פורסם 2010 ביולי 715 שנים לאח שלי יש אינטרנט במהירות 1.5 מגה בכבלים, הוא שדרג ל12 מגה ואמרו לו שהראוטר שלו לא תומך במהירות הזאת...איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות?מדובר בדירה קטנה של 3 חדרים , הראוטר ישתף 2 מחשבים...
פורסם 2010 ביולי 715 שנים לא רואה פתרון טוב יותר מזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3746&CatCode=581 בשבילך
פורסם 2010 ביולי 715 שנים מחבר אוקיי נראה סבבה 170 שקל סביר..יעבוד כמו שצריך בתשתית הוט עם 12 מגה כן?
פורסם 2010 ביולי 715 שנים מי קבע שלא?מה דגם הנתב שהוא משתמש בו?בנוסף - נסה לעבוד עם הנתב ותחזור עם תוצאות מהירות ..בהצלחה.
פורסם 2010 ביולי 715 שנים מחבר אין לי מושג מה הדגם של הנתב שלהם , אני רק יודע שהם דיברו עם התמיכה של הוט/נטויזן ובסופו של דבר אחרי המון זמן הם הגיעו למסקנה של חיבור ישיר בלי ראוטר ואז האינטרנט עבד במהירות הרצויה בניגוד לחיבור עם הראוטר..אני ינסה לברר את דגם הראוטר..
פורסם 2010 ביולי 715 שנים מה הדגם של הנתב, ומה הדגם של המודם.רק אתמול היה כאן אחד שהוט אמרו לו "בשביל מהירות 12 אתה צריך כרטיס רשת 10/100/1000"אז לא כל כך סומך על מה שהם אומרים.
פורסם 2010 ביולי 715 שנים המודם זה מוטורולה SB4200.הנתב זה Edimax BR6204WG.תודה.אם ככה ,אני לא חושב שיש סיבה שלא יעבוד
פורסם 2010 ביולי 815 שנים אתם מחפש לסבך את הדברים ידידי,חבר את הנתב, בדוק מהירות הורדה.תקין? אל תעדכן קושחה כרגע, עבוד איתו מעט (תוודא תקינות, אם תעדכן קושחה, לא תוכל לשלול תקינות חומרתית ותלך תמיד לפינה שבה אתה מחפש מה ללא תקין בקושחה).חבל שאתה מתעלם.
פורסם 2010 ביולי 815 שנים מחבר לא הבנתי למה מסבך, אח שלי אומר שכאשר הוא עידכן למהירות 12 מגה האינטרנט לא עבד בהמהירות הזאת!לכן הוא התחיל את כל הבלאגן עם התמיכה ואחרי הרבה תיזוזים הם הגיעו למצב שהוא מחובר רק עם המודם כדי לקבל את המהירות.איזה תקינות חומרתית אני אמור לשלול בדיוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.