עבור לתוכן

ככל הנראה אפל תכריז עוד הלילה על Recall ל-iPhone4

Featured Replies

פורסם

מניית אפל יורדת בוול סטריט, על רקע הערכות כי החברה עשויה להורות על מבצע איסוף של הטלפון החכם אייפון 4, לאחר שמגזין הצרכנות המשפיע "קונסיומר ריפורט" הודיע אתמול כי לא ימליץ על המכשיר עקב בעיות קליטה שהתגלו בו

מניית אפל (-2.6% , 250.59) יורדת כעת ב-2.7% בוול סטריט, על רקע הערכות כי החברה עשויה להורות על מבצע איסוף של הטלפון החכם אייפון 4 לאחר שמגזין הצרכניות המשפיע "קונסיומר ריפורט" הודיע אתמול כי לא ימליץ על המכשיר עקב בעיות קליטה שהתגלו בו.

פרופ' מתיו סיגר מאוניברסיטת ויין סטייט, מומחה לשיווק, העריך היום כי תדמיתה של אפל נפגעה בעקבות בעיות הקליטה שהתגלו בדגם החדש של האייפון ואמר כי מבצע איסוף הוא בלתי נמנע, לאחר שלדבריו החברה הגיבה באופן חסר אחריות ופגום לתקלה, אם ברצונה להימנע מפגיעה תדמיתית כמו זו שספגה טויוטה לאחר שנאלצה להחזיר יותר מ-8 מיליון מכוניות בשל תקלה שהתגלתה בדוושת התאוצה.

מולי ווד, עורכת בכירה באתר הטכנולוגיה CNET, אמרה גם היא כי למרות שמבצע איסוף "יהיה יקר וחסר תקדים, הוא יאפשר לאפל לרכוש את אמון הצרכנים ויוכיח את מחויבותה לאיכות בלתי מתפשרת".

עם זאת, האנליסט ג'ין מנסטר מחברת פייפר ג'פריי אמר כי התקלה משפיעה על 25% מבעלי האייפון 4 בלבד והעריך כי הפרשה נופחה על ידי התקשורת ואינה צפויה להוביל למבצע איסוף. אנדרי הרגריבס, אנליסט בחברת פסיפיק קרסט סקיוריטיז, אמר לבלומברג כי למרות הפגיעה הצפויה במכירות האייפון, אפל לא תורה על החזרת המכשיר. "מניית אפל נפגעת בעקבות החששות מהפגיעה במותג וההשלכות הפיננסיות של התקלה, כמו גם חוסר הוודאות בנוגע למה אפל תעשה. אבל מבצע איסוף אינו נראה סביר", אמר הרגריבס, שציין.

אתמול הודיע "קונסיומר ריפורט" כי לא ימליץ על האייפון 4, לאחר בדיקות שהראו כי כאשר האצבע או היד באות במגע עם הנקודה השמאלית תחתונה של המכשיר - דבר שקורה בקלות, במיוחד עבור אנשים שמאליים הקליטה נחלשת באופן משמעותי מספיק בכדי לגרום לאיבוד הקישור לגמרי אם נמצאים באזור שבו הקליטה חלשה. אפל, שטוענת כי מקור התקלה הוא בעיית תוכנה ולא בעיית חומרה, מוכרת רצועת פלסטיק שמסוגלות למנוע את הבעיה לחלוטין תמורת 30 דולר ליחידה, אך עד כה סירבה להעניק אותן בחינם לצרכנים.

אפל מכרה למעלה מ-1.7 מיליון מכשירי אייפון 4 בשלושה הימים הראשונה מאז הגעת המכשיר למדפי החנויות ב-24 ביוני, במה שהוגדר על ידי מנכ"ל החברה, סטיב ג'ובס, בתור "ההשקה המוצלחת ביותר בתולדות אפל". מכשיר האייפון 4, המשווק בינתיים בארה"ב ובארבע מדינות נוספות, צפוי להגיע לישראל בחודש ספטמבר הקרוב ולהיות משווק על ידי שלושת ספקיות הסלולר יחד עם נציגת אפל בישראל, איידיגיטל.

http://finance.walla.co.il/?w=/3/1708359&m=1&mid=95310

פורסם

סוף כל סוף יעשו משהו עם כל החרא שבישלו.

פורסם

לא יהיה ריקול והעדר ימשיך לקנות.

אם הבעיה בתוכנה למה אפל מוכרים את הרצועה? הרי הבעיה בתוכנה. תוציאו עדכון.

פורסם

לדעתי לא יעשו ריקול

אומנם התדמית שלהם "נפגעה" אבל זה בעיקר אצל המיעוט שיותר אכפת לו מהמכשיר

העדר הגדול עליו מבוסס רוב המכירות שלה לא אכפת לו יותר מידי ובספק אם הוא שם לב או טרח להתעניין אם או למה יורדת לו הקליטה

אני בעד שהם יציאו לצרכנים כמו ב"קונסיומר ריפורט" לשים חתיכת מסקנטייפ על המכשיר, ויותר זול מ30 דולר

פורסם

לא יודע מה איתך, אני הייתי מתחרפן והולך לחבוט במישהו שם באפל אם היו מציעים לי לשים על מכשיר פרימיום שהרגע קניתי במיטב כספי מסקנטייפ. נותן לו קצת הרגשה של "מכשיר שקניתי בשוק מאיזה ילד בן 13 שגנב אותו איפושהו".

שיוציאו רצועת סיליקון דקיקה לכיסוי פס המתכת ויחלקו ללקוחות בחינם. אם לא יהיה ריקול, זה הפתרון ההוגן היחיד.

פורסם

לא יהיה ריקול והעדר ימשיך לקנות.

אם הבעיה בתוכנה למה אפל מוכרים את הרצועה? הרי הבעיה בתוכנה. תוציאו עדכון.

הבעיה לא בתוכנה

פורסם

לא יודע מה איתך, אני הייתי מתחרפן והולך לחבוט במישהו שם באפל אם היו מציעים לי לשים על מכשיר פרימיום שהרגע קניתי במיטב כספי מסקנטייפ. נותן לו קצת הרגשה של "מכשיר שקניתי בשוק מאיזה ילד בן 13 שגנב אותו איפושהו".

שיוציאו רצועת סיליקון דקיקה לכיסוי פס המתכת ויחלקו ללקוחות בחינם. אם לא יהיה ריקול, זה הפתרון ההוגן היחיד.

אפל? חינם? אתה צוחק? הם דורשים על הרצועה 30$ והעדר קונה בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

למרות שבעיקרון שרשמתי את התגובה היא נכתבה בגוון של הומור

עכשיו שבאתי לענות הבנתי שאם חברה מסוגלת להגיד לאנשים שהם לא מחזיקים את הטלפון נכון היא יכולה גם להגיד להם לשים מסקנטייפ עליו, או לפחות להוציא איזה מסקנטייפ עם ציור של תפוח

פורסם

ולקרוא לזה iTape ולמכור ב15$ לכל אחד והם יגידו תודה :s07:

פורסם

והנה התיקון התוכנתי :lol:

signalstrength401.jpg

אשכרה גרסה שניה לבדיחה העתיקה "אין נשים לא יפות, יש לא מספיק וודקה"..

פורסם

בושה :kopfpatsch:

פורסם

בפעם הראשונה בהיסטוריה, אפל מחלקת משהו בחינם.

פורסם
:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים