פורסם 2010 ביולי 715 שנים אז ככה בימים האחרונים חשבתי לבנות קירור מים.וכרגע המכשול הוא בלוק הקירור למעבד. חיפשתי מקומות שייבנו לי משהו כזה (אבל הנפח של העירה לא הסכים לחשל לי את זה מנחושת)אז חשבתי על דבר כזה לקחת לוח נחושת עבה ועליו להלחים צינור מנחושת (כמו של מזגן) בצורת ספירלה.מה אתם אומרים דבר כזה יעבוד? שימו לב שיש לי 2 אלמנט פלטייר כלומר אני צריך בערך קירור של 300W.
פורסם 2010 ביולי 815 שנים לדעתי1. מיותר לקנות בלוק קירור. זול ויעיל יותר לקנות אחד מוכן, שנוסה במעבדות, נבדק ונמצא יעיל.2. איך נכנסים פה האלמנטים לא הבנתי?
פורסם 2010 ביולי 915 שנים זול יעיל יותר לרכוש כבר בלוק יעודי..כמו כן אם אתה רוצה לבנות בלוק..אתה צריך לרכוש חתיכת נחושת במדיה X ל Y (אתה תחליט)..ואז לקחת אותה לחרט (CNC וכו) וליצור את הדוגמא שאתה רוצה..ובקיצור..אם אין לך את כל הדברים האלה נגישים וזמינים..ואתה הולך לשלם על הזה..וותר על הרעיון..מיותר..
פורסם 2010 ביולי 915 שנים מחבר אני עדיין חושב על רעיון איך לעשות את זה והאלמנטים נמצאים בין המעבד לקירור.
פורסם 2010 ביולי 915 שנים מחבר חח כל אלמנט פולט יותר חום משני מעבדים ביחד חייבים קירור חזק בשביל הקירור והמטרה זה להביא את המעבד ל0 מעלות.
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים אתה לא תצליח להביא אותו ל0 מעלות עם קירור אוויר או מים על פלטייר....איך לעשות את זה ? תרשום בגוגל בניה של בלוק קירור מים (באנגלית כמובן) תמצאלא מעט תרדים בנושא ותמונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.