פורסם 2010 ביולי 1215 שנים שלום לכולם, יש לי שאלה.יש לי מחשב אחד עם וונדוס XP ואחד עם 7.הגדרתי את הרשת והכל עובד בצורה תקינה.על המחשב עם ה7 אני תמיד משתלט מרחוק ללא בעיה.ברצוני להשתלט על המחשב השני עם האיי פי הפנימי שהגדרתי לו.פתחתי פורט בראווטר גם למחשב השני.משום מה אני לא מצליח להשתלט עליו.יש לו סיסמה ויוזר, יש לו הרשאות, אין לו פיירוולים.יש הצעות?אגב מעדיף רק דרך remote desktop ולא עם תוכנות.תודה.
פורסם 2010 ביולי 1215 שנים לא יודע מה זה פתיחת פורטים, אבל מה שאתה צריך לעשות זה קידום פורטים Port forwarding.אם אני לא טועה אז הפורט הדרוש לך בווינדוס זה פורט 3389.אתה צריך לבחור שני פורטים, נגיד 3388 3387.לקדם אחד לפורט 3389 במחשב אחד ואת השני לפורט 3389 במחשב השני.אחרי זה לפנות לשולחן עבודה המרוחק דרך הפורטים שקידמת.
פורסם 2010 ביולי 1215 שנים אין פה שום קשר להפניית פורטים. התקשורת אפילו לא יוצאת מסגמנט הרשת שלך אז אין פה שום נגיעה בNAT. אם אתה לא מצליח להתחבר RDP ממחשב אחד לשני אתה צריך לבדוק דבר ראשון שאפליקטיבית RDP בכלל מאופשר (מה שהוא לא כברירת מחדל).
פורסם 2010 ביולי 1215 שנים מחבר ירח אפל , הבנת נכון.ממחשב חוץ (לא ברשת הפנימית שלי) אני מצליח להשתלט על המחשב X.מבחוץ אני לא מצליח להשתלט על מחשב Y (שנמצא כמובן ברשת הפנימית).מהרשת הפנימית אני מצליח לעשות הכל ללא בעיה, שיתוף, מיפוי, השתלטות וכד'.הבעיה שלי היא איך אני פונה ו\או מגדיר שאני יוכל להשתלט על מחשב Y.עשיתי xxx.xx.xx.x:3387 לא עובד, לא נכנס.כמו שאמרתי, יש לי סיסמה ויוזר, והכל עובד בצורה תקינה ברשת הפנימית על מחשב Y.
פורסם 2010 ביולי 1215 שנים באקסטרנל פורט צריך להיות רשום 3387באינטרנל פורט צריך להיות רשום 3389תתקן את זה ותראה אם עובד.
פורסם 2010 ביולי 1215 שנים אני מדבר על שינוי השורה של 123באקסטרנל, 3387 (אם יש שני תאים אז בשניהם)באינטרנל, 3389 (שוב אם יש שני מקומות לרשום אז בשניהם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.