עבור לתוכן

עזרה במציאת קונקטורים לפי דרישות מיוחדות

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, זה שוב בעניין הפרוייקט שלי - המגבר.

אני צריך עזרה במציאת קונקטורים למעגל מודפס (חיבור כבלים ללוח), הראשון זה לחיבור חשמל (35V ולפחות 7A לכל פין) בעל 3 פינים.

הדרישה המיוחדת היא שאני אוכל להלחים משני הצדדים (הלוח הוא דו צדדי) וזאת הסיבה שאני לא יכול להשתמש ב terminal block עם ברגים, כי הבית מונע ממני להלחים בצד העליון.

חשבתי על החיבור שיש לכרטיסי מסך לחשמל 6 פינים ואני אשתמש בכל זוג פינים ביחד. הבעיה שאני לא מוצא אחד שחור.

הקונקטור השני הוא כמו שיש בכרטיסי קול הישנים ואני מאמין שבכרטיסי מסך החדשים חיבור SPDIF IN עם שני פינים, דק כזה.

תודה ויום טוב :)

פורסם
  • מחבר

אני צריך קונקטור שאני אוכל להחלים אותו גל מהצד העליון של הלוח וגם מהתחתון, שאוכל לחבר אליו 3 כבלים, הוא יכול גם ליהיות עם 6 פינים (כמו בכרטיסי מסך) שאני אשתמש בכל 2 ביחד. צריך לעבור לפחות 7A בכל כבל.

בקשר לאתר של מולקס חרשתי אותו די הרבה ולא מצאתי שם את מה שאני צריך כלכך, אבל אולי את הקונקטור הקטן שאני צריך אני אוכל למצוא שם.

פורסם

יש את החיבורים האלה push on terminal

insulatedpushonfemalete.jpg

הם באים גם בתקעים של כמה

mx945509004.jpg

וקיים הצד השני שלהם (החלקי מתכת ללא פלסטיקים) שניתן להלחים ללוח ולמלא את כל החור בהלחמה

המלצה שלי היא להלחים למעגל חוטים אם התקע המתאים השני ולעשות את החיבור שניתן לנתק בין חוטים וחוטים - כך לא יקרה מצב של הפעלת כוח אל הלוח והלחמות שבורות וכדומה

חיבר אחד כזה מחזיק כ 16 - 18 A וביחד 2-3 יחזיקו 35 A

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה, לא מצאתי כאלה שבאים בתקע של כמה ביחד.

פורסם

יש כאלה בכמויות במוסכים (חשמל רכב) ובכל מכונה ביתית (מכונת כביסה מזגן וכו)

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שלא מצאתי כאלה בחנויות אלקטרוניקה באינטרנט או עוד תמונות של כאלו.

כשאני מחפש אותם בגוגל אני מקבל חיבורים כמו של חוטים של רמקולים.

פורסם

בעמוד הראשון בגוגל תמונות אם "push on terminal"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים