עבור לתוכן

מחפש המלצה לפלאפון

Featured Replies

פורסם

אני בחודש הקרוב מתכנן לשדרג את הנייד, התחלתי קצת להסתכל ולקרוא, אבל אני מאמין שיש פה חברה שכבר מכירים את השוק הזה יותר טוב..

מה שחשוב שלי בפלאפון זה כמה דברים:

1. שהוא לא מסך מגע

2. WI FI

3. אפשרות לפייסבוק

4. רמקול

5. מצלמה שהיא לפחות 5M

(שאר הפיצ'רים, או איזה חברה זה לא משנה לי ממש)

על מה הייתם ממליצים? תודה

פורסם

צריך יותר פרטים..

מה התקציב?

מאיפה אתה קונה? (חברה סלולרית\אינטרנט)

איזה חברה אתה מעדיף? (נוקיה\סוני)

דור?

המגוון היום כ"כ גדול ש50% מהטלפונים עונים על הדרישה שלך.

פורסם
  • מחבר

צריך יותר פרטים..

מה התקציב?

מאיפה אתה קונה? (חברה סלולרית\אינטרנט)

איזה חברה אתה מעדיף? (נוקיה\סוני)

דור?

המגוון היום כ"כ גדול ש50% מהטלפונים עונים על הדרישה שלך.

אני מתכוון לרכוש מחברה סלולרית, לגבי התקציב אני משאיר את זה פתוח, מבחינתי למצוא כרגע את הפלא' שהוא הכי טוב לדרישות שלי,

ואם זה יקר מידי אז נחפש אחד אחר.

לגבי חברה, ציינתי שזה לא משנה לי, אין לי עדיפות, הייתי עד עכשיו עם מוטורלה כמה שנים, אז ככה שלא עבדתי מספיק עם נוקיה או סוני.

דור 3.5 אני חושב..

גלישה באתרים, לראות סרטוני וידאו באינטרנט, אפילו להשתמש בטלפון כנגן מוסיקה, כל הדברים האלה זה נחמד, אבל זה לא קריטי לי.

פורסם

לדעתי המכשיר שאתה צריך זה מכשיר נוקיה מסדרת N לא ממש משנה איזה דגם כולם יתנו לך מה שאתה מבקש.

לך לחברה הסלולרית שלך ותבקש מהם לראות את המכשירים להתנסות תראה מה הכי נראה לך טוב.

לאורנג יש את המבחר הגדול ביותר.

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי באורנג', וראיתי כמה מכשירים שככה קרצו לי, אשמח לשמוע עליהם ביקורות. (לא ציינתי בהודעות הקודמות, אבל כמובן שבין היתר זה למצוא פלא' אם כמה שפחות בעיות.. מניסיון של אנשים כמובן)

הזול מבינהם זה Sony Ericsson ELM.

יש את ה Sony Ericsson W995 , ואת הנוקיה N86, שהם קצת יותר יקרים.

סוג של אחר של פלאפונים שהם עוד יותר יקרים, זה ה-E72 והבלקבארי9700(למרות שהוא עם 3.2 מגה פיקסל) , מה היתרון העיקרי של הפלאפונים האלה על השאר?

(כרגע שללתי פלאפונים שהם עם מסך מגע..)

שאלה אחרת, אם אני לא קונה מחברת סלולר, אלא קונה מגוף אחר, הסיכון הוא שפשוט אין ביטוח על הפאלפון ?

פורסם

הסתכלתי באורנג', וראיתי כמה מכשירים שככה קרצו לי, אשמח לשמוע עליהם ביקורות. (לא ציינתי בהודעות הקודמות, אבל כמובן שבין היתר זה למצוא פלא' אם כמה שפחות בעיות.. מניסיון של אנשים כמובן)

הזול מבינהם זה Sony Ericsson ELM.

יש את ה Sony Ericsson W995 , ואת הנוקיה N86, שהם קצת יותר יקרים.

סוג של אחר של פלאפונים שהם עוד יותר יקרים, זה ה-E72 והבלקבארי9700(למרות שהוא עם 3.2 מגה פיקסל) , מה היתרון העיקרי של הפלאפונים האלה על השאר?

(כרגע שללתי פלאפונים שהם עם מסך מגע..)

שאלה אחרת, אם אני לא קונה מחברת סלולר, אלא קונה מגוף אחר, הסיכון הוא שפשוט אין ביטוח על הפאלפון ?

היתרון של בלאקברי ו-E72 הוא מקלדת מלאה. קטנה אבל יחסית נוחה... אם אתה לא כותב הרבה אתה לא ממש זקוק לזה.

גם יש להם תוכנת אימייל טובה יותר, אבל גם ב-N86 תוכל לקבל מייל מ-gmail ואתרים כאלו אחרים.

אני ממליץ מכל מה שרשמת פה על N86.

פחות עדיפות לסוני אריקסון.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה,

יש איזה סיבה ספציפית שלא עדיף לקחת סוני אריקסון? או בוא נשאל אחרת יש פלאפון אחר של סוני אריקסון שכן כדאי לקחת?

לגבי ה-N86, הוא עדיף על ה-N96 ? תודה.

פורסם

ספציפית הW995 הוא טלפון מצויין וגם הN86 (הN96 הפסיקו לייצר בערך חודש אחרי שהוא יצא מרוב שהוא גרוע.)

אין לך מה לעשות עם הE72 ודומיו.

הLME טיפה פשוט אבל גם טוב, יהיה פחות טוב באינטרנט.

פורסם

אוקי תודה,

יש איזה סיבה ספציפית שלא עדיף לקחת סוני אריקסון? או בוא נשאל אחרת יש פלאפון אחר של סוני אריקסון שכן כדאי לקחת?

לגבי ה-N86, הוא עדיף על ה-N96 ? תודה.

אמרתי את זה בגלל טעם אישי ונוחות שימוש.

ב-N86 יש מערכת הפעלה פתוחה סימביאן מה שמאפשר לך להתקין יותר יישומים/משחקים. אפשרויות מולטי טסקינג טובות יותר ונוחות שימוש כללית טובה לפי דעתי.

שחקתי המון עם W995 של חבר שלי, לפעמים המכשיר מגיב לאט- במיוחד בתפריט המוזיקה, הגלישה באינטרנט לא ממש נוחה בגלל דפדפן מובנה גרוע.

N96 מכשיר גרוע לכל הדעות- לא להתקרב.

אני רואה שאתה די בכיוון של סוני אריקסון, אז אם אתה נעול על סוני אריקסון, ולא מעניין אותך מערכת הפעלה- אז W995 הוא הכי עדיף כרגע מבין המכשירים שלהם.

פורסם
  • מחבר

אמרתי את זה בגלל טעם אישי ונוחות שימוש.

ב-N86 יש מערכת הפעלה פתוחה סימביאן מה שמאפשר לך להתקין יותר יישומים/משחקים. אפשרויות מולטי טסקינג טובות יותר ונוחות שימוש כללית טובה לפי דעתי.

שחקתי המון עם W995 של חבר שלי, לפעמים המכשיר מגיב לאט- במיוחד בתפריט המוזיקה, הגלישה באינטרנט לא ממש נוחה בגלל דפדפן מובנה גרוע.

N96 מכשיר גרוע לכל הדעות- לא להתקרב.

אני רואה שאתה די בכיוון של סוני אריקסון, אז אם אתה נעול על סוני אריקסון, ולא מעניין אותך מערכת הפעלה- אז W995 הוא הכי עדיף כרגע מבין המכשירים שלהם.

אה לא ממש לא נעול, לחבר שלי יש כבר הרבה זמן את ה-N85, עוד איכשהו בהתחלה הוא היה מרוצה ממנו, אבל אחריזה פשוט הוא מצא את עצמו, בתדירות מאוד גבוהה אצלהם, כי כל הזמן משהו אחר היה נדפק, אם זה הפלאש, אם זה לא יודע מה..

אגב, אפשר לעשות באתר של אורנג השוואה בין מכשירים, אז שהשוותי את N86 נניח ל-W995, אז יש שם קריטריון כזה "תמיכה ביישום פייסבוק", אז אין "V"

ליד ה-N86 לדוגמא, ליד ה-W995 יש.. מה זה אומר בתכלס?

פורסם

יש APP לFACEBOOK לN86 (לא שאני מבין למה אתה רוצה את הזוועה הזו). סה"כ מכשיר טוב, אני מרוצה ממנו. לפעמים קצת איטי (במיוחד

במעבר מLANDSCAPE לרוחב וחזור). אחלה מצלמה.

פורסם

מכל המכשירים ששקלתה פה ללא ספק ה n86 הכי טוב בכל התחומים ,אבל בלי לדעת תקציב מקסימלי לא נכול להמליץ לך מעבר לזה .

פורסם
  • מחבר

אגב, דיברת עם אורנג', משום מה הם מפסיקים למכור את ה-N86 ואת ה-W995 .. מה הקטע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים