עבור לתוכן

החוצפה של Netvision

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה של חיבור איטי, לא רציף ואיבוד מידע בזמן התקשרות עם שרתים במזרח אירופה.

פניתי ב10,7 דרך האתר שלהם לתמיכה הטכנית ועד היום לא קיבלתי תשובה, נמאס לי לחכות לתשובה והרמתי עליהם טלפון לפני כמה דקות. בשיחה עם התמיכה הטכנית של נטוישן, במקום לבדוק במה הבעיה או איך אפשר לשפר את החיבור, המוקדן החליט להציע לי להחליף לחבילת גיימרים (כמובן במחיר "מתאים").

1) לאיזה ספקים בארץ יש תקשורת טובה עם שרתים במזרח אירופה?

2) יש למישהו קישור לחוזה הסטנדרטי בין ספקי אינטרנט למשתמשים? אקח אותו מחר לעורך דין כדי להחזיר לנטוישן מלחמה ::)

פורסם

אתה בטוח שהתקשרת לתמיכה טכנית ולא לשירות לקוחות?

פורסם

2) יש למישהו קישור לחוזה הסטנדרטי בין ספקי אינטרנט למשתמשים? אקח אותו מחר לעורך דין כדי להחזיר לנטוישן מלחמה ::)

אין כלום בחוזה, כשאתה רוצה משהו מיוחד, אתה צריך לשלם על משהו מיוחד.

כשאתה לא משלם על משהו מיוחד, אתה מקבל את אותו התעדוף והניתוב כמו שכולם מקבלים ל...מזרח אירופה.

פורסם
  • מחבר

,Lev0

בגלל זה אני מחפש ספק אחר, שלא יעדיף להתחבר לשרתים במערב אירופה וארצות הברית (שאני לא צריך) ויתן חיבור סביר+ למזרח אירופה.

את זה שהם רוצים לעשות כסף אני עוד מוכן להבין, אבל המתנה של 5 ימים כדי לקבל תשובה בסגנון של "בעיה שלך"...

אתה בטוח שהתקשרת לתמיכה טכנית ולא לשירות לקוחות?

בטוח :)

פורסם

איך בדיוק הדיון הזה קשור לאינטרנט או רשתות? ::)

אז נפלת על איזה אהבל שם, זה לא אומר שגם אתה צריך לרדת בIQ.

אם היית קורא קצת את הדיונים פה מהחצי שנה האחרונה אולי היית בדיוק מבין מה צפוי לקבל מחבילת תקשורת "vanila" של לקוחות פרטיים מבחינת תעדוף.

לעבור לספק אחר אולי יעזור לך לך בטווח הקצר אם יהיה לך מזל, אבל בטוח לא להרבה זמן.

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק הדיון הזה קשור לאינטרנט או רשתות? ::)

אז נפלת על איזה אהבל שם, זה לא אומר שגם אתה צריך לרדת בIQ.

לפחות הוצאתי קצת קיטור בזמן שהוא מתייבש בעבודה :)

אם היית קורא קצת את הדיונים פה מהחצי שנה האחרונה אולי היית בדיוק מבין מה צפוי לקבל מחבילת תקשורת "vanila" של לקוחות פרטיים מבחינת תעדוף.

לעבור לספק אחר אולי יעזור לך לך בטווח הקצר אם יהיה לך מזל, אבל בטוח לא להרבה זמן.

תודה, אקרא יותר מאוחר. בכל מקרה, עוד חודשיים מסתיימת ההתחייבות שלי עליהם, כנראה אחרי כל השנים שאני אצלהם הם תפסו ישבן - יותר הם לא יראו אותי.

פורסם

נראה שלא פנית למקום הנכון.... יש להם דוקא תמיכה טובה ושירות לקוחות מצויין. הם מפרסמים בכל מיני פורומים את הכתובת הזו: Tlunot@netvision.net.ilלמשלוח פרטים כדי שיוכלו לבדוק ולטפל. מנסיון של חבר - זה עובד מצויין. תשלח להם ויטפלו מהר .

פורסם

אתה בטוח שהבעיה לא בשרתים?

אני מחובר דרך נטוויז'ן ואף פעם לא הייתה לי שום בעיית איטיות או ניתוקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים