עבור לתוכן

בעיות מהירות 014/בזק

Featured Replies

פורסם

אני כרגע על מהירות 10MB דרך החברות הנ"ל. לפני כמה ימים החלה האטה משמעותית בהורדות ביטורנט, כולל מאתרים פרטיים עם מספיק מקורות. גם הקו נפל לגמרי בשלב מסוים. התשתית שלחו טכנאי, שהוריד את המהירות מ 15 ל 10 שאני כרגע מקבל, וטען שהמודם-נתב של DLINK שהיה לי פגום, ושם לי סימנס 141 .

הבעיה בהורדות לא נפתרה. השאלה היא אם מדובר פה אולי בנתב שלא מתאים אולי לרשת NGN ? חייב לציין שעד לפני כמה ימים הכל היה מצויין עם ה D LINK .

האם מישהו מכיר אתר שאפשר לשדרג בו תוכנה לסימנס?

תודה

פורסם

בדיוק נכנסתי לפורום לשאול אותו דבר.

אני ב7 מגה בהוט/בזב"ל ומוריד משרתים פרטיים -- בד"כ אני מוריד על 500+ לפחות בכמה ימים האחרונים פתאום המהירות צנחה לפחות מ50 במקרה הטוב ויותר סביב ה20 בד"כ. חשוב לציין שאני עדיין יכול להשתמש בשאר הרוחב פס שלי (צפייה ביוטיוב וכו') אבל לא משנה מה המהירות של הטורנטים לא עולה.

בבדיקה של המהירות של התשתית הכל תקין. האם למישהו אחרי יש אותה תופעה? הייתכן שבזב"ל מנסה כוחה בTRAFFIC SHAPING אכזרי?

עריכה: רק לצורך הבדיקה התחברתי גם בחיבור ישיר ללא נתב והמהירות לא השתנתה -- כלומר זה לא קשור לנתב.

פורסם
  • מחבר

בדיוק נכנסתי לפורום לשאול אותו דבר.

אני ב7 מגה בהוט/בזב"ל ומוריד משרתים פרטיים -- בד"כ אני מוריד על 500+ לפחות בכמה ימים האחרונים פתאום המהירות צנחה לפחות מ50 במקרה הטוב ויותר סביב ה20 בד"כ. חשוב לציין שאני עדיין יכול להשתמש בשאר הרוחב פס שלי (צפייה ביוטיוב וכו') אבל לא משנה מה המהירות של הטורנטים לא עולה.

בבדיקה של המהירות של התשתית הכל תקין. האם למישהו אחרי יש אותה תופעה? הייתכן שבזב"ל מנסה כוחה בTRAFFIC SHAPING אכזרי?

עריכה: רק לצורך הבדיקה התחברתי גם בחיבור ישיר ללא נתב והמהירות לא השתנתה -- כלומר זה לא קשור לנתב.

לא יודע מה לומר לך...

ישבתי על הווריד של הספק והתשתית, והם עשו איתי בדיקות ולטענתם הכל תקין. אני יותר מאמין לתשתית, כי אין להם אינטרנס לחסום או להגביל. בקשר לספק, 014 תמיד הוכיחה עצמה כחברה שלא חוסמת. אז אין לי מושג מה לחשוב כבר. אני כן נזכר שפעם היתה לי בעיה דומה, והחלפה של הנתב ל ASUS או DLINK כנראה פתרה לי את הבעיה, אבל זה היה מזמן אז אני לא בטוח ב 100%.

מישהו יודע אם אפשר לעשות החלפה לנתב אחר בבזק סטור גם אם אין תקלה במכשיר?

פורסם

לא יודע מה איתכם ,אני ב5 מגה ADSL/014 ולא ממש ראיתי שינוי איזה שהוא במהירות האינטרנט ,כול הלילה וכול היום הטורנטים עובדים אצלי ומורידים על 500-600

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתכם ,אני ב5 מגה ADSL/014 ולא ממש ראיתי שינוי איזה שהוא במהירות האינטרנט ,כול הלילה וכול היום הטורנטים עובדים אצלי ומורידים על 500-600

איזה נתב יש לך /ממליץ?

פורסם

כנראה נפלתם בגורל ובזק בינלאומי רוצים להעביר אתכם לחבילה יותר יקרה.

בכל מקרה, עשיתם בדיקה בחיבור ללא נתב?

פורסם

בכל מקרה, עשיתם בדיקה בחיבור ללא נתב?

רק לצורך הבדיקה התחברתי גם בחיבור ישיר ללא נתב והמהירות לא השתנתה -- כלומר זה לא קשור לנתב.
פורסם

האמת שפניתי יותר לפותח האשכול ולא לזה שהתלבש עליו.

אצלך זה מהירות 7 מגה, אז זה לא NGN. כאן אין בכלל ספק שבזק בינלאומי מנסה ללחוץ עליך לעבור.

אצלו זה מנהירות 15 שהורידו ל10, כלומר יש לו כבר NGN. יתכן שבזק בינלאומי מנסה ללחוץ עליו לעבור לחבילת PRIVATE במידה ואין לו, או לחבילה מיוחסת אחרת.

פורסם
  • מחבר

האמת שפניתי יותר לפותח האשכול ולא לזה שהתלבש עליו.

אצלך זה מהירות 7 מגה, אז זה לא NGN. כאן אין בכלל ספק שבזק בינלאומי מנסה ללחוץ עליך לעבור.

אצלו זה מנהירות 15 שהורידו ל10, כלומר יש לו כבר NGN. יתכן שבזק בינלאומי מנסה ללחוץ עליו לעבור לחבילת PRIVATE במידה ואין לו, או לחבילה מיוחסת אחרת.

לא יודע מה זה החבילה הזאת, אבל אף אחד לא הציע לי אותה. מצידי אני לא נכנע, שישלחו לפה טכנאי כל יום עד שיתקנו מה שצריך ואני אקבל תמורה לכסף.

עכשיו שמתי לב שכנראה יש בעיית ניתוקים שכנראה גורמת לזה. פתאום אתרים שאני רשום בהם, זורקים אותי החוצה ואני צריך לעשות log in מחדש כל איזה חצי שעה.

בקיצור, התשתית והספק מלאים בתירוצים, זה כל העולם חוסם את הביטורנט פתאום אבל הם - מושלמים. עושים לי את הבדיקת מהירות המגוחכת שלהם ומצידם זה שיש תוצאה טובה פותר את הבעיה.

פורסם

חח עצלי זה בכלל תלוי מאיזה טרקרים , ובאיזה שעות ,פשוט תשעירו ללילה ושהוא ..כמו פעם... :kopfpatsch:

למרות שברוב בפעמים אני מקבל 1.2+ לשניה ,לפעמים אפילו מהורדות HTTP רגילות

*תשתית בזק

*ספק בזק בינלאומי

*טרקרים TL ( ועוד 2 רוסים nnm ו rutracker)

נתב/מודם ,dlink 2760u ..עגב די דפוק שהטכני החליף לך לסימנס חח ,הוא ישן רצח ועם פחות אפשרויות ..מוזר ביותר

פורסם
  • מחבר

חח עצלי זה בכלל תלוי מאיזה טרקרים , ובאיזה שעות ,פשוט תשעירו ללילה ושהוא ..כמו פעם... :kopfpatsch:

למרות שברוב בפעמים אני מקבל 1.2+ לשניה ,לפעמים אפילו מהורדות HTTP רגילות

*תשתית בזק

*ספק בזק בינלאומי

*טרקרים TL ( ועוד 2 רוסים nnm ו rutracker)

נתב/מודם ,dlink 2760u ..עגב די דפוק שהטכני החליף לך לסימנס חח ,הוא ישן רצח ועם פחות אפשרויות ..מוזר ביותר

מה שאני מתכוון זה מהירויות הורדה עולות ויורדות כמו גל קבוע כל דקה-שתיים בביטורנט, גם באתרים פרטיים. זה לא נשמע כמו הגבלת מהירות ע"י הספק?

פורסם

אם אתם משתמשים ב UTORRNET, תנסו לעדכן את הגרסא שלו להכי עדכני.

היה לי את הבעיה הזאת, הוא הוריד משרתים פרטיים על 60-100 גג (TORRNETLEECH), אבל בהורדות ישירות הוא ניצל את כל רוחב הפס, בסופו של דבר התברר שהייתה לי גסרא לא עדכנית של היו-טורנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים