפקת, לא הצלחתי למצוא רשימת חלקים לדגם ואין לך את ערך הנגד.קח אותן לתיקון ביבואן או במעבדה פרטית =]ולא אהבתי את הגישה, בכל זאת אנשים פה בשביל לעזור לךרשמתי את זה פעמיים ועוד מישהו רשם את זה פה גם פעמייםאז למה לשחק אותה ראש קטן?איזה יבואן מביא את זה?אתה מכיר מעבדות פרטיות שעושות דברים כאלו?
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים ועל הלוח של המודם לא רשום שם כלום ליד זה ביגלל שהמקום שרוף לגמרי שם אבל רשום ליד איזה חלק IC1 אולי זה זה? שמע אם האזור שרוף לגמרי אז יש מצב שגם עוד חלקים הלכו, ואם זה צ'יפ שנשרף שם זו יכולה להיות בעיה.
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר שמע אם האזור שרוף לגמרי אז יש מצב שגם עוד חלקים הלכו, ואם זה צ'יפ שנשרף שם זו יכולה להיות בעיה.לא אני יגיד לך מהזה היה כאילו רזיסטור פעם כנראה והוא נישרף ומה שקרא זה שמתחת לרזיסטור כל המתחת שלו נישרף יש שם מין מלבן בצורת רזיסטור והוא שרוףכאילו יש תשני חורים שאליהם מכניסים את החוטים של הרזיסטור ובין השני חוטים יש מקום ממש שרוף של סנטימטר שרוף עוד והוא כבר היה יוצר שם חור חדש בין השני חוריםעכשיו הרזיסטור עצמו גם היה שרוף וכמו שרשמתי ואמרתי כבר איך אני יכול לדעת איזה רזיסטור זה היה פעם כדאי להזמין אחד חדש?
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר תן סריקה של המעגל מ 2 הצדדיםמצלמה או סורק?אני ינסה להפעיל תסורק שלי הוא לא עבד הרבה זמן אז אני ינסה לסרוק את זה גם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.