עבור לתוכן

צריך קירור זול ל 9500GT

Featured Replies

פורסם

המאוורר שלו מרעיש כמו טרקטור.

כרטיס של POINT OF VIEW.

גרסא LP.

http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=165

08efb63503bf2f6dc3eee04e94898a50.jpg

ניסיתי להוציא אותו כדי לשמן, להפתעתי לא גיליתי שום מקום לשמן, הסרתי את המדבקות, לא יודע, אין, פשוט לא מבין איך.

כשאני מדליק את המחשב, הוא מסתובב כאילו הוא מנסה להניע, כאילו, קופץ לשניה-מפסיק, קופץ-מפסיק. אחרי 2 שניות הוא מתחיל לרוץ סוף סוף, ומרעיש כמו טרקטור.

אחרי 10 דקות בערך הוא מתייצב ומרעיש פחות. בשעות הערב פתאום הוא שוב מתחיל להשתגע ולחרחר כמו טרקטור. בכלל נשמע לי כאילו הוא מסתובב מהר מדי, אבל אני מניח שזה רק בגלל הרעש.

חשבתי לקנות את Accelero L2 Pro VGA Cooler‎ של ARCTIC COOLING, 80 ש"ח

http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_0&mID=256&page=spec

רשום שהוא מתאים ל 9500 אבל לא ל- LP שזה מה שיש לי...

אז מה כן מתאים?

אפשר למצוא איפשהו רק את המאוורר עצמו? (בירושלים)

אני לא רוצה להשקיע יותר מדי, כי בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש. אבל זה פשוט מטרד, זה מחשב בחדר שינה.

אני מעדיף אפילו לשלם פחות מ- 80 ש"ח אם אפשר...

פורסם

בדוק אם יש לכרטיס 4 חורים מסביב לליבה..ככה תדע אם קירור נורמלי יתאים..

אם לא..זה או "לקמבן" משהו..להסיר את המאוורר הקיים..ולהתקין עליו מאוורר גדול יותר..גם יותר שקט ומקרר ההרבה יותר..

פורסם

אפשר לקנות מאווררים שמתחברים כמו כרטיס ומיועדים לזרוק אוויר על כרטיס גראפי.

אתה מצמיד אחד כזה לפנל משמאל לכרטיס גראפי והבעיה נפתרה.

עוד אפשרות זה אם אתה יכול להשיג מאוורר קטן, יש סיכוי טוב שתוכל לחבר אותו עם ברגים לפסים שקיימים בצלעות קירור.

פורסם
  • מחבר

^

אכן המאוורר שמתחבר ל PCI זול יותר, 45 ש"ח, אך האם הוא יספיק? צריך שהוא יצא בדיוק מול הגוף קירור ושיהיה כמה שיותר קרוב אליו.

איפה ניתן להשיג רק מאוורר?

פורסם

בספק אם המאורר PCI יהיה יעיל כמו מאוורר ישיר על הקירור..

פורסם
  • מחבר

רבאק נראה לי אני אשאר עם ה ONBOARD 4290 שמגיע עם הלוח עוד מעט, נמתין לירידת מחירים של ATI אחרי השחרור של GTX460, ונקנה כרטיס חדש....

תודה אני פוטר אתכם ממציאת פתרונות/קומבינות לכרטיס המסכן שלי.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים