עבור לתוכן

היפטרות מאייפון

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זהו חבר'ה, נגמר הסיפור. ביום חמישי קיבלתי הודעה מפתיעה- אישרו את ההחלפה של המכשיר. קראו לי לבוא לקחת אותו ממרכז השירות וכבר באותו יום ניגשתי לשם לקחת את הנוקיה E75. הייתי צריך להמתין שעה וחצי עד שקיבלו אותי (זה שהם אלו שקראו לי לא אומר הרבה כנראה) אבל אני חיכיתי כבר חודש, עוד טיפה זה לא מה שישבור אותי. 8)

מעניין למדי שהאישור בא יום לפני שעבר חודש מביצוע העסקה. לפי מה שאמר לי המנהל של סוכן המכירות שמכר לי את האייפון, ביטול עסקה אחרי חודש גורר עלויות נוספות עליו. אבל יודעים מה? כבר לא איכפת לי. אני עכשיו יושב עם הנוקיה החדש ונהנה מטלפון חדש שמלבד מהעובדה שהוא מהטלפונים היחידים בארץ שעובדים עם המכשירים שלי הוא גם אחלה טלפון באופן כללי. העיקר שיש Happy ending.

תודה לכל מי שעזר ותמך והציע הצעות, בזכותכם לא וויתרתי והגעתי למנוחה ונחלה ;) אחלה פורום! :yelclap:

• תגובות 33
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחדש!

הטלפון לא רע באמת.

פורסם

כל הכבוד שלא וויתרת, תתחדש! :)

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שעבר זמן רב, אבל נתקלתי בת'רד במקרה עכשיו.

שמחתי לראות שהצלחת להתגבר על אטימותה של חברת הסלולר ועל טיפשותם של העובדים הזוטרים בה (או סתם חוסר היכולת שלהם לעשות משהו שלא קשור בהכנסת כסף לחברה).

סתם רציתי לציין שזה מאוד לא מפתיע אותי שאיכשהו היו לך בעיות עם מכשיר של אפל - וכשעברת למכשיר של נוקיה הן נפתרו.

עוד הוכחה לכך שמכשיריה של אפל הם בעיקר אריזה נוצצת, שיש בהם בעייתיות רבה כאשר זה נוגע לדברים שהם יותר ב"קצה".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים