עבור לתוכן

מאוורר Arctic F8 pro - לא יכול להכניס אוויר?

Featured Replies

פורסם

המארז שלי מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות +.

רכשתי 2 מאווררי Arctic F8 במטרה שאחד יכניס אוויר והשני יוציא.

יש לו צורה שונה מהמאווררים הרגילים, האם יש איזשהי אפשרות להרכיב אותו הפוך או לגרום לו להסתובב לכיוון השני?

f8propwm-large.jpg

פורסם

על איזה מערכת מדובר בדיוק ?

וחבל שלא שאלת לפני..הAC F8 לא יכולים להכניס אוויר..רק להוציא..שכן הם בנוים בצורה שונה..כמו שכבר ראית..נסה להחליף אחד מהם..

ושאתה אומר "המארז שלי" ? על איזה טמפ' אתה בדיוק מדבר ?

פורסם
  • מחבר

מדובר על המפרט הראשון שלי בפרופיל.

הטמפרטורה מגיעה ל55 מעלות במארז בעבודה שוטפת, במאמץ לא בדקתי אבל שומעים צפצופים מהלוח אם.

האמת שהתכוונתי לקנות גם את ה-F1 אבל אזל במלאי ולא שמתי לב לצורה של המאוורר (ובאופן מטעה באריזה רשום front/rear case).

האם 2 מאוורים שיוציאו אוויר, במקום אחד שיכניס ואחד שיוציא אוויר, יהיו פחות אפקטיבים?

פורסם

כן צריכה להיות סירקולציה טובה של אוויר הם פשוט לא יצליחו להכניס את אותה כמות אוויר לתוך המארז כי לאוויר לא יהיה לאן לצאת ובגלל שהם יתאמצו הם גם ירעישו יותר.

ונראה לי מה שהוא התכוון לשאול זה איך מדדת את הטמפ' בתוך המארז עם מד חום חיצוני? או שאתה מתייחס לחום של הלוח אם?

פורסם

אין כזה דבר טמפ' מארז, המחשב לא מציג לך כזה דבר, אלא אם כן אתה בודק עם בקר חיצוני.

כשאתה אומר הטמפ' במארז, לאיזה טמפ' אתה מתכוון ? באיזה תוכנה אתה בודק ?

אתה יכול להעלות לנו תמונה שמראה את הטמפ' הזו ?

פורסם

פותח התרד כמו שציינתי כבר מה זה בדיוק טמפ' מארז ? איפה מדדת את זה ? בדוק עם HWMONITOR את הטמפ' של הרכיבים ותעדכן אותנו..

ועדיף שתתיעץ לפני שאתה הולך ורוכש...שכן הייתה חוסף לעצמך את הטעות הזאת..וקונה מאווררים "לא מוגבלים" מבחינת הוצאה/הכנסה של אוויר..

פורסם
  • מחבר

בדקתי בspeedfan ולא רשום של מה הטמפ'. לפי ה-hwmonitor זה המעבד (מצ"ב תמונות), לא יודע עד כמה זה אמין.

הטמפ' הזאת היא כנראה תוצאה של החלפת ספק כח שהיה עם 2 מאוורים והוספת hd.

[attachment deleted by admin]

פורסם

בדקתי בspeedfan ולא רשום של מה הטמפ'. לפי ה-hwmonitor זה המעבד (מצ"ב תמונות), לא יודע עד כמה זה אמין.

הטמפ' הזאת היא כנראה תוצאה של החלפת ספק כח שהיה עם 2 מאוורים והוספת hd.

אתה יכול להתחיל לקרוא קדיש על הHDD של WD אם אתה לא תעשה משהו עם זרימת האוויר, ומהר !

הטמפ' שלך ממש גבוהות, ניקית אבק בזמן האחרון ?

פורסם

פותח התרד הטמפ' שלך עדיין לא חורגת אבל הם גבוהות..בוא נעשה קצת סדר..

איזה מארז יש לך ? עם כמה מאווררים אתה עכשיו ? מי מכניס/מוציא אוויר ? אבק ניקת ?

פורסם
  • מחבר

המארז הוא TA-861 של asus.

היום ניקיתי אבק והוספתי 2 מאווררי 80mm מקדימה (אחד פשוט של AC ואחד ג'נרי) שמכניסים אוויר,

לפני זה היה רק מאוורר אחד מאחורה שמוציא אוויר.

זה הוריד את הטמפרטורה של הכוננים הקשיחים (והעלה כמובן את העוצמה של הרעש..), אבל המעבד עדיין נשאר חם.

מותקן עליו הקירור המקורי של AMD שמגיע בקופסא. הגיע הזמן להחליף את המשחה הטרמית?

במארז שלי מקדימה יש גם אפשרות להתקין מאוורר אחד של 120mm. זה עדיף מבחינת הרעש? איזה מאוורר יש שיכול לעשות את העבודה בשקט?

תודה מראש.

פורסם

תתקין מאוורר 120מ"מ מקדימה יותר יעיל ושקט בהרבה משני מאווררי 80מ"מ..

כמו כן את המאוורר של AC תתקין בחלקו האחורי של המארז..

בדוק את הטמפ' של המעבד שלך עם CORE TEMP ותעדכן אותנו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

core temp..

פורסם

51 מעלות לימי הקיץ החמים היא טמפרטורה טובה לדעתי.

פורסם

מה לגבי הRPM ? על כמה הוא (בדוק עם HWMONITOR)?

פורסם
  • מחבר

פרסמתי מקודם..

הם עובדים במהירות די גבוהה.

המאווררים הקדמיים מחוברים אל הספק כח ולא אל הלוח אם (יש חיבור אחד בלוח אם), כנראה בגלל זה אין מידע על המהירות שלהם.

index.php?action=dlattach;topic=465740.0;attach=129329;image

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים