עבור לתוכן

מתפתה מאוד ל Motorola MileStone החדש, יש סיבה שלא?

Featured Replies

פורסם

אחח פיקע, יש בעיה רצינית, בסלקום אומרים שאזל להם המלאי :(

אחרת הייתי קונה היום :facepalm::kopfpatsch: (כן כן, אני די אימבולסיבי ברכישות כשממש בא לי על מוצר).

ה-E71 שלי ממש נמאס עליי ואני לא רוצה Iphone 4.

מה בנוגע לעברית ב HTC Desire או Nexus1 ?

בולשיט. תתעקש על המכשיר, לך למרכז שירות, תדרוש לדבר עם הממונה, ופתאום יהיה מלאי.

הם רוצים לסיים את המלאי העצום של N97 שנשאר להם ועכשיו אף אחד לא רוצה בגלל המיילסטון.

• תגובות 37
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה מדבר מניסיון/ידע וודאי כלשהו? כי אני לא אוהב לצעוק על נציגי שירות :)

עוד דבר, ממעבר על תנאי הרכישה באתר סלקום, מצויין כי אני חייב להתחבר אליהם בנוסף לעלויות המכשיר,

שזה 10 ש"ח בחודש דמי מנוי + תשלום מינימאלי על 80 ד'(המסלול הכי נמוך) + חבילת גלישה ב-50 ש"ח.

שזה אומר, שמעבר לעלויות המכשיר אתה משלם עוד משהו כמו 100 ש"ח על 80 ד' שיחה וגלישה,

שאני ממילא לא אשתמש בזה כי יש לי קו של העבודה וחבילת DATA של 120MB ושיחות ללא הגבלה.

נראה לי כבר עדיף באמת לקנות Nexus 1 או Desire בחנות רגילה ולא דרך מפעילה(אולי אפילו MileStone).

פורסם

התחיבויות לחבילות גלישה בדור 3 תמיד לצערי עם קניית מכשיר חדש המוגדר כדור 3.

אני רק יכול להניח שמכשירים מתקדמים כמו המיילסטון או האייפון "נהנים" מתנאים יקרים יותר...

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על ה-HTC Desire?

שמתי לב שיש לו מעבד חזק יותר(1 גי'גה-הרץ) זה נותן לו איזשהו ייתרון?

(גם ה Desire קל יותר ב-30 גרם).

האם המסך מגע שלו מגיב טוב יותר?

פורסם

המסך של המיילסטון מגיב טוב משל הדיזייר. מבחינת מעבד הדיזייר חזק יותר, אבל ה GPU שלו חלש יותר (אם אתה בונה בין השאר על משחקים)

לגבי חבילות גלישה- במקום 120 מגה ב 50 שקל אתה יכול לקחת 500 מגה ב 60 שקל. ותאמין לי שזה שימושי. מדובר ב DATA, לא WAP, ככה שאינטרט וכל שירותי התוכן הניידים יושבים על זה, זה עושה את החיים קלים יותר.

אתה מדבר מניסיון/ידע וודאי כלשהו? כי אני לא אוהב לצעוק על נציגי שירות :)

בהחלט. שאח שלי רצה לשדרג מכשיר שלחתי אותו לסלקום לקחת מיילסטון. יומיים ברצף ניסו לדחוף לו N97 (והייתה להם את החוצפה לחקור- "למה אתה רוצה דווקא את המיילסטון? מה אתה הולך לעשות איתו שלא תוכל לעשות ב N97?" , מדהים אותי שהם בכלל מעזים לשאול לקוח דברים כאלו)

אחרי שהבהיר לממונה במרכז שירות שהוא לא נוגע בשום מכשיר אחר חוץ מזה, פתאום צצה לה במלאי ערכה.

פורסם
  • מחבר

לגבי התעבורה, אני לא שולט על הקו של העבודה, הבוס מחליט מה ההטבות על הקו.

הסים של העבודה, אני פשוט דחפתי אותו לפלאפון הפרטי שלי(E71) ולא המכשיר של העבודה(Samsung BlackJack הגרוע).

לגבי לקחת מסלקום, כל החבילות שהם מלבישים על המכשיר מאוד ביאסו אותי,

אז אתה אומר שה-Desire מגיב עוד פחות טוב מה Milestone?

כי שלשום יצא לי קצת לשחק במיילסטון ולא ראיתי ממנו תגובה טובה כמו ב-Iphone למשל.

פורסם

ההשוואות לאייפון לא במקום ,וזה לא קשור למסך. המערכת שונה, מנוע הפיזיקה של המערכת שונה, זה לא אמור לעבוד אותו דבר וגם אם תלביש את אותו מסך- זה לא יעבוד באותה הצורה.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר בזה בעצם?

שצריך להתרגל לצורה בה עובדים מול ה Desire וה Milestone?

פורסם

נכון. צורת פעולת המכשירים היא שונה מהאייפון. לא משנה איזה מעבד יושב מתחת למכשיר. גם אם זה 1 גיגה הרץ גמו ב hd2

כנראה בגלל שלאייפון יש שילוב של מעבד חזק עם שבב גרפי שמחליק את פעולות הגרפיקב מה שנותן תחושה חלקה במעבר ומשחקים. אני מרגיש את זה אפילו שמשחקים רצים לי על 40 פריימים במכשיר.

פורסם

זו לא צורת הפעולה של המכשיר.

זו צורת הפעולה של המערכת

גם בגלאקסי S שלי שחזק מכל אייפון גם מבחינת מעבד וגם מבחינת שבב גרפי, הכל חלק והכל טס (וככה זה אגב גם בנקסוס/דיזייר ושאר מכשירים עם מעבד 1GHZ), אבל הצורה והתגובה של הדברים במערכת שונה משל אייפון.

כאמור- מנוע פיזיקה שונה

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר פיזיקה שונה?

כשאני נמצא באתר אינטרנט ב-Iphone ויש פס גלילה בצד,

המכשיר מצייט וגולל את העמוד למטה.

כשאני נמצא באתר אינטרנט בדפדפן של המיילסטון, לוקח לי כמה לחיצות עד שזה קורה.

מה בדיוק ההבדל כאן בפיזיקה?

אני שואל כי אני לא יודע, לא כי אני מזלזל/חושב אחרת.

פורסם

זו לא צורת הפעולה של המכשיר.

זו צורת הפעולה של המערכת

גם בגלאקסי S שלי שחזק מכל אייפון גם מבחינת מעבד וגם מבחינת שבב גרפי, הכל חלק והכל טס (וככה זה אגב גם בנקסוס/דיזייר ושאר מכשירים עם מעבד 1GHZ), אבל הצורה והתגובה של הדברים במערכת שונה משל אייפון.

כאמור- מנוע פיזיקה שונה

בדיזייר יש שבב גרפי חזק מהאייפון? אני יודע שביחס לרזולוציה הגבוהה שב htc

זה יכול להיות...

פורסם

מהאייפון 2G/3G כן, מה 3GS/4 לא.

אמרתי פה פשוט 2 דברים נפרדים-

1- בגלאקסי S שמבחינת חומרה הוא כרגע החזק ביותר הכל טס חלק, אבל זה עדיין לא בדיוק כמו צורת התפעול של האייפון

2- שבכל המכשירים עם מעבדי 1GHZ, בלי קשר למעבד הגרפי שלהם, הכל טס חלק גם כן. ההאצה שדרושה לממשק חלשה מאוד.

Lev0-

לא בדיוק הבנתי למה אתה מתכוון, יש לך קרטועים בגלילה, או שאתה לא מצליח לתפוס את הפס גלילה בצד?

קח בחשבון את העובדה שאלו דפדפנים שונים לחלוטין....

פורסם
  • מחבר

או.קיי.

אחרי העפת מבט נוסף במכשיר המדובר בחנות סלולרית, החלטתי לרדת ממנו,

בעיקר משום שהבחור הנחמד בחנות סירב להדליק את המכשיר ולהראות לי ממש את הפונקציונאליות שלו

(אני לא מבין, אין בחנויות מכשיר "זונה" מכל סוג בדיוק למטרות האלה? אני אמור לקנות חתול בשק?)

בכל אופן, החלטתי שאם כבר לקנות, אז זה את ה Desire, אז כמה שאלות:

1. איך הוא יעבוד בסנכרון עם שרת ה Exchange מבחינת עברית?

2. סרטים, הבנתי שהוא לא תומך ב-DIVX/XVID, איך יהיה אפשר בכל זאת לנגן עליו את העיל.

פורסם

Lev0, אם אתה מתכוון להשתמש בסים של העבודה, אין לך שום סיבה לרכוש מכשיר משום חברת סלולר. עדיף לך כאמור לרכוש מחנויות פרטיות\לייבא לבד מחו"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים