עבור לתוכן

שאלה בקשר להקמת רשת ביתית

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 נתבים בבית מסוג Siemens SL2-141 האחד קבוע בבית כרשת ביתית והשני מיותר שאני מתכוון לקחת לצבא

הבעיה שבצבא יש לי שם רק שקע של כבל רשת, ולנתב יש חיבור מודם.

עכשיו חיברתי בבית מהנתב הקבוע לנתב השני שבחדר שלי כבל רשת לחיבור מס 1 ואת המחשב שלי לחיבור מס 2 בנתב, וזה עובד לי, גם החיבור כבל רשת וגם הwireless, אין לי מושג למה או איך.

השאלה היא האם גם בצבא זה בטוח יעבוד לי או שבאמת צריך להגדיר כמה דברים בנתב ע"מ שזה בטוח יעבוד (כמו התנגשויות בין IP, שאני לא ממש מבין בזה).

ושאלה שניה אם יש אפשרות להגדיר ש2 הנתבים בבית יעבדו בן זמנית ולא כמו כשניסיתי בבית שלי וכשכיבתי את הנתב בחדר שלי אז גיליתי שהנתב הקבוע הפסיק לעבוד, והייתי חייב להגדיר אותו מחדש (פשוט להכנס וללחוץ apply על ההגדרות הקימות)

נ.ב בהתחלה שניהם עבדו אבל אחר כך הגדרתי את 2 הנתבים באותו שם.

תודה!!

פורסם

תעשה לעצמך טוב ואל תביא ציוד תקשורת לבסיס צבאי, בטח שלא לנסות לחבר אותו לתשתית שם. :s07:

פורסם
  • מחבר

אחי, אני יודע מה אני עושה.

אני לא בסדיר שלי וגם את הקבע כבר סיימתי לפני חצי שנה, ואני הולך לעבוד שם לחצי שנה.

ביחידה שלי יש אינטרנט אזרחי. זה יחידה סגורה וזה לא הצבא שאתה מכיר אחי.

ואני אשמח אם תוכל לענות לי על השאלה, תודה :)

פורסם

אני לא אח שלך.

בתור אזרח אתה תקבל פי מאה על הראש על דברים כאלו.

פורסם
  • מחבר

תקשיב, אני לא ילד ואני יודע מה אני עושה

אני קצין כבר כמה שנים, אני ביחידה הספציפית הזאת כבר יותר בשנה ואני יודע טוב מאוד מה מותר ומה אסור

ותאמין לי אם אלוף משנה מאשר דבר כזה אז זה מותר.

ואם אפשר בבקשה תשובה כי זה חשוב לי. תודה!!

פורסם

אני רק יודע שבכל מקום אזרחי מקבלים מכתב פיטורין ישר על דבר כזה אז אל תצפה ממקום ששייך לצבא ליחס יותר רך.

זה ממש קל לזהות את הדברים האלו בשנייה ברמת הניהול של הרשת.

בסה"כ התשובה שלי בא למנוע ממך לבסתבך בצרות ואתה כבר תעשה את מה שאתנה חושב לנכון.

פורסם

תקנה switch אם אתה צריך עוד חיבור רשת . לחבר נתב אל-חוטי לרשת צבאית? :nono:

גם ככה אין לי מושג מה אתה הולך לעשות אם זה שם . עד כמה שידוע לי במקומות עבודה יש אנשים שאחראים על הרשת והם יכולים לפתור לך כל בעיה.

פורסם

גם לחבר סוויטצ' לרשת כזאת זה לא פחות גרוע.

תחשוב רק על הודעת הbrodcast הראשונה שתצא ממנו כמו הודעת NetBIOS מאיזה מחשב או DHCP. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

שום הודעה ושום בטיח.

זה רשת אינטרנט של היחידה בלבד ומחשבים שלנו.

זה רשת פתוחה לכל, מותר להוריד שם מה שרוצים, גם לגלוש ב facebook ומותר לחבר גם USB וכו' וכו'

המחשבים לא מחוברים לשום גורם צבאי.

ואני באמת ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה. תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים