עבור לתוכן

250GTS 1GB או 260GTX 216sp?

Featured Replies

פורסם

יש לי את ה260 אבל הציעו לי למחשב חדש, אחר את ה250. בעיקרון אני מרוצה מה260 אבל יש בו פחות זיכרון ( בינתיים רק GTA IV לא איפשר לי לשחק על ההגדרות המקסימליות בגלל הזיכרון). איזה לקחת? האם כדאי לקחת משהו אחר? אני לא לוקח את ATI כאופציה כי אני לא מכיר את הדרייברים שלהם ואני מעדיף להישאר עם Nvidia.

פורסם

אני מאמין שה 260 הרבה יותר טוב מה250.

בכל מקרה אם תרצה להחליף - דבר איתי , אני מוכן להחליף את ה 250 שלי בשלך :hat:

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם הזיכרון כ"כ משמעותי?

פורסם

השאלה האמיתית היא למה אתה מתעקש על כרטיסי NVIDIA, למרות שכרגע לATI יש הצעה מוצלחת יותר בכל קטגוריית מחיר (לפחות, מעבר לרמה של GT220-GT240).

גם אני "לא הכרתי את הדרייברים שלהם" עד לפני חודש. עד אז היו לי כרטיסים מבית NVIDIA בלבד עוד מימי הRIVA TNT2 (יותר מעשר שנים, אם סופרים). עכשיו יש לי HD4890 ואני מרוצה עד הגג, אפילו שזה דרש את החצי שעה של להכיר את האופציות בcatalyst. הטיעון הזה של "לא מכיר ולא רוצה להכיר" הוא טמטום בהתגלמותו.

פורסם

השאלה היא אם הזיכרון כ"כ משמעותי?

לא משמעותי בכלל, GTX260 הרבה יותר חזק, גם אם ל GTS יהיו 4GB זכרון הוא לא ישתווה ל 260...

כרטיס ברמה של GTS250 ברוב המוחלט של הדבריםלא ינצל את התוספת זכרון הזאת, הוא פשוט לא מספיק חזק...

פורסם
  • מחבר

סבבה... בקשר לATI, אם זה היה מחשב לי אז הייתי שוקל אולי כי אני כבר אלמד מהר אבל זה מחשב לאחי שאני לא מתעסק לו הרבה בהגדרות אז אני מעדיף שאצלו אני אדע מה אני עושה כי אינ היחיד בבית שמבין בזה ואם יש לו בעיות אני זה אסדר לו אותן אז אני מעדיף שאני אדע בע"פ מה לעשות ולא אנסה ללמוד את הדרייבר ורק אז לתקן...

פורסם

עזוב כרגע את ATI

השאלה שלך כרגע מה עדיף יותר

GTX 260 או GTS 250

חד משמעית GTX 260

בלי כל קשר לזכרון שלו

768 MB מספיק בהחלט

ה 260 מהיר יותר

הוא 448 BIT

ה 250 פחות מהיר משמעותית

והוא 256 BIT

GTA IT דורש הרבה מעבר לכרטיס מסך

מעבד חזק זכרון RAM גדול

אני עם GTX 285 והוא לא עובד חלק

הוא 512 BIT ו 1G זכרון

ב1680X1050

לGTA IV יש גרסאות

הראשונה שיצאה הייתה פגומה

נסה להוריד גרסאה חדשה יותר או להתקין פץ'

אבל זכרו לא שווה לך להחליף ל 250 עם יותר זכרון

הוא כרטיס יותר חלש !

:)

פורסם

לזה שמעלי ^^

יש לי HD 4850 GDDR3 512MB

ומעבד Q6600 2.4GHZ

GTA IV עובד חלק בצורה מעולה

בשביל המשחק הזה צריך מעבד חזק

250GTS אמור להפעיל אותו מעולה

בכול מקרה 260GTX חזק יותר

פורסם

לזה שמתחתי :)

יש לי אותו מעבד ובעבר היה לי גם את אותו הכרטיס

אני לא אמרתי ש250 לא יריץ

השאלה איך יריץ

תלוי על איזה מסך והכל

אבל זה לא מה שהוא שאל :)

פורסם
  • מחבר

אצלי זה 1920*1080 ב21.5" אבל במחשב החדש זה יהיה רזולוציה אחרת (22" ונדמה לי שהמסך הוא 16:10 )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים