עבור לתוכן

מספר שאלות לקראת קבלת הSGS 9100

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני מקבל ככל הנראה SAMSUNG GALAXY S 9100 מארה"ב בימים הקרובים, אשמח לקבל מספר תשובות ו/או קישורים רלבנטים לשאלות הבאות:

1. הבנתי שמעבר לדגמי המפעילות תכלס יש 2 דגמים לא נעולים למכשיר גרסה אמריקאית ואירופאית, מה ההבדלים ביניהם אם בכלל?

2. רוט - האם יש כבר רוט רשמי ומסודר שנבדק למכשיר+פונטים בעברית שאוכל להתקין בביטחה יחסית? לא בטוח שבא לי לחכות עד לסוף אוגוסט לפחות עד שאקבל תמיכה בעברית, אני יודע שאני יכול להוריד מקלדת עברית אבל בא לי לקבל סמסים מחברים ולהיות מסוגל לקרוא אותם בתור התחלה וכמובן כל נושא אנשי הקשר... אולי בכל זאת עדיף לחכות ל2.2? מה דעתכם?

3 - הבטרייה של המכשיר - מה הדרך האופטימלית לבצע את מחזורי ההטענה לצורך קבלת תפוקה מלאה שלה? 24 שעות בהתחלה? פריקה מלאה? מה הדרך המומלצת?

פורסם

נתחיל בזה שאין GALAXY S 9100, אם כבר i9000 (שזו הגרסה האירופאית)

1- כן. VIBRANT בארה"ב, i9000c באירופה. הבדלים- ל i9000 יש מצלמה קדמית לשיחות וידאו, וסידור הכפתורים במכשירים שונה- ב I9000 יש כפתור בית פיזי ו 2 כפתורי מגע (שכפתור ה MENU משמש גם כחיפוש, בלחיצה ארוכה)

ב VIBRANT יש את 4 הכפתורים הסטנדרטיים של אנדרואיד בנפרד ככפתורי מגע.

-אני חייב לציין שכפתור בית פיזי עושה את החיים הרבה יותר קלים.

2- "רשמי"? רוט זה לא דבר רשמי, אבל יש כבר רוט שנבדק מליון פעם, והוא גם קל לביצוע. יש פונטים בעברית, ואפשר להוסיף מקלדת. לא סיפור בכלל.

3- לסוללות ליתיום אין טעינה ראשונית או משהו כזה. בשביל להגיע לתפוקה מלאה הכי מהר רצוי לעשות 5-7 מחזורי טעינה-פריקה מלאים שאתה מקבל את המכשיר.

הגעה לתפוקה מלאה תקרה גם אם לא תעשה את זה, רק שזה יגיע לאט יותר.

שאתה מקבל את המכשיר אל תיבהל- ב 2-3 הטעינות הראשונות סביר להניח שהוא יחזיק בקושי יום או יום וקצת. מטעינה לטעינה תראה שיפור עצום בזמן הסוללה.

אחרי שהיה לי נקסוס שקניתי לו סוללה ספייר, אני חייב להגיד שבגלאקסי למרות שאני משתמש בו הרבה, אני לא מרגיש שום צורך בעוד סוללה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה והמפורטת, אני גולש כבר זמן מה בפורום ואני שמח לקבל תשובה ברמה זהה לשאלות האחרוןת :)

שאלות המשך אם אפשר:

1. זה הדגם שקניתי:

http://www.amazon.com/gp/product/B003TLNZLI/ref=s9_simh_gw_p107_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0WXKFHHZTJA9T4NMF76M&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846

יש כאן עוד גרסה:

http://www.amazon.com/gp/product/B003U2T57E/ref=s9_simh_gw_p107_i2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0WXKFHHZTJA9T4NMF76M&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846

מהמ שראיתי מלבד העובדה שרשום שעל הדגם השני שאין אחריות או משהו כזה לא ראיתי הבדלים כלשהם, האם הגרסה שקניתי מספקת פונקציות זהות לגרסה שבביקורת שלך לדעתך?

2. האם תוכל לתת לי קישור לרוט המדובר בבקשה? ביצעתי התקנות רומים בעבר על מכשירי DVD וגאדגטים שונים ללא בעיות מאמין שזה לא יהיה מסובך.

3. תודה על התשובה, בהחלט המון אינפורמציה חשובה בשבילי, סביר להניח שאתן למכשיר לפחות 2-3 מחזורי פריקה טעינה אם לא יותר.

פריקה אומר בעצם שימוש בבטריה על שהמכשיר נכבה?

הבנתי שלתת לבטרייה להגיע עד הסוף זה בדרך כלל לא בריא...

4. מה לגבי רומים? אני חושב שלפחות כרגע אנסה ליהנות מ2.1 והממשק של סמסונג

עד כמה שבועות יוצא 2.2 ואז אוכל ליהנות ממנו ועוד חודש חודשיים מאמין שאנסה כבר את הרומים השווים שיהיו עד אז.

אם יש לך המלצה אחרת אשמח לשמוע.

שוב הרבה תודה ואני מקווה להיות חבר פעיל יותר בהמשך.

פורסם

אותו מכשיר, אין הבדל. לא יודע מה הסיפור עם האין אחריות. זה גם בדיוק אותו מכשיר שקניתי. I9000.

2- גוגל, תוצאה ראשונה. יש אפילו מדריך בעברית.

3- לפרוק עד שהמכשיר מציק עם הודעות "סוללה נמוכה"

4- יש כבר מספר רומים ממספר מפתחים. הטוב והיציב מביניהם זה ה R2 של מודאקו (עוד מעט יוצא R3)

כרגע אני לא רואה הרבה סיבות להתקין רום קאסטום, אני אישית מחכה שהם יתפתחו קצת יותר ויציעו יותר אופציות.

פורסם
  • מחבר

טוב המכשיר הגיע, הרוט הותקן בהצלחה, מה שכן דוקא בחלק הפשוט יחסית של התקנת פונטים אני מסתבך, ראיתי מספר מדריכים להתקנת פונטים בעברית אבל אף אחד לא מתיחס לגלקסי, בנוסף ניסיתי 2-3 מהם וללא הצלחה :(

אפשר בבקשה לקבל קישור למדריך להתקנת פונטים למכשיר?

הרבה תודה מראש.

פורסם

טוב המכשיר הגיע, הרוט הותקן בהצלחה, מה שכן דוקא בחלק הפשוט יחסית של התקנת פונטים אני מסתבך, ראיתי מספר מדריכים להתקנת פונטים בעברית אבל אף אחד לא מתיחס לגלקסי, בנוסף ניסיתי 2-3 מהם וללא הצלחה :(

אפשר בבקשה לקבל קישור למדריך להתקנת פונטים למכשיר?

הרבה תודה מראש.

המכשיר שלי מגיע בסופ"ש :yelclap: ואני מתכנן גם לעדכן ROOT ולהכניס פונטים, עשיתי חיפוש בגוגל אבל יש מס' מדריכים ואני לא בטוח באיזה מהם בטוח להשתמש בלי להרוס את המכשיר... אני קצת בלחץ מלדפוק אותו בטעות... יש מצב שאתה מפרסם לינק למדריך שהשתמשת בו?

בנוסף יש לי עוד שאלה, האם משהו יודע להמליץ על גודל חבילת גלישה סלולרית DATA עבור מכשיר כזה ?? בהנחה שהשימוש החודשי הוא:

5-6 שעות GPS

30 שעות האזנה לרדיו אינטרנטי (בנסיעות)

10-15 שעות גלישה באתרים כמו YNET ללא צפיה בסרטונים

30 דק' סרטוני רשת (??) - אם זה משפיע משמעותית (עלות ונפח מידע) אני ממש אוותר על זה..

אני ממש חדש בעיניין הגלישה הסלולרית ולכן לא בא לי שהחברות ידפקו אותי בגלל חריגה, מצד שני אם אני לא חייב גודל חבילה ללא הגבלה כי זה ממש יקר ~150ש"ח, אז אני מעדיף לשלם פחות

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בנוסף יש לי עוד שאלה, האם משהו יודע להמליץ על גודל חבילת גלישה סלולרית DATA עבור מכשיר כזה ?? בהנחה שהשימוש החודשי הוא:

5-6 שעות GPS

30 שעות האזנה לרדיו אינטרנטי (בנסיעות)

10-15 שעות גלישה באתרים כמו YNET ללא צפיה בסרטונים

30 דק' סרטוני רשת (??) - אם זה משפיע משמעותית (עלות ונפח מידע) אני ממש אוותר על זה..

אני ממש חדש בעיניין הגלישה הסלולרית ולכן לא בא לי שהחברות ידפקו אותי בגלל חריגה, מצד שני אם אני לא חייב גודל חבילה ללא הגבלה כי זה ממש יקר ~150ש"ח, אז אני מעדיף לשלם פחות

גם אני הייתי לחוץ קצת אז עשיתי חבילה של 1GIGA באורנג ב68 שקל.

ביינתים זה מספיק לי בקלות יחסית, לא יודע אם זה יספיק לך, סרטוני רשת שוקלים הרבה וגם רדיו אינטרנטי לדעתי טוחן

אני ממליץ לך לעשות חבילה של 1G בשביל לא להיות לחוץ ולהוריד את האפליקציה WATCHDOG

האפליקציה הזו עוקבת אחרי כמה אתה גולש בפועל ויכולה גם להתריע.

ככה גם אם תראה ש1G לא מספיק או שתאט את הקצב או שתרחיב את החבילה.

ותפעיל את הWI-FI כל הזמן ככה המכשיר יתחבר לWIFI כשיש באיזור וזה מאוד יוריד את עומס הגלישה

פורסם

למה לבזבז תעבורת אינטרנט על רדיו אם יש במכשיר מקלט FM?

פורסם

גם אני הייתי לחוץ קצת אז עשיתי חבילה של 1GIGA באורנג ב68 שקל.

ביינתים זה מספיק לי בקלות יחסית, לא יודע אם זה יספיק לך, סרטוני רשת שוקלים הרבה וגם רדיו אינטרנטי לדעתי טוחן

אני ממליץ לך לעשות חבילה של 1G בשביל לא להיות לחוץ ולהוריד את האפליקציה WATCHDOG

האפליקציה הזו עוקבת אחרי כמה אתה גולש בפועל ויכולה גם להתריע.

ככה גם אם תראה ש1G לא מספיק או שתאט את הקצב או שתרחיב את החבילה.

ותפעיל את הWI-FI כל הזמן ככה המכשיר יתחבר לWIFI כשיש באיזור וזה מאוד יוריד את עומס הגלישה

תודה רבה על העזרה, אני ממש מרוצה מהפורום הזה אתם באמת מעולים!!! :yelclap:

ד"א כשבררתי עם הנציג של אורנג' הוא אמר שרצוי להחליף ל SIM דור 3 כמובן בתוספת תשלום... - האם באמת יש משמעות לSIM (גלישה מהירה יותר? שיחות וידאו ) או שזה ממש מיותר??

NJMAN-לגבי שימוש ברדיו אינטרנטי, אני הרבה בנסיעות ויש תחנות מסויימות שאי אפשר לקלוט בכל מקום ב FM למשל 103FM ו 88FM ככה שדרך האינטרנט יהיה אידאלי

פורסם

אגב, אם יקרה משהו רע למכשיר בארץ(ישבר, יהרס איכשהו), יש איפה לטפל בו ?

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאולי אפשר לבצע החזרה מול סמסונג בחול אבל זה סוג של פרוצדורה.

באמת מענין האם ניתן לבטח את המכשיר בצורה כלשה בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים