פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים האם זה הגיוני שהמשחקים כולם זזים לי על 50 פרמיים אם ראדון 9800 פרו ואם המפרט כמו שליודרך אגב יש לי את הדריור האחרון וגם אם פילטרים וגם בלי זה עובד לי אותו דבראני בודק את הפרמיים אם התוכנה Fraps למי שמכירנ.ב: האם הדריור של אומגה ישנה או יעזור לי במשהו
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים ואם ביטלת VSYNC ופתאום הפריימים עולים אז תחזיר את זה (עדיף עם VSYNC זה מונע בעיות תצוגה שונות במשחקים) ותעלה דחוף את ה REFRESH RATE של המסך כי הוא נמוך מאוד אם זה הבעייה ואז גם הפריימים יעלו
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים בטל Vsync בדרייברים.לא ניראה לי שזה קשור פהממתי יש מסכים שעובדים ב50HRZ ככה שהם יוכלו להשפיע על האופציה הזאת??VSYNC נועד למנוע בעיות תצוגה במשחקים מסויימים. ביטול האופציה הזאת לא אומר שתסבול מבעיות בגרפיקה
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים Vsync מגביל את ה FPS שלו לקצב ריענון של המסך שלו ולא נראה לי שהוא על 50Hz.איזה משחק זה?אם זה Halo אז זה FPS טוב
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר חברה אתם כנראה לא הבנתם אותי אני לא עובד על 50 Hertz אני עובד על 85 בדרך כללומה שאמרתי 50 זה fps כול המשחקים שישחקתי עד עכשיו זה מה שהיה אבל זה לא קבוע לפעמים זה עולה בכמה ולפעמים זה יורדזה תלויעכשיו המשחקים שבדקתי הם:Max payne 2 זז לי על 50 + -Conflict Desert Storm II קבוע על 50 + -Command & Conquer Generals Zero Hour גם כן אותו הדברוגם במשחק Chaserובעוד כמהעכשיו הכי מצחיק המשחק Jedi Academy החדש המשחק זז לי על 25 30 ממש חרא
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים אני חושב שזה צירוף מקרים.... לא משהו רציני.תנסה להוריד את כל הההגדרות ולראות אם קצב הפריימים עולה...
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים במידה ואין לך מושג frpas היא תוכנה ללכידת וידאו ממשחקי מחשב, היא מאיטה את הפריימים לפי ההגדרה של מהירות ופריימי הסרטון, במידה והכרטיס שלך יכול לייותר והוגדר על 50, התוכנה תקליט על 50 פריימים וזה למעשה מה שאתה מקבל. תנסה להשתמש בפעולות "קונסול" שבמשחקים כמו אנריל קוואיק אמריקס ארמי ועוד....
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים פראפס לא מגבילה שום דבר איזה ילדים מציקים1!!!מה אתם לא מבינים שרוב המשחקים מגבילים את הfps שלהם שלא ירוצו יותר מדי מהר ואז זה כזה מסריח?!?!?!?!?!?!??!שיגעתם ת'ילד, תעשה benchmark ותראה איך הfps קופץ ל200 :\ במשחקים תמיד יהיה לך 50 או 80 אפילו מקסימום :\ אתה יכול לבטל את זה בכמה משחקים אבל בעקרון יש הגבלה!
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מה רע ב50 fps??? עם יש לך מעל 30 fps אז אתה תראה חלק ולא תרגיש בכלל.. גם לי יש ראדון 9800 פרו (כבוד) .. ואני את כל המשחקים החדשים שזה מקס פיין 2 וגאנרלס וגם chaser אני עובד עם ההגדרות של הכרטיס על איכות מלאה.. ולא הרגשתי שום דבר.. הכל עבד חלק אם אתה מתעקש ליותר fps תבדוק אצלך את ההגדרות את הכרטיס .. עם אתה משחק את כל המשחקים האלה עם 4* antialisiting..(ככה רושמים??) אז 50 פריימים זה מצויין וגם המעבד והזכרונות שלך הם לא שיא הטכנולוגיה... :*
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים תנסה לעלות בדרייברים לביצועים אופטימלים ואז תיראה אם פריימים משתנים ותבטל את ה- trueform ... עריכה: אני משחק ב radeon 9800pro על גנרלס ופועל לי על איזה 60-100 פריימים לשניה (לפי ראייה) עם 8 שחקנים (כשאני משחק על מאוזן )
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים יש פה כמה אנשים שמדברים שטויות אכן יש משחקים שמגבילים את הFPS נגיד כמו MTV's celebrity deathmatch מגביל ל 60 (ולא זה לא קשור ל vsync) ו FRAPS לא מוריד ולא כלום אלה אם אתה עושה הקלטה. מה שלא קורה בלי ללחוץ על כפתור מסוים.לדוגמא אני עם 9700NP ועם FRAPS ב AAx4 AFx4 מקבל בסיביבות ה 100 FPS במקס פיין 2 (זה פשוט לא יציב לתת מספר מוחלט).
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר שמעו חברה התוכנה פרפס בדקתי אותה אם כול התוכנות הידועות לבאנצמרק לכרטיסי מסך כמו למשל 3d mark 03וגם 3dmark 02 ועוד כמה ויש לה סטיה של חצי פרם היא ממש מדיקת אם זה 80 אז זה 80אז אין שום בעיה באלא הבנתי למה משחקים מרודים את הפרמיים במשחק עצמו למה הם קובעים כמה זה ירוץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.