עבור לתוכן

מזל טוב: מעל מליון מכירות ל Galaxy S של סאמסונג.

Featured Replies

פורסם

אני מאוד מעוניין לקנות אחד והדבר מאוד יעזור לי להחליט.

תראה מבחינת מסך לשניהם יש מסכים טובים, גלקסי נחשב יותר טוב על הניר, הרזולוציה של הIPHONE קצת יותר גבוהה אך במסך כל כך קטן לדעתי זה לא כזה משמעותי.

היתרונות של האיפון ממה שאני רואה אמורים להיות:

1. פלאש - פיצר חמוד אבל לא כזה חיוני, בכל זאת מדובר בתוסף למצלמה שהיא בעצמה תוסף למכשיר עצמו. כמו כן מדגימות צילומי הלילה של הגלקסי ניתן לראות תוצאות מרשימות ביותר ללא פלאש.

2. מערכת "נוחה" - המבנה הסגור של אפל בעצם נותן להם "לכאורה" יותר שליטה על מה שיש או אין במערכת ולכן "לכאורה" המערכת אמורה להיות יציבה ונחה יותר. ממה שקראתי החל מגרסה 2.1 של אנדרואיד רמת היציבות והמהירות של המערכות השתוו, אני אדע בימים הקרובים בעצמי לאחר בדיקה אבל יש לך פה עוד אנשים שבטוח כבר ביצעו את בדיקת ההשוואה בעצמם.

3. יותר אפליקציות - אמנם לאיפון יש הרבה יותר אפליקציות אבל לא לשכוח שלאנדרויד יש ממה שראיתי כבר יותר מ50,000 אפליקציות. בכמויות האלו זה לא באמת משנה לטעמי.

4. מסך מגע? - מסך המגע של האיפון הוא טוב ולדעתי האישית יותר טוב מרוב מכשירי הHTC שיצא לי לראות , HTC HD2 HTC DESIRE . אם זאת ממה שקראתי ומהביקורות הרבות נאמר בפירוש שהגלקסי מצליח לעבור את האיפון גם בנושא הזה.

מניח שיש עוד כמה דברים אבל זה בגדול מה שיכול לעבור לי בראש. השאלה היא גם מה באמת חשוב לך במכשיר?

פורסם

אני רק לא מבין את העקשנות של אפל להישאר על 3.5".

מבחינתי אחד היתרונות הגדולים של האייפון לאחרונה. נמאס מהמסכים שרק גודלים וגודלים, 4\4.3 זה פשוט סתם ענק.

פורסם

מישהו יודע אם אפשר להוסיף לו עברית? (כשפת קלט ופלט, לא בהכרח מערכת ההפעלה כולה)

פורסם

מישהו יודע אם אפשר להוסיף לו עברית? (כשפת קלט ופלט, לא בהכרח מערכת ההפעלה כולה)

מקלדת בעברית אפשר להוריד מהמרקט

פונטים בעברית ניתן גם כן להוסיף בתהליך קל יחסית

בנוסף במהלך אוגוסט אמורה לצאת גרסה 2.2 למכשיר שתומכת בעברית...

פורסם

נראה מעניין מאוד, תודה :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים