עבור לתוכן

חיפוש טלפון חדש ברשת אורנג' (תחליף ראוי ל-N86)

Featured Replies

פורסם

אהלן,

במסגרת הניסיון לשדרג את הטלפון של אישתי, נדלקתי על ה-N86 אבל כשסוף סוף הגעתי לשלב שבו עושים שדרוג, הנציג טען שהמכשיר קיבל "הפסקת שיווק" לשוק העסקי בגלל תקלות טכניות מרובות (למרות שזה נשמע תמוה במיוחד) ואני נאלץ לחפש מכשיר אחר. הציעו לי את המכשירים הבאים SE Yari, Nokia E52 ,Samsung S5620 Monte, SE Satio או את הסמסונג גלקסי (אנדרואיד).

בעקרון לא אהבתי אף אחד מהמכשירים וכשמשווים אותם ל-N86 נחמץ הלב לראות את כל הפיצ'רים שלא קיימים בהם אבל כן קיימים אצל נוקיה. בתכל'ס חשוב לי שיהיה בטלפון מצלמה ראויה, שיהיה עמיד יחסית, ושיהיה ספיקר סביר. רצוי גם שתהיה בו גלישה ב-WIFI ויכולת לשים Waze (אבל זה לא חובה, אלא nice to have). כמובן שאני לא מעוניין באייפון או במסך מגע וכל העניין של מוזיקה מהטלפון דילג עלי לחלוטין כך שזה ממש לא חשוב לי.

אולי יש למישהו הצעה טובה למכשיר אחר?

תודה רבה!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

N86 אחלה מכשיר ומוזר לשמוע שהפסיקו לשווק אותו או משהו בסגנון. בכל מקרה למה שלא תרכוש את המכשיר בחנות פרטית? הרבה הרבה יותר זול ואפילו אפשר לקבל החזרים מהמפעילה הסלולארית שלך כך שיכול להיות שבסופו של דבר עלות המכשיר לאחר הזיכויים תהיה ממש מאות בודדות של שקלים (בהתאם לשימוש שלך). בלי קשר, אפשר לשקול גם N85 שבסה"כ מאוד מאוד דומה חוץ ממצלמה של 5M (טובה מאוד לדעתי). יתרון נוסף של ה-85 הוא היותו קל יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים