עבור לתוכן

THE AIO PROJECT - altek leo 14mp cameraphone

Featured Replies

פורסם

בו נגיד ככה ,בטור צעד ראשון ,זה לגמריי בכיוון הנכון .

פורסם
  • מחבר

אני רואה שאתה כבר לא מעוניין במצלמה דיגיטלית עד 1000 שקל אלה ב פלאפון הזה .

אני נשאר עם מצלמה ולא עם פלאפון :P בנוגע למה שכתבתי בתחילת הת'ארד אם אפשר יהיה לשים לו עברית הרבה אנשים ירוויחו מכך

ALL IN ONE.

פורסם

אני נשאר עם מצלמה ולא עם פלאפון :P בנוגע למה שכתבתי בתחילת הת'ארד אם אפשר יהיה לשים לו עברית הרבה אנשים ירוויחו מכך

ALL IN ONE.

בספק אם זה יהיה קרוב למצלמה ,אבל בהחלט יכול להיות נחמד ומשתלם בשביל ילדות פייסבוק וכל זה (או צלמים שמצלמים לכיף ואין להם dslr ) .

בקיצר ,תראה את מה שהגבתי לך בתרד של המצלמה ב 1000 שקל .

פורסם

אני רק מעוניין לראות את אותה סקירה שאמרת שהשוו אותו למצלמת SLR :P

בבקשה:

http://www.gsmarena.com/samsung_m8910_pixon12-review-371p6.php

---

הרי אי אפשר להשוות מצלמת SLR למצלמה של פלאפון, מן הסתם זה לא "כוחות".

אבל כן אפשר להשוות תמונות, צילמו מספר תמונות עם הפיקסון12 וה-CANON350D ועשו השוואה מי צילם טוב יותר.

הפיקסון12 הוציא תמונות טובות יותר ועם כמות פרטים זהה וכל זה ממצלמת פלאפון שהרבה יותר קטנה ממצלמת DSLR

בביקורת ב-GSMARENA כתוב:

And outrageous as it may seem we are still standing behind our last-week statement that under ideal lighting conditions, the 12MP cameraphone resolves as much detail as the 4 year-old 8MP Canon 350D DSLR

Anyway, seeing the contenders side-by-side you can see why we are excited, the Samsung Pixon12 is so much smaller and it's something you will always have with you, which is certainly not the case with the DSLR.

פורסם

כמות פרטים זהה אולי ,אבל עדיין בהרבה יותר רעש וחוסר איך נגדיר את זה "חלקות"

בכל מקרה ,איכות נטו זה לא הכל ,הקטע הוא גם יכולת השליטה בהגדרות והכל ,וזה פלאפון בחיים לא יכול לעשות (אלה אם יעשו פלאפון dslr ).

פורסם

רעש יש כאשר אתה עושה זום.(לכן בפועל זה לא רלוונטי)

אבל איבדת את הפואנטה, אני לא בא להשוות בין המצלמות אלא בין התמונות.

תוריד את התמונות אתה בעצמך ותעשה את ההשוואה, התמונות של הפיקסון12 היו טובות יותר.

5 מתוך 5 אנשים ששאלתי בחרו את התמונות של הפיקסון ללא לדעת שמצלמת פלאפון צילמה אותם.

מהנסיון שלי עם הצילום בפלאפון, תענוג פשוט לצלם.

כל לחיצה תמונה יוצאת פרפקט ובמהירות, בלי רעש ועיוותים וזה לא משנה אם זה באור יום או חושך.[br]פורסם בתאריך: 5.07.2010 בשעה 01:16:10

Samsung beam

המקרן שיש בו עם עצמת תאורה של 12 לומן, גימיק זה כן, שימושי זה לא...

באור אתה לא יכול לקבל תמונה ברורה של יותר מ 14-16", בחושך מוחלט 40.

אם יצליחו מתישהו לדחוס מקרן עם 20-30, זה באמת יהיה שימושי.נחמד לדעת

במקרה הזה, ל GSMARENA ועוד כמה אתרים יש טעות. אם באמת מדובר בS3C, אני לא רואה סיבה שבגינה לא יצליחו להריץ על זה בסופו של דבר אנדרואיד.

צפיתי ביוטיוב בכמה סרטונים של ה-samsung beam

המקרן נראה לא רע ומדובר בפלאפון עשוי כל טוב.

כבר כמה חודשים אני מחכה שהוא יצא, אך בינתיים אין אור.

פורסם

ברור ברור ברור ,לא זילזלתי לרגע ביכולת הצילום של הפיקסון ,כרגע אם אני לא טועה הוא המצלמה פון הכי טוב שיש בשוק ,אבל עדיין ,ההשוואה לך dslr פשוט לא הגיונית ,רק ההבדל בגודל חיישן סוגר כבר את כל הסיפור מראש (אם כי הם עשו עבודה מעולה עם הפיקסון בקטע הזה ).

פורסם

אפשר לקחת את חווית הצילום והנוחות לכיוון אחר, VS מצלמות POINT&SHOOT.

למה לקחת מצלמת כיס וגם פלאפון אם יש לך הכל בחבילה אחת 8)

[br]פורסם בתאריך: 5.07.2010 בשעה 01:32:28

סרטון קצר שעשיתי על הפיקסון12

http://www.megaupload.com/?d=3D4RJS9X

פורסם

צפיתי ביוטיוב בכמה סרטונים של ה-samsung beam

המקרן נראה לא רע ומדובר בפלאפון עשוי כל טוב.

כבר כמה חודשים אני מחכה שהוא יצא, אך בינתיים אין אור.

רק אחרי שקניתי מקרן PICO למדתי איזה הבדל עצום יש בין מסך הקרנה לכל משטח אחר.

אל תתפתה לזה, כל מקרן עם פחות מ 25 לומן הוא פשוט לא פרקטי :)

פורסם
  • מחבר

לצערי אין עברית לA806

רק אנגלית וסינית :(

פורסם

ומצד שני, יש לך את הסאמסונג גאלאקסי S והסאמסונג WAVE עם SGX540 שמציגים ביצועים בערך כפולים מאלו של ה 535 שבאייפון 3GS/4.

עכשיו שמתי לב לזה

מאיפה הבאת את זה? יש מבחני ביצועים כלשהם?

ה540 מציג ביצועים כפולים משל ה530

הוא מציג ביצועים דומים ל535

למעשה הספספיקציות שלהם ממש זהות

http://en.wikipedia.org/wiki/PowerVR#Series5_.28SGX.29

זה יותר REBRANDING מאשר דגם אחר של מאיץ גרפי

פורסם

יש דיווחים סותרים מכל חור. לא הייתי לוקח את המידע מויקיפדיה ברצינות יתרה, הוא השתנה מליון פעם בפרק זמן של סה"כ חודש וחצי.

עד שלא יהיה מכשיר אנדרואיד עם SGX535 או שיהיה NEOCORE ל IOS, לא תהיה השוואה ישירה. GLMARK גם לא משרת את המטרה כ"כ טוב.

מבחינת ההכרזות (של סאמסונג בעיקר), המאיץ ב GALAXY S יכול לצייר "90 מליון פוליגונים בשניה". לדעתי זה בולשיט, אבל זו ההכרזה.

היה איזשהו בנץ' שהריצו על 3GS מול גאלאקסי S, ברגע שאני אמצא אותו אני אתן לינק.

נכון לעכשיו, למרות שזה לא מדד, ב GLMARK ה SGS מציג תוצאה סופית טובה בערך ב 17% מזו של האייפון 4, למרות שהוא מפסיק לו בביצועי מעבד (עד העדכון לפרויו, ה SGS מוגבל ל 256MB RAM, ולמערכת אין תמיכה ב JIT ושאר ירקות)

אפשר לקרוא לזה הרבה דברים, אבל ה SGX540 הוא לא rebranding של ה 535.

עריכה-

על הדרך, שלחתי שאלה ל IMGTEC בכלליות ולצוות POWERVR ב IMGTEC לגבי העניין. נראה מה יענו.

פורסם

ברור שלהכרזה של סמסונג אין שום אחיזה במציאות, ככה שאי אפשר להתייחס אליה.

אני אשמח שתסביר לי מה ההבדל ביניהם שהופך את הREBRANDING שכתבתי ללא נכון

(תסביר לי מה זה שונה מ8800GT/9800GT/9800GTX)

כי לפי מבחני הביצועים שאני רואה, ה535 (50% מהביצועים של הSGS לטענתך)

די משתווה אליו מבחינת GLBENCHMARK

http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=glpro11&D=Apple%20iPhone%204&testgroup=lowlevel

http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=glpro11&D=Samsung%20i9000%20Galaxy%20S&testgroup=lowlevel

בTriangle Throughput ובמיוחד בFill Rate הוא גם לא ממש רואה אותו

אתה חושב שאחרי פרויו הSGS יראה ביצועים כפולים משל אייפון?

נשאר לנו לחכות ולראות, אני לא הייתי בונה על זה...

פורסם

כבר אמרנו ש GLBENCHMARK זה לא מדד, לא? :kopfpatsch:

בוא נעזוב לרגע את זה שהוא בכלל על OPENGL 1.1 בלבד, נראה לך הגיוני למשל שה HTC LEGEND נמצא מעל המוטורולה דרואיד?

או בעצם עזוב את הדרואיד, נראה לך הגיוני שהוא כמעט צמוד ל IPHONE 3GS שמתהדר ב SGX535 בעצמו, למרות שללג'נד יש את אותו ADRENO שנמצא בכל מכשיר סנאפדראגון, רק ששם הוא בתדר אפילו נמוך יותר?

זה חסר היגיון לחלוטין.

ולא, אני לא חושב שאחרי FROYO הביצועים פתאום יכפילו את עצמם. אני אומר שצריך למצוא את הבנץ' הכי פשוט שקיים, שיבדוק כמה פוליגונים כל מכשיר מצייר, וכמה פיקסלים הוא מסוגל לדחוף בשניה, ושיהיה מולטיפלטפורם בלי התאמה טובה יותר למערכת הפעלה אחת או אחרת.

מצידי שיהיה מבוסס ג'אווה, זה עבד לא רע בסימביאן.

וכמו שאמרתי- יש יותר מדי דיווחים סותרים ברשת, אין סיכוי שסאמסונג יכריזו על דבר כמו "90 מליון פוליגונים לשניה" אם נתונים רשמיים אומרים 28 (למרות שאני בכלל לא מאמין ל 90 גם ככה, זה הזוי לחלוטין)

מתוך ה SPECSHEET של IMGTEC שלפתי את השורה הבאה-

# SGX540 (1000M pix/s, 20-35M Polys/s), SGX545, SGX555

אני לא מבין למה הם עושים את העניין כל כך לא ברור, אי אפשר להבין מזה כלום.

אני מחכה לתשובה של IMGTEC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים