עבור לתוכן

מאוורר של המארז הראשי (12 mm) לא פועל... מחובר דרך Sys Fan, פרטים...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. יש לי מאוורר שלא פועל לי במחשב, ניסתי עם speed Fan, ניסתי להוציא את התקע שלו ולחבר לתקע אחר ל- Speed Pwr או Sys Pwr וזה פשוט לא עוזר. (לא חיבור Mulex אלא חיבור ללוח אם...).

מאוורר 12 ס"מ המחובר לגב המארז (אין לי עוד דרך לתאר אותו).

מחוברל sysfan 2 בלוח האם.

המאוורר משומן ושאני מסובב אותו עם היד זה רץ חלק.

יכול להיות שהבעייה שלו זה אי קבלת חשמל?(למרות שניסתי 2 שקעים..)?

יכול להיות שצריך להפעיל אותו דרך תוכנה? (ניסתי Speed Fan)...

איך אני יכול לפתור את הבעייה?

יש לי לוח לש gigaByte g35...

מעבד q6600

כרטיס מסך ge force 8700 BFG

מחשב יחסית חדש

תודה

פורסם

אני לא יודע איזה מארז יש לך אבל לרוב, המאווררים שמגיעים עם המארזים לא באיכות גבוהה למדי.

אם ניסית לחבר למולקס(ספק כוח) או ללוח אם באופ' שונות ועדיין לא עובד - כנראה שהוא מת.

מאווררים איכותיים מגיעים ב45-100 ש"ח ולכן לא מדובר בהוצאה כ"כ גבוהה.

בכל מקרה, רק תוודא עם מאוורר אחר שלא מדובר בכניסה עצמה על הלוח שנדפקה,אתה יכול גם לבדוק עם החנות שקנית את המארז האם קיימת אחריות על המאווררים.

פורסם

פותח התרד משהו לא מובן..

יש לך מאוורר עם חיבור 3 פינים שלא עובד לך..

ניסת שני חיבורים על גבי לוח האם והמאוורר לא עבד נכון ? ניסת לסובב אותו עם האצבע והוא עבד?

ניסת לחבר מאוורר נוסף באותם חיבורים לבדוק שהם תקינים ?

פורסם
  • מחבר

פותח התרד משהו לא מובן..

יש לך מאוורר עם חיבור 3 פינים שלא עובד לך..

ניסת שני חיבורים על גבי לוח האם והמאוורר לא עבד נכון ? ניסת לסובב אותו עם האצבע והוא עבד?

ניסת לחבר מאוורר נוסף באותם חיבורים לבדוק שהם תקינים ?

קודם כל תודה על התגובות.

שנית, ניסתי 2 חיבורים עם 3 פינים והוא לא פעל בשניהם.

נסתי לסובב עם היד הוא כביכול מסתובב חלק ונראה כאילו הוא משתמש בקצת כוח חשמל אבל אחרי דקה הוא לא עובד הוא מפסיק.

אין לי מאוורר נוסף עם חיבור כזה, יש לי מאווררים רגילים עם מולקס והם עובדים כי החיבור ישירות לספק ולא ללוח אם.

ייתכן שאין ללוח אם מספיק כוח? אם אין לי ברירה אני אקנה מאוורר חדש פשוט אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעייה...

תודה

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

שנית, ניסתי 2 חיבורים עם 3 פינים והוא לא פעל בשניהם.

נסתי לסובב עם היד הוא כביכול מסתובב חלק ונראה כאילו הוא משתמש בקצת כוח חשמל אבל אחרי דקה הוא לא עובד הוא מפסיק.

אין לי מאוורר נוסף עם חיבור כזה, יש לי מאווררים רגילים עם מולקס והם עובדים כי החיבור ישירות לספק ולא ללוח אם.

ייתכן שאין ללוח אם מספיק כוח? אם אין לי ברירה אני אקנה מאוורר חדש פשוט אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעייה...

תודה

תנסה לחבר את המאווררים שמחוברים ישירות לספק לאחד מהחיבורים על הלוח אם וככה תידע אם זאת הבעיה, אם הם יעבדו המאוורר הלך... אם לא (ואתה יודע הריי שהמאווררים תקינים) אז יש בעיה אחרת

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול כי אין לי מאורר עם חיבור כזה מלבדו...

אני חושב שאני אקנה אחד חדש וזהו

פורסם

המאוורר כנראה תקול...תרכוש מאוורר חדש.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים