עבור לתוכן

לפעמים האינטרנט נורא איטי לפתע או מתנתק, פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

היי, לפעמים האינטרנט שלי לפתע נורא נורא איטי או מתנתק. יש לי ראוטר אלחוטי SIEMENS SL2-141, המחשב שלי מחובר עם כבל והמחשב של אחי מחובר באופן אלחוטי. כשהבעיות הללו קורות לי לאחי הכל עדיין עובד חלק. אני עובד על אינטרנט של בזק (ספק+תשתית) ועל חבילה של 4 מגה. בדקתי, וזה קורה גם שכל ההורדות סגורות (כולל uTorrent) בשני המחשבים. התקשרתי לבזק ובדקתי אופציה שאולי יושבים לי על הקו, הנציג הציע לי לשלם 31 ש"ח תשלום חד פעמי כדי שהתמיכה טכנית תלמד אותי (בטלפון) איך אני מצפין את הרשת. בקיצור, זה ברור שהוא באופן אוטומאטי ימליץ על משהו שאני צריך לשלם עליו.

האם יש צעדים אחרים שאני יכול לנסות ולבדוק לפני שאני מצפין את הרשת? האם יש דרך לבדוק אם הרשת שלי כבר ככה מוצפנת? אם אני מגלה שהרשת אכן לא מוצפנת, איך אני מצפין? (הרי מי צריך תמיכה טכנית שיש את HWZone :cool2:)

תודה מראש וסליחה על החפירה ;D

פורסם

אם הבעיה רק אצלך במחשב אז כנראה זה משהו מקומי אצלך. אם זה היה משהו לא בסדר עם הנתב או עם התשתית אז זה היה קורה בשני המחשבים.

בכל מקרה את האבטחה על הרשת האלחוטית אתה יכול לבדוק דרך מחשב נייד. פשוט תחפש רשתות בטווח ותראה מה כתוב ליד הרשת שלך. אם כתוב רשת אלחוטי עם אבטחה פעילה או משהו בסגנון אז יש אבטחה. אם זה WIN7 אז אם הרשת לא מאובטחת אתה תראה סימן קריאה על יד שם של הרשת.

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה כזה סימן. איזה הסבר הגיוני נוסף יש לתופעה שלי? ד"א בדקתי המנורות של ה PWR, DSL, PPP תמיד דולקות, LAN1 ו WLAN תמיד מהבהבות (ה WLAN מהבהב בתדירות כפולה בערך ביחס ל LAN1). האם זה תקין?

פורסם

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שאם במחשב השני שהוא מחשב אלחוטי הכל בסדר אז כנראה זה לא בעיה של הנתב.

תנסה לסרוק את המחשב שלך לוירוסים, רוגלות וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים