עבור לתוכן

[עזרה] המלצה לפלאפון בין 1000-2000

Featured Replies

פורסם

תנו לי המלצות בהתאם לדרישות שכתובות למטה.

המחיר הוא די גמיש אבל תנסו להישאר בטווח של 1000-2000.

ואם אתם חושבים שכדאי לחכות עד שיצא מכשיר X או מכשיר Y תכתבו...

תודה מראש לעוזרים/עוזרות.

----------

תקציב: 1000-2000.

דרישות: מערכת בקוד-פתוח, Wi-Fi, מסך מגע, נגן MP3/וידאו,

מצלמה 3 מגה ומעלה עם צילום וידאו, חריץ לכרטיסי זיכרון.

קניה: יד ראשונה בלבד.

אזור: צפון.

פורסם

מערכת הפעלה עם קוד פתוח היום זה בעצם אנדרואיד וסימביאן (או לפחות הנפוצות ביותר). אנדרואיד זו אחלה מערכת אבל לא חושב שיש מכשירים שנכנסים במשבצת המחיר שלך. לכן עד שאראה את התיחסותך להצעתי הבאה, אמליץ על מכשיר ישן יחסית אך אחד שנותן תמורה מעולה לכסף - נוקיה 5800. מסך מגע רזיזסטיבי כמו כל דגמי נוקיה הקיימים, חריץ לכ.זיכרון עד 16GB אם אני לא טועה, מצלמה חביבה (לא יותר) של 3.2M יש גם WIFI ונגן MP3 סטנדרטי. לגבי וידאו אין בעיה לראות וידאו במכשיר, קח בחשבון שאני חושב שפשוט תאלץ להמיר אותו לפורמט אחר מהקיים בסרטים, אבל זו לא אמורה להיות בעיה רצינית מידי עם המחשבים החזקים של היום. כבונוס חביב בסה"כ, למכשיר יש גם GPS. מאחר ואתה מעוניין אך ורק יד ראשונה- אמליץ לך פשוט לרכוש מדוכן/חנות פרטית שם המכשיר עולה גרושים יחסית, וזול הרבה יותר ממחירו בחברות הסלולר. מחיפוש קצר שעשיתי בזאפ מצאתי את המכשיר בסביבות 1150 ש"ח בחנות 220V שנמצאת בחיפה ובמחיר של כ-1230 בחנות TIKCOM שגם נמצאת בחיפה. כמובן שאם אתה קצת רחוק מחיפה ולא רוצה לסוע, יש אפשרות למשלוח. תתחדש.

פורסם

ב2000 תוכל למצוא כבר נקסוס יד 2... ממליץ בחום

פורסם

ב-2000 ש"ח בשוק היד שנייה אפשר למצוא דברים נהדרים! אבל, הבחור ציין שהוא רוצה יד ראשונה ואפילו הוסף "בלבד" :)

פורסם

ההמלצה שלי תהיה ה-HTC Hero שניתן לרכוש אותו בפחות מ-2000 ש"ח. אמנם הוא מגיע עם גרסא מיושנת של אנדרואיד אך ניתן להתקין עליו את גרסא 2.1 באופן רשמי או לבחור באחד מעשרות או מאות הרומים שקיימים עבורו ב-XDA.

אם יש העדפה לנוקיה, ה-X6 יהיה עדיף על פני ה-5800 ולו בזכות מסך המגע השונה.

פורסם

לא היתי משקיע ב-X6 יותר מכמה גרושים יחסית ל-5800 בגלל המסך. 100-200 ש"ח אולי שווה אבל לא חושב שמעבר לזה. לגבי ה-HERO, אין לי הכרות איתו

פורסם
  • מחבר

HTC Hero באמת היה הכיוון שלי.

ואם אתה אומר שאפשר להתקין עליו אנדוראיד 2.1 אז בכלל אני בעניין.

לגבי הנוקיה 5800 יש אותו לאחי והטלפון באמת שווה את המחיר,

אבל אני מחפש משהו קצת יותר "מרגש" ממנו.

מה עם פלאפונים חדשים? יש משהו ששווה לחכות לו?

ויש לדעתכם מכשיר ששווה יותר מ-2000 שקל?

נ.ב. - תודה על התגובות וסליחה על התגובה המאוחרת שלי...

פורסם

שווה יותר מ-2K או לא זה רק אתה יכול להגיד וזה תלוי במצבך הכלכלי, ברצון שלך להוציא את זה על מכשיר סלולארי ובצרכים שלך. יכול להיות שבסוף יתברר ששווה לך להשקיע עוד 400-600 שקל ולקנות מיילסטון או משהו דומה

פורסם

HTC hero אופציה לא רעה.

כדאי לחכות טיפה שהמחירים המוטרפים של HTC LEGEND ירדו בארץ, זה ממשיך הדרך של ה HERO ואין סיבה שיעלה מעל 2000 שקל (כרגע כל ההזויים בארץ שמביאים מחו"ל מוכרים ב 2300)

כנראה יגיע לארץ גם הגלאקסי 3 של סאמסונג, שווה להעיף מבט.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות אנשים.

אני מתלבט עכשיו בין 3 פלאפונים:

HTC Hero, HTC Legend ו-Nexus One.

שלושתם פחות או יותר על אותו מפרט.

לחכות להורדת מחירים? לזרוק עוד קצת כסף? או בכלל ללכת על משהו אחר?

(אם יש לכם המלצות אישיות על אחד מהפלאפונים מהרשימה שתפו...)

פורסם

המפרט של 3 המכשירים האלו רחוק מלהיות אפילו דומה, והנקסוס במקום הראשון בפער גדול מאוד.

חכה טיפה שהלג'נד יגיע לניופאן והמחירים בארץ ירדו.

פורסם
  • מחבר

חכה טיפה שהלג'נד יגיע לניופאן והמחירים בארץ ירדו.

עוד כמה חודשים אתה מעריך?

פורסם

בחודש הקרוב, גג גג חודש וחצי.

אמור להגיע הלג'נד לניופאן+בעוד מספר ימים מתחילה הפצה של הגלאקסי 3, שאם יגיע לארץ אז יגרום למחירים של מכשירי הביניים לצנוח אפילו יותר. אם הוא יגיע לארץ במחיר שפוי, זו כנראה תהיה גם אופציה טובה יותר מהלג'נד.

פורסם

ה-S צפוי להגיע לארץ?

פורסם
  • מחבר

מה עם:

Desire vs Nexus One?

מבין שניהם מה עדיף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים