פורסם 2010 ביולי 615 שנים אני מחפש עכבר ומקלדת טובים לצורך גיימינג,התקציב שלי הוא בערך 150 לעכבר ו200 למקלדת,אפשר לחרוג טיפה מהתקציב כל עוד זה לא יותר מדיאם נראה לכם להשקיע בדבר אחד יותר אז בבקשה אני אשמח לשמוע
פורסם 2010 ביולי 615 שנים כדי שתקבל תשובה מתאימה, אנא פתח דיון נוסף בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" לגבי האוזניות והרמקולים (ואולי גם המיקרופון כי קיימות אוזניות משולבות מיקרופון במידה ואתה מעוניין בכך).לגבי העכבר אני ממליץ להסתכל בדף הראשון של הפורום הנוכחי וכפי שתראה, קיימים מספר דיונים בנוגע לעכברים עבור גיימינג. אם יש לך שאלות נוספות, אנא הגדר את התקציב הרלוונטי עבור העכבר והמקלדת כדי שנוכל לעזור לך.
פורסם 2010 ביולי 615 שנים מחבר ^==עשיתי זאת,כמו שכבר תיקנתיהתקציב בכללי הוא 350,עכבר - 150מקלדת - 200,אני צריך ששניהם יהיו חוטיים כמובן ויעשו את העבודה =],תודה מראש
פורסם 2010 ביולי 715 שנים השאלה היא מה זה יותר מדי...אישית אני משתמש ב-G5 של לוג'יטק - מעולם לא היה לי עכבר נוח יותר.http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1018הוא קצת יקר - אבל לדעתי המקלדת, עכבר, ומסך הם 3 הרכיבים במחשב שאין לקמצן עליהם. זה בנפשנו\גופנו (ארגונומיה).כל טוב,גבריאל
פורסם 2010 ביולי 715 שנים מחבר כן זהו,שזה משאיר לי כמעט כלום למקלדת,350 זה התקציב הכללי עם חריגה של נגיד 90 ש"ח?אני לא מחפש משהו מפוצץ אבל משהו שיעשה את העבודה בתקציב הנתון,ואם כן ואני לוקח את העכבר הזה על איזו מקלדת הייתה ממליץ?
פורסם 2010 ביולי 715 שנים מחבר אני לא רוצה שהעכבר יצא מפוצץ והמקלדת תאכזב, לא רע זה לא מספיק טובאוקיי, נגיד אם אני מרחיב את התקציב שנגיד אני לוקח את העכבר שאתה המלצת,ונגיד התקציב שלי למקלדת הוא בסביבות ה300 גמיש?
פורסם 2010 ביולי 715 שנים המקלדת לא תאכזב - יש לי כזאת באחד המחשבים היא לא רעה בכלל יותר מזה נראה לי מיותר
פורסם 2010 ביולי 715 שנים מחבר אוקיי אני אלך עם זאת תודה רבה,וסתם שאלה,אפשר ללחוץ על יותר מ3 כפתורים באותו הזמן במקלדת הזאת?במקלדת שלי אי אפשר אז..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.