עבור לתוכן

גוגל לא תייצר נקסוס 2

Featured Replies

• תגובות 42
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה שישאירו את זה לגדולות?! אנחנו רק הרווחנו מהמוצר הזה. ובנוסף מנכ''ל גוגל אמר בפירוש שהפלאפון היה הצלחה.

לפי דעתי, ואני מקווה שאם הם ישנו את התפיסה שלהם שהייתה לקדם את מערכת האנדרואיד לתפיסה כלכלית אנחנו נראה פלאפון נוסף מביתה.

והחלטה שכזאת לא רחוקה מלהתממש,זה תלוי ברובה בשינוי דעתם של מועצת המנהלים.

פורסם

גוגל לא יצרה גם Nexus one, זה מכשיר של HTC גם כן.

והאמת? הם לא צריכים להתעסק בחומרה, שישבו כמה שיותר על המערכת, הכי טוב לכולנו.

פורסם

אתה לא תראה נקסוס 2 מבית HTC אם לגוגל לא יהיה חלק בעניין.

ומה מפריע לכם בגרסה מחודשת למכשיר?

פורסם

שום דבר לא מפריע, אבל למה אני צריך אפילו לרצות לראות עוד נקסוס? מה הבעיה פשוט לתת לשוק להתגלגל ולהוציא מכשירים חדשים שלא יהיו "בחסות" של גוגל כל עוד הם מריצים אנדרואיד ועונים על הצרכים שלי? :nixweiss:

לא חסרים מכשירים טובים בשוק, ולגבי הנקסוס, חוץ מזה שהוא "של גוגל", אין ממש משהו שמייחד אותו.

פורסם

שום דבר לא מפריע, אבל למה אני צריך אפילו לרצות לראות עוד נקסוס? מה הבעיה פשוט לתת לשוק להתגלגל ולהוציא מכשירים חדשים שלא יהיו "בחסות" של גוגל כל עוד הם מריצים אנדרואיד ועונים על הצרכים שלי? :nixweiss:

לא חסרים מכשירים טובים בשוק, ולגבי הנקסוס, חוץ מזה שהוא "של גוגל", אין ממש משהו שמייחד אותו.

דווקא לא היה אף מכשיר QWERTY מאז המיילסטון, הנקסוס 2 היה אמור לפצות על זה. אני מאוד מקווה שהוא יצא לאור (ועם מקלדת QWERTY).

פורסם

מה שמייחד אותו זה שהוא מקבל את עדכונים ישירות מגוגל ולא צריך לחכות לחברות צד שלישי מייצרות את המכשירים, כמו סאמסונג, HTC וכד'.

פורסם

דווקא לא היה אף מכשיר QWERTY מאז המיילסטון, הנקסוס 2 היה אמור לפצות על זה. אני מאוד מקווה שהוא יצא לאור (ועם מקלדת QWERTY).

לשוק האמריקאי- דרואיד X, סאמסונג EPIC

לשוק ה GSM העולמי- סאמסונג גלאקסי S פרו, מוטורולה מיילסטון XT720 שיצא ממש עכשיו, יש שמועות גם על HTC בעל מקלדת שמתקרב.

מה שמייחד אותו זה שהוא מקבל את עדכונים ישירות מגוגל ולא צריך לחכות לחברות צד שלישי מייצרות את המכשירים, כמו סאמסונג, HTC וכד'.

זה זניח לחלוטין. אפשר לחשוב כמה עדכוני מערכת כבר עושים.

פורסם

זה זניח לחלוטין. אפשר לחשוב כמה עדכוני מערכת כבר עושים.

אם תשים לב, אנדרואיד זה לא סימביאן שמתעדכנת פעם בשנתיים, כל פעם גוגל מוציאים עדכון ומשפרים את המערכת....

פורסם

אחרי השגעון הזה שהולך פה מהגרסה הראשונה ועד ג'ינג'רברד גוגל מתכוונים לעדכן את המערכת בדיוק פעם בשנה.

עדכון פעם במליון שנה זה לא טוב, אבל שכל חצי שנה או פחות אתה צריך להיות בסרטים אם החברה שקנית ממנה מכשיר תטרח בכלל להוציא עדכון- זה אפילו פחות טוב.

אחת הסיבות שסאמסונג/HTC לא הוציאו עדכונים שוטפים היא בדיוק זו, אי אפשר לדעת מה מסגרת הזמן עד העדכון הבא.

פורסם

גוגל לא תייצר נקסוס 2

לא כזה הפסד גדול.

מעבר לנוחות המותג "בעולם התגובות" (הרבה יותר קל ויעיל להגיד "לא זה לא אייפון, זה הטלפון של גוגל" מאשר "לא זה לא אייפון, זה סמסונג גלאקסי שמשתמש במערכת הפעלה אנדרואיד"), לא היה לנקסוס שום דבר יחודי. זה היה בסופו של דבר בסך הכל עוד דגם של HTC, עם לוגו של גוגל. וזה אפילו לא היה הדגם המוביל או משהו בסגנון.. סתם דגם.

מילא אם גוגל באמת היו מייצרים מכשיר בעצמם, אבל לקחת דגם OEM ופשוט לשים עליו מדבקה של השם? נו באמת...

פורסם

^

כשאתה כותב מוביל, אתה מתכוון למוביל טכנולוגית? אם כן, אני אשמח לשמוע מה היה הדגם המוביל לדעתך בזמן השקת הנקסוס אם לא הוא?

בנוסף ממה שאני מבין גוגל היו מעורבים בתכנון המוצר ועיצובו, ככה שהם לא רק הדביקו את השם שלהם על מוצר oem.

לנקסוס הייתה מטרה אחת, והיא לגרום ליצירת מכשירי High End שמריצים אנדרואיד. כפי שניתן לראות כיום המטרה הושלמה.

לדעתי ברגע ששוק מכשירי האנדרואיד יירגע שוב (כרגע הוא לוהט) אנחנו נראה את הנקסוס 2.

פורסם

זה לא משנה מה היה ביום ההשקה ומה לא, זאת בעיה שלהם אם הם הוציאו אותו וחודש אחרי זה יצא דגם חזק יותר מחברה מתחרה (או אפילו מאותה חברה, HTC).

לאף אחד לא אכפת מ"יום ההשקה" אלא מהשוק בפועל. כרגע, בין הדגמים הקיימים בשוק, הוא מכשיר ממוצע ואפילו דיי חלש בקטגוריות מסויימות.

אבל זה בכלל לא העניין, לא אמרתי "תוציאו את המכשיר הכי טוב בשוק או אל תוציאו בכלל".

אמרתי "תוציאו מכשיר שהוא באמת שלכם או על תוציאו בכלל".

זה נחמד מאוד שגוגל היתה "מעורבת בתכנון המוצר", אבל מפה ועד לייצר אותו בעצמם יש דרך ארוכה. איך שלא תסתכל על זה, המכשיר הוא של HTC עם חומרה שלהם/של הספקים שאיתם היא עובדת, ותכונות דומות שלא נאמר זהות לדגמים אחרים שלהם.

פורסם

השוק הסלולרי תחרותי מדי וזאת הסיבה שלא תראה את גוגל מקימה עכשיו מפעלים על מנת לייצר מכשירים.

זה פשוט מסוכן מדי וכמעט בוודאות לא יהיה רווחי.

האייפון הוא סגור וממותג - ורק אפל יכולה לייצר אותו - אין תחרות ויש ביקוש.

אנדרואיד לעומת זו פתוחה וכל יצרן סלולר יכול להשתמש בה - תחרות גדולה והביקוש מתחלק בין היצרנים.

אז למה שגוגל לא תשתמש ביצרנים קיימים על מנת לקדם את האינטרסים שלה? לי זה נשמע הגיוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים