עבור לתוכן

חיקוי איפון סיני בזול. שווה?

Featured Replies

פורסם

שלום.

לאחי יש בר מצווה וההורים שלי רוצים לקנות לו אייפון.

הבנו שפלאפון אין תיקונים על האיפון, אין אחריות. (לפי מה ששמעתי אין באמת מעבדות איפון בארץ)

בנדם יחסית אמין מוכר אייפון חיקוי מיסין במחיר של 500 שקל.

אמא שלי עובדת איתו ואסור להכניס מצלמות לעבודה אז זו הסיבה (לטענתו) שהוא מוכר.

השאלה אם מישהו שמע על זיופים יפנים.

אם גם ככה בפלאפון אין אחריות אז אולי עדיף ליקנות זיוף.

למישהו יש ניסיון?

תודה!

פורסם

אם לאח שלך יש טיפ טיפה של שכל, אבל ממש קצת, הוא יזהה מיד שלא מדובר באייפון מקורי.

וההבדלים רבים מאד!

לא צריך לראות את המכשיר במציאות בכדי להבין שהמסך הוא לא קפסטיבי מולטי טאץ', והמעבד הוא לא כמו שיש באייפון המקורי ומן הסתם גם לא מערכת הפעלה מה שאומר שלא תראה APPS או משחקים למיניהם שאתה מכיר מהאייפון.

אם באמת הוא נעול על אייפון, אפשר למצוא בקצת יותר אייפון יד 2 במחיר דומה דור שני, או דור 3 במחירים של 1000-1300₪.

עדיף להשקיע קצת מלקנות זבל אמיתי.

פורסם

זה זבל סיני שאפילו לא מתקרב לקרסוליים של האייפון. זה לא אייפון בכלל, זה מכשיר על הפנים בעיצוב שמזכיר את האייפון, זה אולי הדבר הדומה היחיד ביניהם.

והוא מוכר את זה כי הוא מחפש פרייארים בלי תקציב שרוצים "אייפון", אני חותם שיש לו סטוק מלא של מכשירים כאלה מוכנים למכירה.

פורסם

פיסות זבל, הדברים האלו מתקלקלים מהר, מסך המגע לא מגיב כמו שצריך, הסוללה לא מחזיקה הרבה, ועוד.

אפשר להזמין ישירות מסין ב 50-60 דולר ליחידה כולל משלוח, לקנות בארץ ב 500 שקל זה די דבילי.

פורסם

מצטרף לחלוטין, הוא יהנה הרבה יותר מסתם "מכשיר רגיל" אבל מחברה איכותית ולא זיוף מאשר אייפון מזויף...[br]פורסם בתאריך: 13.07.2010 בשעה 08:34:30

חיקויים כאלה אגב יכולים להיות סבבה אבל רק כטלפון מישני לטיול או משהו בסגנון וגם אז הסיכוי נמוך שתיפלו על משהו שלא ישבוק חיים ומהר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים