פורסם 2010 ביולי 1115 שנים הי, מה שאני רוצה לעשות זה ממש פשוט אבל משום מה לא עובד לי... בסך הכל לחבר את הבטרייה למפסק (שני רגליים) ומשם לחבר את זה לצמר פלדה (לא משנה למה... ) מכיוון שהרבה זמן לא התעסקתי עם אלקטרוניקה, לא רציתי להלחים (כי אז זה בעייתי אם עושים טעות) אז כל החוטים (4) מצויידים בראשים עם קליפס כזה. נסיתי לחבר את הדבר הזה בכמה צורות אבל זה לא עובד... איך אני אמור לחבר את החוטים? לאן? :s05: בתודה אביב.
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים מההצתה של הטיל / AP / וכו יוצאים 2 מוליכים. ברגע שהם במגע אם הכניסות של מקור הזרם בהתאמה (מינוס ו פלוס( מגיע זרם להצתהאם החיבור האחרון מתבצע דרך המפסק ניתן לעשות אותו אל ידיי הרמת המפסקהצמר פלדה יכול לא להידלק אם יש יותר מדיי / החיבורים אליו רחוקים מדיי אחד מהשני וכו. תכוון למשהוא כמו 20 ממ בין החוטים ושלא יהיה יותר מדיי קשרים מקבילים
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים מחבר הממ תודה, אבל אני חושש שלא ממש הבנתי את הרוב... בנוסף השאלה שלי היא איך לחבר את החוטים לרגליים של המפסק: - + מהבטרייה לרגל אחת ומהרגל השנייה עם - + לצמר פלדה או - (מהבטרייה) לרגל אחת ו + (מהבטרייה) לרגל שנייה... *למרות שניסיתי את שתי האפשרויות... נ.ב יש השפעה לאיפה על הרגל אני מחבר את החוט? עריכה: עכשיו הבנתי שעשיתי את הכל לא נכון לא התייחסתי לכל הדבר הזה כעל מעגל, אלה כערוץ חד סטרי מהבטריה החוצה... (או שאולי זה אמור להיות ככה ואני סתם מבלבל את השכל?)
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים בהתחלה תחבר ללא המפסק ותראה שהמעגל עובד. אם במהלך הניסויים שלך קיצרת את הסוללה מספיק זמן יתכן שהיא כבר גמורה ולא תעבוד גם שאתה עושה הכול נכוןהמצב שבו אמור לעבוד זה חוט מהצמר פלדה ל + וחוט ל - של הסוללה. בצמר פלדה הם תפוסים אל כמות קטנה של סיבים במרחק 20 ממ אחד מהשניאם זה הצליח תעשה כמו קודם אבל אל תחבר חוט אחד לסוללה. תחבר אותו למפסק ומהחיבור השני של המפסק תחבר לסוללהתקבל מעגלמהסוללה לצמר פלדהמחוט שני של הצמר פלדה למפסקמחוט שני של המפסק לחוט שני של הסוללה
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים מחבר תודה רבה!מה שאמרת לי לעשות זה מה שכתבתי מקודם בעריכה שהבנתי...וזה עדיין לא עובד אך גיליתי את הסיבה- המפסק הזה לא הצליח להתמודד עם המתח הזה.כאשר חיברתי בטריות (מכל הגדלים והצורות) במתח נמוך יותר של 1.5V זה עבד ועם 9V-ים לא.אבל זה בכל זאת עושה את העבודה.
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים הבעיה היא יותר זרםצמר פלדה חייב זרם גבוה יחסית כדיי להידלק )במיוחד אם הוא נוגע במשהוא - זה כיאלו מקרר אותו ואז הוא חייב עוד יותר זרם)כדיי לקבל זרם גבוה אתה רוצה מתח גבוה והתנגדות נמוכהההתנגדת של סוללת 9 V גבוהה בהרבה מהתנגדות של 6 סוללות 1.5 V (כי הסוללות גדולות יותר) ובטח מהתנגדות של סוללת 1.5 V אחת. כנראה שמה שתקע אותך היה ההתנגדות הגבוהה של סוללת 9 Vלמפסק קטן וחלש יש התנגדות גבוהה בעצמו. אם תשים מפסק לזרם גדול יותר (מפסקים של 240 V הם בסדר בקטע הזה - הם בנויים לזרמים של 10 - 16 A ויש להם התנגדות נמוכה מאוד) לא יוסיפו התנגדות משמעותית למעגל)
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים מה שמשנה בסוף זה הזרםיתכן שתיקח 2 סוללות AA שנותנות 3 V אבל יש להם התנגדות נמוכה כך שהם יכולות לתת יותר זרםיתכן שתיקח סוללה של 9 V אבל תהיה לה כזאת התנגדות עצמית שהיא תיתן פחות זרם מה AAאם למשל תנסה להדליק מנורה 24 V (של מקלט) מסוללות 9 V אתה יכול לחבר את הסוללות בטור. מ 4 סוללות (36 ה) היא תידלק חלשאם תנסה להדליק אותה מסוללות AA חזקות היא תעבוד חזק יותר כבר ב 12 V. למה ? התנגדות עצמית נמוכה של הסוללותאותו דבר קורה בצמר פלדה. )אתה יכול ממש לקחת מנורה של 24 V ולנסות את זה כדיי לראות למה הכוונה)
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים ניסוי וטעיה ותמיד יש סיכוי שלא יעבוד כי זה אקראי כמה סיבים של הצמר פלדה התחברו לך ואיך הקשרים ביניהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.