עבור לתוכן

התייעצות ברכישת סמארטפון HTC DESIRE

Featured Replies

פורסם

מחפש המלצות לסמארטפונים עם הערות/הארות של בעד ונגד,המכשיר הראשון שמשך את עייני היה ה-HTC Desire מה אתם אומרים עליו?

שאלה נוספת,במידה ואני רוכש מכשיר בארה''ב תהיה בעיה להשתמש במלוא הפונקציות שלו בארץ? ועניין נוסף איך ההתייחסות מצד חברות הסלולר למכשיר שנרכש באופן פרטי ובהקשר הזה,האם אני מפספס הטבות כלשהן וכולי...

בקצרה, התייעצות כללית לרכשית מכשיר סמארטפון ראשון,ומכשיר סלולארי ראשון שלא דרך חברה סלולארית מקווה שהגעתי לפורום הנכון!

תודה מראש. :)

פורסם

ה HTC DESIRE אחלה מכשיר בכלליות, אבל תלוי מה אתה מחפש.

מה הולכים להיות השימושים שלך במכשיר? אתה בונה גם על משחקי תלת מימד/הרבה מדיה?

תרשום פה מה חשוב לך, מכשירי אנדרואיד כרגע די שונים אחד מהשני.

פורסם
  • מחבר

הבנתי,כוונתי להשתמש במכשיר לצורכי מדיה, בעיקר סרטים ומוסיקה בנוסף אינטרנט,וכן משחקי תלת מימד,עניין נוסף שראיתי שהוא בעייתי משו היא המצלמה,אני מצלם דיי הרבה והבנתי שהיא לא איכותית במיוחד בHTC לעומת אחרים כגון הN8,יש מכשיר המכסה אופציה זו?בנוסף יהיה נחמד שהGPS יעבוד בארץ,מאחר ואני דיי חדש אשמח לדעת אילו עוד שימושים יש למכשירים אלו? אולי יש משהוא שאני מפספס מה עוד חשוב שיהיה במכשיר שכזה?

פורסם

המצלמה שלו טובה למדי (האיכות שלה אפילו הפתיעה אותי, כי הייתי רגיל ל-K800 והמצלמה המעולה שלו), וה-GPS עובד היטב בארץ.

אם יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי לשאול.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי אני דיי חדש ואני לא יודע הרבה מעבר למה שרשמתי,ולכן אשמח לדעת אילו עוד תכונות חשובות אני צריך לחפש ואילו עוד מכשירים יכולים להיות רלוונטים לי,ספיציפית איך הN8 ומה עדיף מערכת סמביאנית או אנדרואידית?

תודה מראש.

פורסם

חשבת על הסאמסונג גאלאקסי S

פורסם

סימביאן זו מערכת מתה. כל מכשיר סימביאן שלא ישודרג ל MEEGO בהמשך זו השקעה די גרועה. בשלב זה לא ידוע אם ה N8 ישודרג ל MEEGO.

מן הסתם ההמלצה שלי הולכת לכיוון אנדרואיד.

הדיזייר הוא אחלה מכשיר, אבל לצרכי מדיה ומשחקים... זו לא הבחירה הכי טובה, בלשון המעטה.

במקרה שלך הייתי ממליץ או על מוטורולה מיילסטון XT720 או סאמסונג גאלאקסי S. (אם יש לך מישהו שיכול לקנות לך בארה"ב, יש שם גרסה בשם VIBRANT שתקצץ קצת עלויות)

מבחינת מדיה, אם לא איכפת לך להמיר כל וידאו, כל מכשיר יתאים. אם אתה מתכנן לקחת תוכן שיש לך על המחשב ולזרוק אותו פנימה....

נגני מדיה לאנדרואיד עדיין בתהליך התפתחות, כרגע הטוב שבהם מסוגל לקבל MPEG/AVI/WMV ברזולוציות DVD או מתחת לזה ב 24FPS חלק. כל דבר מעל זה קצת מקרטע, ועל MKV אין מה לדבר.

היחידים שכרגע מסוגלים לנגן כל תוכן שתזרוק עליהם אלו מכשירי גלאקסי S של סאמסונג, על גרסאותיהם. קח לשיקולך.

מבחינת מצלמה, המצלמה בנקסוס/דיזייר לא רעה בכלל, בגלאקסי S טובה אפילו יותר (אבל אין פלאש, קח לתשומת לבך) וב XT720 הכי טובה מבין אלו. 8MP עם פלאש קסנון. תבדוק כמה משקל אתה נותן למצלמה בעניין.

מבחינת משחקים, מוטורולה מיילסטון/מיילסטון XT720/גאלאקסי S אלו בערך האופציות היחידות שלך, אלא אם תצליח להקפיץ מאיפושהו LG אופטימוס.

לפי מה שכתבת, ההמלצה שלי נוטה לכיוון המוטורולה XT720, אבל אם אתה לא יכול בלי נגן מדיה שקורא הכל- הגלאקסי S זו בערך האופציה היחידה כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים