עבור לתוכן

עזרה| בניית מעגל MIC AMP + VU METER

Featured Replies

פורסם

הנגדים שאמרתי הם מה שראיתי במעגלים אחרים. זה לא אומר שהם חייבים להיות כך במעגל שלך (נראה לי יעבוד גם אם הנגדים שאני אמרתי וגם אם מה שהיה במעגל שלך בהתחלה)

הנגד של ה GAIN - הערך המקס' שלו לא קריטי (כל דבר בין 10 K - 200 K לדעתי יעבוד). אתה יכול לשים במקומו מחלק מתח מ 2 נגדים (שהסכום שלהם מתאים) ולנסות אפשרויות שונות

הדיודה וה 3915 יכולים להכניס הפרעות לצליל - שאתה בודק את המעגל בהתחלה אל תחבר בכלל את ה 3915 תעשה קודם שהמגאפון יעבוד טוב

אני ממליץ להשתמש במגבר השני שבתוך ה 358 כדיי לתת ל 3915 ולדיודה OUT עצמאי שלהם כך שה 2002 לא 'יראה' את הפרעות שהם מייצרים. את זה תשאיר לסוף

המעגל עצמו נראה בסדר חוץ מהקבל 220 uF ב 2002. ה 2002 הוא בכללי opamp כך שאמור להיות שלו משוב אם נגדים והכול ולא סתם לתקוע את הכניסה של ה - לאדמה דרך קבל (אם המקום הזה אם הקבל הוא באמת הכניסה -). אבל תבדוק יכול להיות שהוא כן יעבוד ככה

בקבלים תשים בכל מקום קבלים של לפחות 35 V (בתוך מעגל הההגברה) ו 16 V (במייצבי מתח) ולא 3 V שיש בציור

פורסם
  • מחבר

אני הרכבתי את המעגל לפי המידע של הרכיב:

bfzmnjdytixy.png

מה זה אומר CFB ו RFB ? מה צריך לחבר שם ?

זה המעגל אחרי שיפורים :

http://up203.siz.co.il/up1/ykvythandjrm.png

עכשיו ה 220UF מחובר בסדר?

רק שאלה חשובה מאוד:

מה לחבר לרגל 6 בקדם מגבר?

ולא צריך לשנות את ערך הקבל שיוצא מהמיק אל השבב בגלל ש"פיצלנו" את האות לעוד מגבר?

תודה.

פורסם

התפקיד של RFB בציור הוא נגד. כמוש במגבר שומר מופע יש R1 ו R2 של המשוב כאן יש את הרמקול (R1) ו RFB (R2)

אתה מתאים את RFB להגברה שאתה רוצה. בכללי זה אמור להיות נגד קטן לא יותר ממהתנגדות של הרמקול עצמו (בטח הרבה פחות) וחייב להיות נגד הספק. הם כותבים שניתן לעשות אותו אם המסלולים בלוח (אתה יכול באותה צורה לשים סתם חתיכה של חוט דק יחסית וארוך)

הקבלים נמצאים שם לתיאום של כל מיניי דברים. מ CFB אני חושב שדיי ניתן להתעלם אבל מקסימום אתה יכול לשים שם איזה 103 / 104

במגבר של ה 3915 תשים מגבר יחידה (הכניסה - מחוברת ביחד אם היציאה). את הכניסת + תיקח מאיפה שהדיודה היתה בהתחלה ולא מהמיק

פורסם
  • מחבר

הדיודה הייתה בהתחלה על רגל 1 על היציאה של המגבר. אם אני יחבר את ה OUT של המגבר הראשון ל IN של המגבר השני לא תהיה אם זה שום בעיה?

ולגבי פין 6 הבנתי שצריך לחבר כמו במגבר הראשון גם פוט. של GAIN מה OUT ....

מה לגבי המיקום של ה 220UF זה בסדר עכשיו?

http://up203.siz.co.il/up1/wjtm5qywyyrj.png

תודה.

פורסם

המעגל של ה 3915 מקבל מתח דומה לזה שיש ביציאה של ה 358 הראשון

כלומר ה 358 השני לא אמור להגביר (משמעותית או בכלל)

אם תשים לו פוט GAIN תוכל לשנות את ההגברה מ 1 (תכלס זה לא יהיה מ 1 בגלל שהפוט לא מגיע ממש לקצה) להגברה גבוהה מדיי

אם אתה רוצה הגברה נמוכה יותר מ 1 תצתרך לשים מחלק מתח לפניי הכניסה של ה 358 השני

אבל בהנחה שההגברה אמורה להיות 1 תנסה ללא POT שני אוליי זה יעבוד בלי וזהו

לא מוצא מה שינית אם הקבל של ה 220 UF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים