פורסם 2010 ביולי 1015 שנים אין לי מושג בנוגע לאוברקלוקינג וזה גם לא מה שאני מעוניין לבצע.שיניתי בבאיוס של הלוח GA-EG41MF-S2H את ההגדרה של :Performance Enhance [standard]מ- סטנדרט ל- אקסטרים (יש 3 מצבים : סטנדרט, טורבו , אקסטרים)צרפתי קובץ ward מתוך ה- manuel - כקובץ 1 :וסימנתי בצהוב את השורה בבאיוס שבו ביצעתי את השינוי .הבחנתי שיש שינוי בצריכת הזכרון של המחשב (4G) מ- 35% בממוצע ל- 29% בממוצע. וכן ירידה באחוזי השימוש של המעבד במצב עבודה (קשה למדוד אבל רואים שיש ירידה משמעותית).השאלות:1. מה השינוי בעצם עושה (משנה מתחים ? )?2. האם זה יכול לגרום נזק כלשהו ?3. האם השינוי בכלל מומלץ או שהוא יכול יותר לפגום מאשר להועיל?4. האם זה משנה את היציבות של המחשב?נתוני המחשב : מעבד - E5200, זכרון- CL5 DDR2 800MZ - OCZ תודה .[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 1215 שנים לפני OC- שיהיה על TURBO/STANDARD. אחרי OC- על STANDARD. זה תורם ליציבות המעבד. אגב: CPU Frequency 3.73GHz(266x14) זה דיי אוברקלוקינג : תלחץ F7 להחזיר להגדרות המקוריות.
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים פותח התרד הגדרת הPerformance Enhance משנה תיזמון מתקדם ומאוד מסוים בזיכרון (tRD ) מה שגורם לשיפור בביצועים..אבל כמו בכל דבר לא כל מערכת (במיוחד לא בOC) תתמודד עם זה ותקבל יציבות..ולכן זה משתנה ממערכת למערכת וזיכרון כמובן..
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים מחבר תודה על התשובות- אז מה ההמלצה - להשאיר כמו שזה או להחזיר חזרה למצב "סטנדרט"?אני כבר עובד ככה עם המחשב מיום א' האחרון ולא היתה לי שום בעיה במחשב - חוץ משיפור ממהירות המערכת הכללית (מהירות עליה של המחשב, מהירות פתיחת תוכניות, מהירות פתיחה של ספריות וכיוצ"ב...).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.