עבור לתוכן

*הוקפץ* ראוטר לא נותן מהירות מקסימלית תחת אינטרנט 12Mbit

Featured Replies

פורסם

בוא נסביר את זה קצת יותר טוב זה נכון שהראוטרים הם הבעיה כי הם לא עובדים טוב עם L2TP.

יש אפשרות לקנות את האדימקס שציינת כי הוא עובד טוב עם פרוטוקול L2TP > אבל ישנה עוד אפשרות

שהיא לעבור לחיבור דינמי שנקרא MPLS החיבור הזה לא עובר דרך הראוטר ואז יוצא שאין בעיה שתקבל 12 שלך בלי בעיה

כיום קשה מאוד לשכנע את הספקיות לעבור לתצורת חיבור של MPLS אבל שווה לנסות אם תאיים להתנתק ותגיע עם זה רחוק אתה תקבל את זה בסוף

אבל ויש אבל גדול בתצורת חיבור MPLS יש גם חסרונות זה ip קבוע שמשתנה רק לאחר שנה בערך יש אפשרויות לעקוף את זה אבל זה לא העניין

בכל מצב הפיתרון שלך הוא או לקנות את האדימקס של 014 או לנסות לעבור לחיבור MPLS תוך כדי שכנוע הספק להעביר אותך (זה יהיה קשה )

• תגובות 40
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הוט לא הביאו לי שום ראוטר. אני קניתי אותו. גם אם אני אחזיר אותו ובהנחה שיסכימו לתת לי זיכוי, מה הסיכויים שהראוטר הבא שאני לוקח לא יעשה אתה אותן הבעיות?

פורסם

אז רק שתידע הבעיה היא רק בראוטרים שהוט נותנים לך יש שם בעיות בהתקשרות חייגן דרך הראוטר לספקיות במהירויות גבוהות.

בוא נסביר את זה קצת יותר טוב זה נכון שהראוטרים הם הבעיה כי הם לא עובדים טוב עם L2TP.

בולשיט.

הספקיות בארץ לא עובדות בדיוק לפי הפרוטוקול חיבור של ה L2TP ולכן יש ראוטרים שלא מצליחים להתחבר.

להאשים את הראוטרים? להאשים את הוט?

תאשים את הספקית שלך

פורסם

להאשים את הספקית שלך במה ?

בגלל שהתשתית של הוט עובדת עם L2TP או MPLS ?

או בגלל שחלק מהראוטרים לא תומכים בL2TP הספקית אשמה ?

ברגע שאתה מחבר את המודם של הוט ישירות אתה מקבל 12 מגה זהו פה זה נגמר אף ספקית לא צריכה לתמוך בראוטרים שלא

נקנו אצלה.

ברגע שאתה מקבל מהמודם 12 מגה פה זה נגמר אין לך את מי להאשים רק למצוא פיתרון והפיתרון הקיים הוא או לעבור לתצורת חיבור MPLS

תוך כדי משא ומתן קשה עם אותו ספקית או לקנות ראוטר אדימקס או level one או 3COM שעובד טוב עם L2TP עדיף לקנות מהספקית כי אז יש אחריות

פורסם

עריכה:מ10 מגה ומעלה אין סיכוי שיעבירו אותך לחיבור ללא חייגן בספקית הם הורידו את האופציה הזאת במהירויות הגבוהות.

אתה בטוח בזה?? כי הUFI 12 מגה שלי בנטוויז'ן ללא חייגן חולק על טענתך....

פורסם

אז אני יסביר את עצמי שוב.

כשאמרתי שניסיתי הכל התכוונתי להכל.

כאשר מעבירים אותך לחיבור ללא חייגן את בכלל לא עובר דרך הספקית אלה ישר לתשתית אז זה אומר שתקבל את כל ה12 מגה(מה שקרה לי גם).

אם תנסה לפתוח חייגן עצמאית דרך הווינדוס ותיתן לראוטר לעבוד בתור מודם גם תקבל את המהירות המלאה של ה12 מגה.

אבל אם תתחבר דרך הראוטר בחיבור חייגן לא תקבל את המהירות המלאה.

הבעיה היא בראוטר עצמו שלא מתקשר בצורה נכונה בין הספק לתשתית כאשר אתה מחובר עם חייגן דרך הראוטר.

אני כמובן ניסיתי הכל והפיתרון הכי טוב הוא פשוט לקנות את הראוטר שהצעתי לך(כמובן שיש עוד ראוטרים אחרים)וזה יפתור לך את הבעיה.

פורסם

יתכן mpls בחיבור 12 מאחר ו-UFI מתחיל רק ב-15

פורסם

^^

צודק לגבי הגדרת הUFI , היא אכן מתחילה מעל 15 מגה....

אני אתקן את דבריי הקודמים וארשום שהחיבור 12 מגה שלי בהוט ללא חייגן חולק על דבריו של BlueWater... :xyxthumbs::lol: :lol: :lol:

פורסם

למה דבריך חולקים על שלי?

אם כבר הם רק מחזקים את דברי.

כבר אמרתי שהבעיה היא רק כאשר אתה מתחבר בחיבור עם חייגן דרך הראוטר אז כמובן שחיבור ללא חייגן לא יעשה בעיות כלל.

ואם הוט נתנו לך חיבור ללא חייגן ללא אישור של הספקית זה לא אומר שזה לא ישתנה הספקית שולחת קובץ אוטומטי לתשתית כל כמה זמן שמשנה את החיבור לחיבור עם חייגן.

בסופו של דבר יש כמה דרכים לקבל את המהירות המלאה.

1:להתחבר בחיבור ללא חייגן(ספקיות לא נותנות במהירויות גבוהות) כמובן שהאייפי משתנה כל 3 חודשים או אפילו יותר.

2:לעשות חייגן ידנית דרך הוינדוס או דרך התקנת חייגן אוטומטי של הספקית.

אם ברצונך להתחבר עם חייגן דרך הראוטר ללא שום בעיות והגבלת מהירות לצערי תצטרך להחליף ראוטר.

פורסם

הם חולקים כי זה לא הוט שנתנו לי בלי ידיעת הספקית , כשעשיתי את החבילה בנטוויז'ן אמרתי להם (בנימוס אם יורשה לי לציין) שאני מעוניין שהחיבור יהיה ללא חייגן - נאמר לי בתור תשובה (וזה ציטוט) "אין שום בעיה!".

ובהוט? רק עידכנו את הרוחב פס ל12 מגה וזהו...

אני מוריד על מלוא רוחב הפס (כמובן שיש את ה+/- 5-10% סטייה ).

בשורה התחתונה לא נעשה פה שום דבר בשושו או ללא אישור של אחד מהגורמים שנותנים שירות.

על הדברים שלך שחלקתי עליהם זה שרשמת בנחישות שמעל 10 מגה אין כזה דבר חיבור ללא חייגן על שאר הדברים לא חלקתי ולכן ציטטתי את החלק הזה בלבד ולא את שאר דברייך:

עריכה:מ10 מגה ומעלה אין סיכוי שיעבירו אותך לחיבור ללא חייגן בספקית הם הורידו את האופציה הזאת במהירויות הגבוהות.

כמו שתיקן אותי 11@11 , הדברים שלך נכונים כשמדובר בחיבור מעל 15 מגה...

פורסם

אם הספקית בנטוויז'ן נותנת חיבור ללא חייגן בלי שום בעיה אז הבעיה נפתרה קלות.

אני יודע שבזק בינלאומי תהפוך עולמות לפני שהיא תיתן לך חיבור ללא חייגן מ12 מגה ומעלה(רק אני יודע כמה התווכחתי איתם).

אם אחד הדברים שנאמרו פה עזרו לך שמחתי.

פורסם
אני יודע שבזק בינלאומי תהפוך עולמות לפני שהיא תיתן לך חיבור ללא חייגן מ12 מגה ומעלה(רק אני יודע כמה התווכחתי איתם).

מחזק.

פורסם

אני רק לא הבנתי.. למה?

למה לא ייתנו חיבור ללא חייגן במהירויות המדוברות? מה הבעיה פה?

פורסם

לפי תיאוריית הקונספירציה , בחיבור חייגני הם יודעים בדיוק איזה וכמה מידע עובר אצלך.... :lol: :lol: :lol:

פורסם

ממיטב הבנתי כאשר אתה מחובר ללא חייגן החיבור שלך עובד ישירות מול התשתית.

כאשר זה חיבור עם חייגן זה עובר דרך הספקית ומשם לתשתית.

אם אתה מחובר ללא חייגן הספקית לא יכולה בשום אופן לדעת מה אתה עושה,מוריד,גולש בקיצור אין להם שום שליטה עליך.

כשאתה נמצא בחבילות אינטרנט של 12 מגה ומעלה ספקית האינטרנט לא מוכנה שתתחיל להוריד להם ג'יגות על גבי ג'יגות וגם אם כן הם רוצים שהכל יעבור דרכם והם ידעו בכל רגע מה אתה עושה.

למרות שמה שכתבתי עכשיו לא ודאי ויש דברים שכנראה אינם נכונים אבל העיקרון עצמו הוא נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים