עבור לתוכן

גוגל לא תייצר נקסוס 2

Featured Replies

פורסם

זה הכי הגיוני, זאת גם בדיוק הסיבה שהם צריכים להתמקד במערכת ההפעלה עצמה, בהנחה שהם לא מעוניינים להיכנס לשוק יצרניות המכשירים בצורה מלאה.

• תגובות 42
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לשוק האמריקאי- דרואיד X, סאמסונג EPIC

לשוק ה GSM העולמי- סאמסונג גלאקסי S פרו, מוטורולה מיילסטון XT720 שיצא ממש עכשיו, יש שמועות גם על HTC בעל מקלדת שמתקרב.

לדרויד X ול-XT720 אין מקלדת והסמסונג עוד לא יצא (פלוס הוא מכוער רצח). על האפיק לא מצאתי שום דבר, לא שזה משנה כי בארץ צריך GSM.

אני מאוד מקווה שזה אמור להיות סיד סליידר, אחרת, אלוהים ישמור, מה זאת הזוועה הזאת.

פורסם

אני לא מאמין, אתה צודק S:

אז איזו הצדקה לעזאזל יש למוטורולה לעובדה שה XT720 שוקל 160 גרם?!

לגבי הגלאקסי S פרו, אני מבין שהוא לא בדיוק יפה, אבל זה העיצוב הכי פשוט שקיים- מסך, 4 כפתורים בתחתית, מסגרת דקה מסביב.

קשה לי להבין איך אפשר לקרוא לזה "מכוער".

פורסם

אולי זה בגלל הצילום, אבל הוא נראה פשוט זול, ממש זול, כמו החיקויי איפון מתילאנד\המזרח ב10$.

פורסם

כנראה הפלסטיק.

רוב מכשירי הגלאקסי S מורכבים ברובם מפלסטיק, בעיקר משיקולי משקל וקליטה. זה אולי לא הכי יפה בעולם, אבל מבחינת פונקציונליות אין לזה תחרות.

פורסם

למרות ההצהרות אני מתאר לעצמי שמתיי שהרמה תעלה שורה והמערכת והמכשירים יהיו יותר חזקים אולי נהיה צפויים לנקסוס 2 (אני זורק השערה שזה יהיה ביום שהמעבדים יהיו של 2 ג'יגה הרץ בגדר סטנדרט.).

מכאן והלאה אין לדעת, השוק הטכנולוגי נע במהירות ומשתנה מיום ליום ולזרוק השערות זה רק באוויר. :P

פורסם

עם הליטוגרפיה הנוכחית אתה לא תראה מעבדי 2 גיגה הרץ בזמן הקרוב, אלא אם תהייה פריצת דרך בטכנולוגית הסוללה.

פורסם
  • מחבר

השאלה האם זה באמת הכרחי?..

מה אתם מריצים על הסלולארי שלכם? VMWare?

פורסם

ומעבד 4 ליבות בכל מחשב ביתי זה הכרחי?

פורסם

לא, אבל מחשבים ביתיים לא עובדים על סוללה שמספיקה לשעות בודדות.

פורסם

תשמע הEVO מחזיק חצי יום, אז אולי זה סוג של תפיסה חדשה שהסוללה זה מעיין באפר שהמכשיר ישאר דולק בזמן שאתה עובר מהמטען בבית למטען ברכב וממנו למטען בעבודה וחוזר חלילה.

פורסם

הזמן סוללה של ה EVO זבל אפילו יחסית למכשירי אנדרואיד אחרים, אני לא חושב שמדובר פה על "תפיסה חדשה".

נקסוס/דיזייר, מוטורולה מיילסטון, HTC LEGEND, סאמסונג גלאקסי S, כולם מחזיקים יפה מאוד, לפחות ברמה שלא צריך לרדוף אחרי מטען כל היום ולהתחשבן על אחוזי סוללה כל פעם שנכנסים לאינטרנט.

פורסם

למרות ש"אין חדש תחת השמש" כאשר המכשיר במצב מנוחה מהירות המעבד שלו יורדת אוטומטית וכך חוסכת בחשמל בנוסף לכיבוי המסך.

הEV0 אמור להיות ועדיין נחשב למכשיר HIGH END מהשורה (עם אפשרות לפתיחת wireless draft-n) זמן סוללה נמוך אומנם

מפרט זללני + צריכת חשמל גבוהה = שעות עבודה מועטות.

מה שממזר אומר מאוד הגיוני,אלא אם כן תהיה הפתעה של מעבד שכזה עדיין צריכת החשמל שלו תהיה גבוהה.

פורסם

לא, אבל מחשבים ביתיים לא עובדים על סוללה שמספיקה לשעות בודדות.

כרגע מעבדי ההיי אנד מיוצרים ב65 ננומטר

מעבדים במהירות גבוהה ב30% ב45NM צורכים 30% פחות חשמל

ובכל מקרה הצרכן הראשי הוא לא המעבד, לא הרדיו אלא בכלל המסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים