עבור לתוכן

Blackberry9700 vs Nokia E72

Featured Replies

פורסם

ואולי בכלל דגם אחר? אגב, איפה הכי כדאי לקנות? ebay או בארץ? מישהו יודע לגבי תשלום מכס?

פורסם

מה הדרישות שלך מהפלאפון? אי אפשר להגיד לך מה עדיף סתם כך

פורסם
  • מחבר

- שיהיה כמה שיותר מתקדם - יציע כמה שיותר (אפליקציות, תכונות, אפשרויות)

- גלישה כמה שיותר נוחה ומהירה

פורסם

בתור בעלים דיי טרי של E72 (חודשיים בערך), אני ממליץ לך לשקול לרכוש מכשיר עם מסך מגע.

כשקניתי את המכשיר חשבתי שאין כמו מקלדת קשיחה (Tactile), ושגודל המסך פחות חשוב. בדיעבד, אני דיי מצטער.

המסך של ה E72 בסדר גמור - אבל האמת היא שכאשר אני מסתכל על מכשירים עם מסך מגע, אני מתבאס. סתם לצורך העניין, הורדתי את sim city בגירסה למכשיר נייד - וממש קשה לשחק עם מסך כזה קטן. עושה כאב ראש. כמו כן, כאשר אני כותב מזכרים, מטלות וכדומה, אני מרגיש שהכל קטן נורא.

אני לא אומר שאני לא מרוצה מהמכשיר - הוא מכשיר טלפון מעולה. בטריה חזקה, נוח, יפה, בנוי היטב, מסך ברור ועוד. אבל בכל הנוגע להיותו "מעבר" לטלפון, אני חושב שיש מכשירים בשוק שיהיו עדיפים. השאלה עד כמה זה משנה לך.

הבלקבקרי גם מכשיר מוצלח, אבל לא חושב שיש לו יתרון משמעותי על ה E72. הממדים שלהם דומים. השאלה איזו מערכת הפעלה אתה תעדיף, וזו שאלה קשה. יתרון משמעותי שאני יכול לחשוב עליו ב BB הוא ה BB messenger. זו אופציה מאוד נחמדה, אם יש לך חברים ומכרים עם BB.

בכל מקרה, אתה מוזמן לשאול שאלות לגבי ה E72.

פורסם

אני גם ממליץ על E72. אל שתכח שבלקברי ידרוש ממך לשלם על חבילת שירותים מיוחדת להם אם אני לא טועה - ברר זאת.

בכל מקרה, הבחור שמעליי צודק אבל אך ורק אם השימושים שלך יכללו משחקים וצפייה בוידאו, אצלי, מאחר ואין שום שימושים כאלה, אני מוצא את ה-E71/72 עם המקלדת הפיזית לנוחים מאוד

פורסם

אם אתה מחפש מכשיר משולב יש את הSE XPERIA X1 שהוא בין המעולים שיש,

אני משתמש בו באופן קבוע לצד הW810 שלי והוא פשוט מדהים.

פורסם

יש לי את ה- E72 ובמקביל אליו את ה- HD2 (בהתייחסות לרצון למכשיר High end בעל מסך מגע), אני לא יכול לוותר על אף אחד מהם.

ה- E72 הרבה יותר נוח לעבודה משרדית שוטפת (טלפון, אימייל, ועוד).

ה- HD2 הרבה יותר נוח לפנאי (ניווט, משחקים, מולטימדיה, גלישה באינטרנט).

פורסם

למה ה-E72 נוח יותר ל"עבודה משרדית"? האם זה בגלל המקלדת הפיזית?

אם כן, מה בנוגע לקנייה של מכשיר שיש לו גם מסך מגע וגם מקלדת?

כמו המיילסטון למשל? (אני שיחקתי עם אחד במשך כשבוע ומאוד נהנתי, אבל לא שיחקתי במשחקים איתו)

פורסם

כן בגלל המקלדת, ברגע שמתרגלים אליה, לא רוצים לעבור לשום דבר אחר.

היו ברשותי מספר מכשירים משולבים, לא הסתדרתי עם אף אחד מהם, בעיות איטיות ותאימות עם העברית, כבדים ועבים, ושוב הכי מעצבן אותי היה החוסר "זרימה" שלהם עם הדרישה שלי למהירות תגובה (מה שלא קורה עם ה- E72).

יכול להיות שעם המילסטון המצב השתנה (אין לי ניסיון איתו), אך אני בספק, כל פעם רכשתי מכשיר "הכי מהיר שיש" ותמיד התאכזבתי (ויתרתי אי שם ב- HTC Touch Pro 2).

פורסם

אני דווקא מוצא את הגלישה באינטרנט דרך ה E72 כלא מספקת, בעיקר בגלל המסך הקטן יחסית.

עם זאת, לא גלשתי הרבה במכשירים אחרים, ויתכן שה E72 כן עדיף על רוב האחרים...

פורסם

אני דווקא מוצא את הגלישה באינטרנט דרך ה E72 כלא מספקת, בעיקר בגלל המסך הקטן יחסית.

עם זאת, לא גלשתי הרבה במכשירים אחרים, ויתכן שה E72 כן עדיף על רוב האחרים...

קשה לי להאמין שהוא יהיה עדיף על האחרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים