פורסם 2010 ביולי 1015 שנים שלום,אני רוצה לדעת איך אני יכול להחליף IP דרך הראוטר 2760U, ניסיתי דרך התוכנה reconnect וזה לא הצליח.למרות שאפשר להחליף IP רק על ידי reboot דרך ממשק הניהול.אך אני רוצה שזה יהיה הרבה יותר קל ולא שאצטרך להכנס כל פעם לממשק הניהול של הראוטר.דרך התוכנה reconnect הייתי (בראוטר הקודם) צריך רק לפתוח אותו והוא כבר היה משנה את האייפי תוך פחות מדקה!אך לצערי התוכנה לא תומכת בראוטר שלי...תודה לעוזרים.
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים מחבר תריץ חיפוש פה בפורום. כבר יש סקריפט telnet מוכן שאפשר להשתמש בו.תודה על התגובה!! לא ידעתי שזה בכלל אפשרי!אתה בטח מתכוון לאשכול הזה-- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436006.30והאם יש פקודה שאומרת לחכות כ20 שניות ואז לצאת?
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים מחבר בדיוק זה.ב TST אתה יכול לעיין ביכולות של שהיית זמן בין ביצוע פקודות.צריך לכתובWAIT "20"?
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר הקפצה, אני עדיין לא יודע איך עושים את זה.. ואיך אפשר שהcmd ייסגר אוטומטית במקום לכתוב press key to close..
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים לא מצאתי בTST יכולת של השהייה, אבל גם ניתוק וחיבור אחרי שניה אמור להספיק.לגבי הprompt שאתה מדבר בטח מדובר על השורה האחרונה שמתפקד כ pause.
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר הבנתי, אני אנסה את זה ואראה אם זה עובד.ודרך הprompt יש דרך של שהייה למס' זמן ויציאה אוטומטית?
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר אוקיי, לא משנה מצאתי פקודה מתאימהping -n 20 localhost > nulבכל מקרה תודה על העזרה שלך!! הקלתה עליי מאוד!
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים כן, הפטנט אם שליחת 20 חבילות ICMP לloopback גם טוב. לא הייתי בטוח אם הוא יישים פה גם האמת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.