פורסם 2010 ביולי 615 שנים היי אלו הם הטמפרטורות שלי לאחר שחיברתי את קירור כרטיס המסך לכניסת 12 וולט ישירות לספק, גם החדר ממוזג , לאחר בדיקת כרטיס המסך עם OCCT למשך 10 דקות ,בחדר לא ממוזג :68 מעלות בלבד. מה דעתכם ?
פורסם 2010 ביולי 615 שנים לכרטיס שלך זה נחמד.. אבל בקטנה.. החדר שלך ממוזג והכ"מ שלך לא פולט כל- כך הרבה חום.לא הבנתי מה עשית עם הקירור.. חיברת אותו ישירות למולקס?
פורסם 2010 ביולי 615 שנים מחבר הייאתה טועה בגדול, ה9800GTX פלוס פולט חום של 90 מעלות עם קירור מקורי בOCCT, חיברתי למולקס .רוני
פורסם 2010 ביולי 615 שנים אז כל הכבוד אני מקווה שהמאוורר מקבל את המתח שהוא מיועד לעבוד בו- אחרת יכול להיגרם נזק למאוורר. הייתי ממליץ לך לברר
פורסם 2010 ביולי 615 שנים מחבר הייהיייש לו חיבור מיוחד, ראה קישור:http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/coolers/ac_accelero_twin_turbo_pro-scythe_setsugen/03_acttpro_acc_big.jpg&1=1אחד 7 וולט, השני 12 וולט.
פורסם 2010 ביולי 615 שנים רגע לא הבנתי.. קנית את האסלרו בתור קירור יעודי לכרטיס שלך וחיברת אותו למולקס?אם כן אז השיפור בא בגלל הגוף קירור עצמו ולא בגלל המתחים..NuXeR אם באמת מדובר באסלרו אז הוא ממש ממש שקט.
פורסם 2010 ביולי 715 שנים 68 מעלות בMAX RPM עם מזגן בחדר...נשמע לי קצת גבוה..אולי בגלל השיפוץ..הקירור לא בדיוק ב100 אחוז שלו..מה הטמפ' במאמץ בלי מזגן וכו..
פורסם 2010 ביולי 715 שנים מחבר 68 מעלות בMAX RPM עם מזגן בחדר...נשמע לי קצת גבוה..אולי בגלל השיפוץ..הקירור לא בדיוק ב100 אחוז שלו..מה הטמפ' במאמץ בלי מזגן וכו..הייאת הבדיקה בOCCT עשיתי ללא מזגן בחדר .רוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.